|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() jakie mam szanse na kompie ze strace passsy do tibi jesli trzymam passy na kompie w pliku dajmy na to notatnik ? Chodzi mi oto jak sie haker moze wedrzec do tego pliku/jak go znajdzie wie ktos moze ? Bo nie wiem czy zostawiac passy na kompie czy je pisac w rl...
P.S sorka za literowki ale mam windows 2000 pro... i nie ma tu polskich znakow ![]() Ostatnio edytowany przez Skrzat - 01-12-2005 o 04:02. Powód: ... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() przeglądanie wszystkich istniejących na kompie plików tekstowych w poszukiwaniu hasła do tibii?!
to by musiał być bardzo zdesperowany haker, wątpie czy komukolwiek by sie chciało |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() "P.S sorka za literowki ale mam windows 2000 pro... i nie ma tu polskich znakow a za bledy ortograficze bo w angielskim nie ma polskich liter..."
2 razy napisałeś to samo prawie tylko, że inaczej... a ortografia nie wiem co ma do polskich liter :/ Ja bym radzil trzymac w rl... Albo w notatniq na oddzielnym dysq,cdku (dyskietki sie latwo psują ![]() |
![]() |