|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Malbork
Stan: Tutor
Imię: Bubble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sprite & Bamboocha
Świat: Isara
Poziom: 220
Skille: 100/100
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Nie bende ukrywał, że jestem wqrwiony...
Na co?? ... wychodze z bugów na rooku (Amera) i inagle wywaliło mnie do menu głównego... myśle se kick ale podczas logowania : you are banished... Oczy mi na wieszch wyszły jak to zobaczyłem tym bardziej że nie uzywam żadnych cheatów. No to wchodze na tibia.com na swoje konto a tu Zonk, nad postaciami taki napis wisi: Criminal record Date Character Type Reason Duration Apr 7 2004, 3:09 pm Battle Realm NameLock Namelock for name "Battle Realm" mysle se co jest qva i wchodze na moj char Battle Realm ktorym grałem a tu BIG zonk pokazuje sie ze musze zminić imie :O nad tym pisało Banished information... no to zmianiam imie i wchodze w to Namelock a tu BIGG ZONK : Type: Name Lock Description: A character with a name lock isn't allowed to log into the game until the character gets renamed. Character: Battle Realm Date: April 7, 2004, 3:09 pm Old name: Battle Realm Comment: The new character name 'Realm of Peace' will be verified by a member of our staff as soon as possible. Co jest qva czy to ban?? jesli tak to za ile minie? Tak se nad tym myślałem to doszłem do wniosku że może to być złamanie regulaminu za taki nick ale co w takim nicku złego?? prosze o pomoc thx
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Eeeech.......
Po prostu dostałeś namelocka , bo cos bylo złego w twoim nicku (o ile sie nie myle Battle Realm to taka gra ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
Tibia Rules~
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() A ja mam pytanie, czy CIP-owie mogą przyczepić się do mojego nicku: Raulmadryt?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() @Raul
Pewnie, że mogą, ale nie bój się są dość mało spostrzegawczy.Spójrz jakie ludzie mają nicki a jakoś nie dostają namelocków.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Muj to Szejk skin
Może być bo jakoś niepewnie tego nicka wpisywałem
![]() |
#7 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
to ile bedziesz czekal zalezy od GMa. GM daje namelocka i tylko ten ktory ci dal namelocka moze go zdjac, zaden inny. Jest tak zeby nie bylo balaganu i zeby GMowie sobie nawzajem nie wchodzili w droge. Czyli jak zmienisz nicka to GM ktory ci dal namelocka zatwierdzi go i cie odblokuje kiedy bedzie online. W V.I.P. listach twoich znajomych twoj nick zostanie automatycznie zmieniony na nowy a na tibia.com w characters bedziesz mial pod sowim nowym nickiem linijke: Former name: i tu bedzie twoj stary nick. Czasem powowduje to dziwne sytuacje kiedy nagle na VIP masz jakis dziwny ick i nie wiesz kto to bo kolesia pierwszy raz widzisz a tu sie okoazuje ze twoj kumpel zmienil nick ![]() @Raul: Kiedys widzialem kolesia co sie nazywal: Patrick Klajvert(sry ale nie interesuje sie pilka to nei wiem jak to sie pisze) byl jeszcze Lepper i Kwasniewski chyba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() @Dr. Omader:
widze ze na Danubii grasz, bo to wlasnie na tym serwie takie postacie sa :) Btw: raz podszedlem sobie do Leppera (~15 lvl, druid) i pytam czy mi poblokuje, przeciez dobry w tym jest. nie zaczail kolo, wiec musialem mu tlumaczyc, ze chodzi mi o blokowanie drogi :D Na test serwie widzialem tez char Leszek Miller, chyba nawet mam gdzies ss-a :) pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() 'Leszek Miller' dostal namelocka juz dawno temu - osobiscie go zglosilem >:->
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Czy to znaczy, że im więcej gier się pokazuje, tym mniej imion można dawać i tym więcej będzie name locków? To znacz, że jak ktoś ma takie nicki jak Doom, czy Commandos, to też dostanie name locka? Ale głupie.
A gdyby Leszek Miler zaczął grać w Tibię? Dostałby namelocka?
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Trzeba robic tak jak Polin!!! Jak widze takie nicki jak biala dziwka, albo ewelinka kocha macka to mi sie rzygac chce. One niszcza klimat rpg...Jeszcze taki cycobujca to moze byc ale bez przesady lepper... Ludzie zlitujcie sie...
Do takich nickow ja Raulmadryt czy Battle Realm nic nie mam ale cipowie moga sie przyburac...
![]() |
#12 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
http://members.lycos.co.uk/s1s3m3n - znajdziecie tu program z kilkoma tysiącami imion. (ebon21)
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Ksywki tego typu są głupie bo widziałem typka co miał nick "mam zegarek adidasa" chłopak dostał i się zajarał,gdybym miał nick za każdym razem jak mam coś nowego to bym miał liste:mam kołowrote shimano lub mam wędke matrix 777.Można sciągną ebon w którym są imiona drowów,krasnolódów,scarych elfów itd są nawet polskie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Jak sie tego EBona uzywa? Bo proboje, czytalem wszystko i nic... Może mi ktoś wytłumaczyć?
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() a czy naprzykład do mnie mogą sie przypruć za teki nicki?? :
1 char -- Omlet 2 char -- Wufei (do tego raczej napewno nie) 3 char -- Bananowy Joe |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() tibia to niestety nei Ultima gdzie moga sie dostac tylko nieliczni tylko idzie cala hołota, dresy, wieśniaki, żule i inny syf. Nie da się tak zrobić żeby imię było z klimatu fantasy jak oni w większości nie wiedzą o co chodzi z imieniem w klimacie fantasy 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |