|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Albo kończy grać...Albo jeśli pekował(Nie wiem bo nie znam go) to mogło być tak jak z piccaro del'toro którego chara skasowali GM'i.Ale na 100% nie wiem.Raczej przestal grac.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() Miał skulla ale za to są bany nie kasowanie postaci :/ I to na 104 lvl... Tutaj tylko Psychopata może odpowiedzieć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buuuuu
|
![]() Jesli mial red skull i zalapal zgona to sie obudzil w swiatyni bez zadnego sprzetu - niezly powod wedlug mnie zeby sie zalamac.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ... dziś właśnie ( bo gram na Eterni ) przeglądałem sobie high leveli... i doszedłem do Zoxisa... i kliknąłem na jego gildie (RoD)... chciałem zobaczyć jaką "rangę" ma nasz rodak, jednak nie umiałem go znaleźć... wpisałem Psychopata i... zonk
Psychopata, will be deleted at May 24 2004, 4:03 pm ... a jeszcze niedawno go w dp widziałem i sie do mnie odzywał... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Były już takie przypadki w tibii oj były
![]() Np kiedy na Antice Bubble miała jeszcze ~130-140lv, na novej górowała Annie Happy (112 master, najlepszy sorc w tibii wtedy~) I pewnego dnia... usunęła postać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() I jaki z teg o moral ?
Nie PK'owac nawet thiefow itp. bo duyzo kasy moze pojsc sie je.......bac po smierci ![]() SKULLE SUX !!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() słyszalem od kumpla ze zabil go dragon i on tak sie pi****** zze usunol swoje konto.Ale z niego typ zamiast mi oddac to usunal <lol>.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Ehh, tez mi nowosc...! Kiedys przez kicka padla shtahet (najlepszy lvl na danubii)... Niewiem czy miala czache ale byc moze... Dostala kicka przy orku liderze i ded.....
Patrze... Shtahet willbe deleted atcostamcostam I dwa dni przed skasowaniem odwolane.... I co...? czesto sie to zdarza.. NAwet jestli stracil teprzedmioty toile on tysiecy godzin musial trenic te postac.....?jaka to jest strata...?E-plate na pewnozdobyc latwiej niz ponad 100lvl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Ja mogę powiedzieć jedno Tibia jest chora jak się wciągnie i ma się wysoki level i chce naprawde przestać to niech najlepiej delejta postaci zrobi bo inaczej od niej nie odejdzie. Tibia ma jakieś działanie która cholernie przyciąga a także pschyhicznie wykańcza znam kolesi którzy nawet rezygnowali ze szkoły z powodu bo muszą grać w Tibię omg
![]() --------------------------------------------------------------------- Nie zatrzymasz mnie jak zachodzącego słońca !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
![]() |
![]() Niestety to prawda
![]() Ale z drugiej strony przeciez to nie koniec swiata.. on jest w bardzo pozadnej gildi ( RoD) i napewno wszyscy by sie zlozyli dla niego na jako taki eq zeby mogl zarabiac.. pozatym tam wiele ludzi ma dsm na sell itp. to mogli by mu pozyczac.. przeciez wkoncu by zarobil na swoje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ludzie...O ile zaklad, ze wlasnie teraz mu na gg, icq, msn i wszystkie inne takie rzeczy spamuja 'NIE ODCHODZ NIE ODCHODZ, ROBIMY ZRZUTE NA TIBII NA NOWY EQ DLA CIEBIE MAMY JUZ 3 MILIONY TYLKO WROC DO NAS PLXPLXPLXPLX'...
W sumie to nie wiem o co takie halo-jakbym ja padl i stracil tyle eq to bym sie co prawda nie dilejtnol, ale na pewno bym mial przerwe w tibii... On pewno tez, tylko pod wplywem impulsu sie dilejtnol...2-3 dni i da Undelete... Oby nie bylo za pozno ![]() Rozumiem, jakby Bubble sie deletowala-ooo to wtedy by byl spam taki, ze jakby go przepisac na kartki to by mozna nimi opasac cala ziemie jakies 30 razy... Nie odchodz nie odchodz... A Psycho? Polak, 100 lvl...Co poza tym? GUANO poza tym i tyle.. Wiem wiem...Noobski wywod, noobskie argumenty i mam se isc w cholere...Ale takie jest moje zdanie... Aha jeszcze jedno-biznesmenem to on raczej nie zostanie...Na jego miejscu to bym sprzedal za rl kase jakiemus kumplowi ta postac...I jakies 100 zyla do przodu...
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
Ja to na jej miejscu ( teraz już też ) po tym dilejcie i tak bym grał.Bo w wkońcu nie mogę się odciągnąć od Tibii. No ale...żeby usunąć 112 mastera... W końcu nei po to sie gra tyloma godzinami, aby usunąć postac :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() Też go znałem .....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() 1.Mam 22 lvl...Ale co z tego?KAZDY moze osiagnac 100 lvl, jesli mu sie wczesniej tibia nie znudzi(bo mi juz sie zaczyna robic nudna, a co dopiero ok. 40 lvla), tylko jednym to zajmie mniej drugim wiecej czasu...Poza tym Psycho ma PACC a ja nie...
2.Tak podalem przykladowa cene ![]()
![]() |
#19 |
Buuuuu
|
![]() 1. Handel postaciami jest nielegalny.
2. Kiedys na Secura ktos wycenial postac na 9X lvl bez sprzetu (po haku) na $500 3. Sprzedawanie postaci szczegolnie na tak wysokim lvl to bardzo glupi pomysl, zyskuja 2 osoby (sprzedajacy i kupujacy) a 850 na serverze cierpi bo albo zrobi koles mass PK albo po prostu nie umie grac na tyle zeby cos z tej postaci wyszlo dobrego.
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() Moj dobry kolega (w tibii "Tomic" ) zna ownera "Psychopaty" w realu i niedlugo dowie
sie dlaczego chce skasowac chara. Jak juz bede wiedzial to zdementuję ew. plotki na ten temat [; Pozdro |
![]() |
![]() |