|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie.
Co o tym wszystkim myślicie? Czy popierasz homoseksualistów? Jak oceniasz akcje z Poznania? Czy wbrew zakazowi postępowanie, jest słuszne? Co ogólnie myślicie o homo~? Ja osobiście czuję niechęć do geji ( Do lesbijek już mniej ), dziwią się, że zostali potraktowani jak zostali przez policję, chociaż zrobili nielegalną paradę. Jakby każdy tak olewał zakazy, to co to byłby za świat? I w ogóle po co im są te parady? By się ujawnić? Jakby każdy hetero miałby wyjść na ulicę... Pozatym: Nie wiem co oni sobie wyobrażali, że są lepsi od innych? Że oni mogą ( Urządzać parady ) a inni nie? Chore.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: opole
![]() |
![]() Mi akurat nie przeszkadzaja... Niech se są, a co tam. Jeśli ktoś woli osobę takiej samej płci, to ok, ale daleko ode mnie...Po co im parady? hmm... może chca pokazać, że też są normalnymi ludźmi i tylko różnią się orientacją. Sam wiesz jak ludzie teraz patrzą na homo~. Jakby to byli kosmici... a w innych państwach jest to już wystarczająco powszechne aby nikt na to nie zwracał uwagi (przynajmniej takie mam wrażenie).
A życie bez małych "skandali" (brak mi słów... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() A prawda zazwyczaj jest gdzies posrodku...
Osobiscie, jako Robert, pardom rownosci mowie NIE. KAzdy ma swoja seksualnosc: jedni sa hetero, inni bi a jeszcze inni homo. Ale szczerze mowiac kupa mnie obchodzi kto jaka ma. Nie widzi mi sie ogladanie ludzi, ktorzy, badz co badz, atakuje mnie forma erotyzmu, ktorego ja nie chce widziec. Prawdopodobnie tak samo by bylo z jakakolwiek parada heteroseksualna, ktora moja seksualnosc traktuje jak przedmiot, ktory mozna wystawic w muzeum. To co robimy w nocy dotyczy tylko nas i naszych partnerow - ilu z was z tym sie obnosi. Inaczej sprawa sie ma jesli spojrze na nia uwzgledniajac to, ze mimo wszystko jestem obywatelem wiekszej spolecznosci. I oznacza to ni mniej ni wiecej, ze niekoniecznie to co ja uwazam za sluszne jest sluszne z perspektywy innego czlowieka. W takim wypadku moglbym dopuscic parade rownosci - bo tak stanowi nasza konstytucja. Po drugie: z tego co pamietam parada normalnosci poszla bez problemu, kiedy ludzie z parady rownosc zostali zablokowanie. A trzeba pamietac, ze w tej drugiej byli takze rpzedstawiciele orientacji heteroseksualnej. Ale w sumie to co sie dzieje teraz to juz jest komedia. Nie wiem czy tylko ja to zauwazylem, ale coraz czesciej homoseksualisci stawiaja sie w roli ofiar. Doskonale to bylo zreszta widac podczas ostatniej, zabronionej, parady. Wszyscy homosi wrzeszcza jak ich potraktowano, jak smiano im zabronic prawa do demonstrowania swoich pogladow. NIestety jakosc 100% z nich zapomina, ze parada zostala zakazana nie bez powodu. Policja jasno stwierdzila, ze nie potrafi zapewnic bezpieczenstwa uczestnikom na wybranej trasie. Poproszono o zmiane. Niestety organizatorzy sie nie zgodzili... no bo jak to, ustapic? Przeciez o to chodzi, zeby nas pobili! Zeby znow homoseksualiscy byli tymi dobrymi, a reszta tymi zlymi. Taki pokaz wlasnych pogladom mam w glebokim 'powazaniu'. I niech Bog im poblogoslawi te cierpienia;]
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Nie popieram tych debili bo inaczej się ich nie da nazwać. Kiedyś na świecie nie było problemu takiego jak geje czy lezbijki. Widać że ludzie są choży robiąc coś takiego. A pozatym dobże że policja ich spałowała. Ale takich ludzi (gejów, lezbijki) czeba izolować lub leczyć w specjalnych zakładach.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() A mi tam nie przeszkadzają, zużywają tyle samo tlenu ile hetero i ogolnie ludzkośc jakoś nie traci na tym że oni są gejami/lesbijkami.
A po ***a ich izolować? Albo nie, to genialny pomysł, niech panowie Kaczorowie wprowadzą nowy podatek od getta dla homosów. Jak myslicie czy w Niemczech mają jeszcze troche Cyklonu B?
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
Homoseksualistom mowie stanowcze NIE. A parady przez nich urzadzanych... ech, najszczersze fucki od hooma. Chca byc traktowani normalni ludzie? To do ****y nedzy niech sie zachowuja jak normalni ludzie. Jeszcze nie widzialem, zeby jakikolwiek heteroseksualista zrobil parade i glosil na lewo i prawo ze jest hetero~ (tak samo bi). Jak oni sobie wyobrazaja traktowanie ich normalnie, jezeli narzucaja spoleczenstwu swoja odmiennosc i na sile staraja sie ich przekonac ze nie sa "inni"...? Zalosne imo. To sie tyczy tych homo~ od parad. Zeby nie bylo, ja homo~ nie lubie ogolnie. Dla mnie to JEST zboczenie, wg mnie to sie POWINNO leczyc i tepic. Rzeklem. Howgh. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Jak dla mnie, to powinni zabronic wszelkich takich parad typu Parada Równości, czy tej całej Młodzieży Wszechpolskiej - i to, i to nie jest nikomu potrzebne. Co najwyżej można spotkac tutorial agresji i bijatyk ulicznych, haha...
A jak już mieliby zezwolic, to sprawiedliwie - i jednym, i drugim, i zapewnic kulturalny przebieg tych parad - bez jakichś bijatyk. Bo podobno w Polsce każdy ma wolnośc wypowiedzi, z czym w pełni zgodzic się nie mogę, niestety...
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Stan: Niegrający
Świat: Refugia
Poziom: 120
Poziom mag.: 66
|
![]() Nie no nie moge jak czytam teksty, wziete z plakatow mlodziezy wszechpolskiej.
@ Kaci Oni sa lepsi? Ale z ciebie niepelnosprytny. Chcesz to sobie tez zrob parade. Masz do tego prawo zagwarantowane przez konstytucje. I tak samo homoseksualisci maja takie prawo. I to nie oni lamia prawo, losiu, tylko wladze bo nie pozwalaja im zrobic tej parady. Po co robia parade? LoL. Zeby do takich taboretow doszlo, ze kazdy ma takie same prawa. Ze oni tez sa ludzmi. Najbardziej rozbroil mnie tekst ze lesbijki to jeszcze jestes w stanie zaakceptowac. LOOOOOL @ Matek Swoja seksualnosc pokazuje 97% ludzi na swiecie. Gdy idzie para calujac sie, albo trzymajac za rece. Gdy dziewczyna sie skompo ubiera. I co chcesz im tego zakazac? Tak samo geje moga robic co chca. Jesli uwazaja ze cos nie gra to robia parade. Po to wlasnie one sa. Czemu robia z siebie ofiary? No ludzieeeee....a co maja robic jak ich banda ziomkow z pod bloku glanuje, albo policja paluje? @ Dolar Kiedys na swiecie nie bylo takich problemow... MUHAHAHAHAHA...Wieksza czesc niemcow w czasie drugiej wojny swiatowej. Rzymscy legionisci. Slawni malarze, architekci, pisarze. Czyli wiesz losiu, ale teraz w szkole uczysz sie o nich i wchlaniasz ich slowa jak gabka. Odizolowac to przydalo sie by ciebie, bo internet w rekach kogos takiego to niebezpieczne narzedzie. Idz zjedz sobie troche kredy. @ Shein Silvershadow Slyszales cos takiego jak wolonosc slowa? Polega to na tym ze kazdy moze wyglaszc swoje poglady niezaleznie od tego kim jest? Rowniedobrze mozna powiedziec. Po co tutaj piszesz? Myslisz ze ktos chce to czytac? Co chcesz pokazac? Robisz tylko problemy... @ Off topic Jesli czegos nie rozumiesz badz nie znasz, nie oceniaj. Nie mam nic do homoseksualistow. Mam znajomego geja i jest on normalnym czlowiekiem. Zwyczajnie sie z nim dogaduje i jestem z nim jesli ktos go przesladuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() @ Karmazynowy zwierz
Jak czytałem tego posta to prawie mi zwieracze nie padły. "Oni są lepsi? Słyszałeś coś takiego jak wolność słowa?" Człowieku wszyscy mają takie prawo, ale nie każdy je wykorzystuje i o to wszystkim chodzi. A to, że oni tez mają takie prawo... Ameryki nie odkryłeś. A czy oni są lepsi? NIE nikt nie jest lepszy, tylko takimi prezentacjami próbują to udowodnić. A jeśli nie prubują tego udowodnić to tak jest to interpretowane (przynajmniej w tym temacie). "Nie no nie moge jak czytam teksty, wziete z plakatow mlodziezy wszechpolskiej." Może nie uwierzysz, ale nie wszyscy czytają takie lektury jak ty. A chyba ty za to oglądasz za dużo filmów "amełykańskich", bo wątpię, żeby każdego homo glanowali jacyś blokersi, czy podobni ludzie. a co do twojej odpowiedzi do @ Dolar w pełni się z tobą (@ Karmazynowy zwierz ) zgadzam panie pełnosprytny --.--
![]() Ostatnio edytowany przez Glacial Hero - 22-11-2005 o 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Naucz się czytać.
![]() |
![]() |
#11 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiem skąd ci się wzieło takie przezwisko łoś chyba cię tak rodzice wołają na obiad. Pozatym to jest chore. I zastanów się kto jest głópszy my(przeciwnicy gejów i lezbijek) czy ty zwolennik.
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() >>Nie popieram tych debili bo inaczej się ich nie da nazwać.
Debili?Blah!(Slyszalem ze dolory tez sa debilami ,ale nikomu nie mow) Da sie inaczej nazwac-homoseksualisci. >>( Do lesbijek już mniej )- Tutaj oderzylem glową w parapet. >>Kiedyś na świecie nie było problemu takiego jak geje czy lezbijki. Hahaha >>Widać że ludzie są choży robiąc coś takiego. A pozatym dobże że policja ich spałowała. Tutaj juz twoj idiotyzm okazal sie w pelnej okazalosci.Chorzy moze sa ,napewno sa ,ale sa ludzmi i napewno nie jest "cool" ze policja ich spalowala. >>Ale takich ludzi (gejów, lezbijki) czeba izolować lub leczyć w specjalnych zakładach. Masz szczescie ,ze mam dodatkowa klawiature-wylalem przedchwila herbate. RE Dolor>>Naucz się czytać. A ty pisac ,doskonale zrozumialem co napisales ,jednak mialem pewne problemy ...za duzo bledow. Topic.Nie jestem gejem ,nie mam nic do nich ,ale nie stoje tez za nimi. Byly juz 2 tego typu tematy ,doszlo "do wojny" i zostaly zamkniete/usuniete. up@ Ty jestes glUpszy. Ostatnio edytowany przez vaviec - 22-11-2005 o 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
LOOOOOOOL Losiu naucz sie czytac ze zrozumieniem. To co pisalem zaraz po apostrofie do kazdej osoby bylo ich, a nie moja wypowiedzial. Nizej pisalem juz tylko odpowiedz do tego. Wiec jesli pisze, ze oni maja prawo do robienia parad to jest odpowiedz na wypowiedz, ze to oni lamia prawo. Kumasz...czy wolniej? LOOOOL Widze, ze jestes poza rzeczywistoscia i nie wiesz co to mlodziez wszechpolska, ani nawet nigdy nie slyszales sila rzeczy ich pogladow. Wyjdz na ulice i zacznij zachowycwac sie jak jakis "przerysowany" gej kolo jakis ziomkow. Zobaczymy jak wtedy bedziesz mowil. W Polsce jest chora kurtyna tabu. Rozumiem, ze M.L.King robiac parady w ameryce przeciw przesladowaniom murzynow, chcial udowodnic, ze sa oni lepsi od bialych? Myslisz? Aha, a w ameryce (jaki w filmach) gejow nie mecza bo tam nie jest to tak negowane jak w Polsce. Wiec to ja jestem niepelnosprytny... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do gejów, lesbijek - nie przeszkadzają mi, niech sobie będą.
Co do parad równości - raczej jestem na nie, bo to na razie polega na narzucaniu tolerancji i starania się nie o równość, tylko o prawa homoseksualistów niemieckich, gdzie mogą się pieprzyć chociażby w czasie takich parad. Dla mnie to jest chore, stosunkom seksualnym w miejscach publicznych mówię NIE i nie ma to znaczenia, czy kochający się to geje/lesbijki czy heteroseksualiści.
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Cytuj:
A co do ich parady - gdyby władze poznania pozwoliły na tę demonstrację, myślę że mało kto (oprócz poznaniaków) by o tym usłyszał. Tylko narobili afery i hałasu tak naprawde o nic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Raz, ze jesliby zlikwidowac stereotypy i poprawic stosunek ludzi do osob odmiennej orientacji, to same parady przestalyby byc potrzebne.
Dwa, ze zawsze znajdzie sie jakas grupa ludzi ktorzy z normalnej parady zrobia demonstracje swojej innosci, wzbudzajac tym kontrowersje. Trzy, ze mozna cele parady mozna osiagnac innymi metodami.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() @ Karmazynowy zwierz
L00ooOoóóóaałełeleOOl Doskonale zrozumiałem twój post. Ja komtowałem akurat właśnie twoje wypowiedzi(przeczytaj raz jeszcze a zrozumiesz) --.-- . Rozumiesz czy wolniej? lOOoaoaasoaxaoaOOOl Wiesz to, że nie "czytam plakatów młodzie wszech~" to nie znaczy, że jestem poza rzeczywistością. Jak już mówiłem ich plakaty nie są lekturą obowiązkową. Co miałeśna mysli pisząc, żeby wyszedł na ulice, stanął przed ZiOmAmi (--.--) i zaczął zachowywać się jak przerysowany gej? Co to wogóle znaczy "zachowywać się jak przerysowany gej" ? AAA wiem, jestem poza rzeczywistością i pewnie dlatego nie rozumiem. Noi dzięki, że uświadomiłes mi, że gej też człowiek. Teraz już będe pamietał... sprytny lisie. P.S. LoO0aaóóóuu11!!oooL
![]() Ostatnio edytowany przez Glacial Hero - 24-11-2005 o 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Pedełom i Les nie.Nie dość ze jest niz demograficzny to jeszcze geje będą mi tu biegaly po ulicach. Mam nadzieje ze w Polsce nie dopuszczą do slubow homo.Co do ich bycia ,to niech sobie beda ale niech nie robią mi tu parad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I jesli homoseksualisci nie sa ludzmi wedlug ciebie to ty jestes, gdzies miedzy Osama, a kolesiem ktory przykleja gume pod blad lawki w szkole. Nie, moj znajomy nie chodzi na takie parady, bo nie mieszka w Poznaniu\Warszawie, ani w okolicach. @ Glacial Hero Hmmm. Nie wiesz co to znaczy "przerysowany gej"? To ci powiem, ze to nie ma nic zwiazanego z twoim oderwaniem od zycia. Wystarczy pomyslec. Mowiles, ze nie kazdy gej jest butowany itd. Wiec wyjdz na ulice i zacznij zachowywac sie jak gej, ale jak "przerysowany". Czyli taki jaki mozesz zobaczyc w karykaturach. Facet zachowuje sie jak baba, inaczej sie ubiera itd. To jest wlasnie "przerysowany gej". Ja tez nie czytam ksiazek mlodziezy wszech, ale mam cos takiego jak telewizor i ogladam wiadomosci..tak...wiadomosci...albo fakt. Podac ci godzine? I wiesz co? Tam tez mowia o mlodziezy jak cos zrobi. Tam tez mowia jakie sa ich poglady. A jesli nie masz telewizora to kup sobie zwyklal gazete. Chyba ze jeszcze czytac nie umiesz za dobrze. I nie uswiadamialem tobie, ze geje sa ludzimi tylko mowilem to dla ludzi ktorzy temu zaprzeczali. Dociera do twojej makowy? Ostatnio edytowany przez Karmazynowy zwierz - 22-11-2005 o 17:41. |
|
![]() |
![]() |