|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
|
Jak sama nazwa wskazuje postanowilem dzisiaj zrobic temat poswiecony mojemu zwastowanemu sorcowi XDDDDDD
Zaczynamy tradycyjnie od advansow, ale niewielu bo nie chce nudzic. ![]() Lvl w najlepszej chwili był 46... ![]() A mlvl 49... Ale co tu wspominac XDDD A to moj eq: ![]() Teraz jakies tam hunciki i questy. Zacznijmy spokojnie od Tomba: ![]() ![]() ![]() Juz znudzeni? To przejdzmy to czegos lepszego, to jest DL ![]() ![]() Wah wah wah, jeszcze malo? No to macie zwariowanego emeryta i jego slugi XD ![]() ![]() ![]() ![]() Sporo wrazen, nieprawdaz? No to next poziom, znaczy Demon bez mana shielda... ![]() ![]() Oczywiscie huntowanie to nic. Przejdzmy do naszych barankow, to jest zabijania. Nie mam niestety wielu sskow z fragami tylko kilka :/. Ale zawsze cos > ![]() Pewnego ranka cos mnie tknelo zeby zrobic ue testa ![]() Oczywiscie ze ucierpieli niewinni (bodajze 26 drut i 20 sorc). Z kolei po panicznej ucieczce na ankh dopadlo mnie dwoch be gosci (100+ Rp i 100+ Ek) Oczywiscie nie mialem zamiaru sie poddawac ![]() ![]() ![]() Ale niestety, byli silniejsi... ![]() ![]() No a tutaj Pk z dnia dzisiejszego... Sobi, w sumie nie chcialem cie zabijac, ale mi kazali ![]() ![]() ![]() 3.12.2005 Nieudany zamach na Kobiete chaosu, ktory sie napatoczyl chociaz nie mial byc celem. ![]() ![]() ![]() 4/12/2005 Tu uchwycilem tylko 1 SS, ale ten gostek padl. To nie moje sd... ![]() A tu zamach na Galszpu, nieudany bo go uhali koledzy :/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To na tyle, moze i mam wiecej ale nie mam ochoty sie dzielic Xd W kazdym razie powodzenia ;* Specjalne pozdrowienia dla Eliego, Masakrowca, Nemtora, Sir Croya (rozwalilem go z gfb na 41 lvlu), Kris Thrasa (Dzieki za d-lance, c-arm, k-legi, 4 bp uh, meduse, warriora itd ;*), Pytha I Shael Goscinnie. EM i Chosen Ones - ja tez was lubie. Dodatkowo pozdrowienia dla Sacrifice (tym razem bez ironii), zwlaszcza Sknerusa, poprzedniego ownera Tjika, drugiego poprzedniego ownera Tjika, Grundika, ktory xpil podczas wojny, Fuwapiwu - perfa bloka. Poza Sacrifice pozdrowienia dla Narma, Komandosa de'loy, Peersiaka, Loorda of Ostrog Dramzar Kascona, Little sad najta, Turinoda. Poza tym pzdr 600 dla all RL i nie RL friend, z wyszczególnieniem wszystkich Validusów. Specjalne pozdrowienia dla Lorda Wingaxa, aka Stavaros. NO I OCZYWISCIE POZDRO DLA LUCA APPERMONTA, MOJEGO WSPOLPKERA XDDD Commenty mile widziane...
Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae Ostatnio edytowany przez Ozon18 - 03-12-2005 o 23:55. |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
Poniewaz kiedys za ssa z lh mozna bylo dostac bana :> LH uzywalem tylko wtedy kiedy nie bylo w poblizu torchow ani mlw... Mozecie sobie komentowac LH ile chcecie, mam to w .....
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
Bump! -.-
... .. .
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
http://img.photobucket.com/albums/v6...Other/kob1.jpg
Dragon blad 2 razy owned by my knight na koncie na którym nie gram. Dec 01 2005, 21:46:35 CET Killed at Level 10 by Zajedwabisty Mario and by Dark Cosmo Dec 01 2005, 21:44:28 CET Killed at Level 10 by Zajedwabisty Mario PS: Red skull rox |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
algarius i luc appermont ja sie sam uhalem bo tam moich znajomych nie bylo chyba ze ktos nieznajomy mnie uhal
dzieki za to tak wogole chyba juz spokoj miedzy nami dzieki za dreszczyk emocji i pozdro 4 you 3 majcie sie :d |
|
|
|
#9 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień\
Stan: Na Emeryturze
|
SS'ki masz naprawde bardzo fajne !!!!!!! MOREE PLAX00R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ty ostry kolo jestes widac ,Tjika (1-ego ownera)Sknera,Vona~ to ja ich all znam a Ty widac ostry lamer jestes.Z bodajrze z 47 mlvl na 35lvl to ty mozesz jedynie lac 20 lvl i to nie sam jak widac.Ja jak gralem sorcem to na 42 lvl mialem 56mlvl i wyskakiwalem do 50~ek ,a nie jak ty do 25 rp (lamerze).
Szkoda ze juz nie gram na Aldorze to bys W******* dostal i bys sie zamknal w sobie bhuaua BTW.Nice sd po 120 Bhauahua ,i super e Beem za 104 !! czlowieku wymiatasz ty idz na demo z exori mort ![]() Ostatnio edytowany przez Xehuhehe - 04-12-2005 o 09:56. |
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
Mlvl z tego ze ja NIE czitowalem jak ty (Na 35 lvlu mam jakis 38 magic). Chyba ze nie potrafisz expic tylko stac pod dp i czekac na zlitowanie az cie ktos zabije. Sam jestes lamer sadzac po twoich tekstach... Yhm, jasne.
Wyskakiwac to sobie mozesz, ale stad!
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
|
Siema!! ~~Ozon~~ czemu niezamieściłeś ssa jak byłem twoim blokerem tylko z bzykiem
no fajne se ssy porobiłeś. Gtz mistrzu licze ze najt bedzie 100 pozdro cya ;] |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
Ciekawe, fajne komentarze tylko gratulowac...........
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
|
****a jaki ***any noob kto cie ****a robił ***u za***any
|
|
|
|
#15 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Wawa
Imię: Xantarek
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 45
Skille: 73/71
Poziom mag.: 5
|
Cytuj:
To już drugi taki twój post tylko w innym temacie... Boshe...
|
|