|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Patrząc na rynek na Saphirze zauważyłem , że nam brakuje uh'makerów. Wszyscy chcą kupić uh'y , a nikt nie sprzedaje. W tej chwili albo nie ma uh'makerów , a czasami wszystkich jedna osoba "werbuje".
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Przyszowice
Stan: Aktywny gracz
Świat: Arcania
Poziom: 65
Skille: 85/81
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() od tego jest sklep 500 gp drozej ale bardziej sie oplaca ja zawsze kupuje w sklepie bo jak mam stac 24/h zeby kupic 10 bp uha to 5 k wiecej doloze a przez ten czas zrobie 80 k expa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Exiva "
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 40
Skille: 75/53
Poziom mag.: 15
|
![]() Uhmakery sa tylko wszyscy sprzedają swoje wyroby h-lvl za protekcje...
Lepiej kupić w sklepie troche więcej sie wyda ale nie marnuje sie czasu na siedzienie przed dp i wołaniu BUY BP UH |
![]() |
![]() |