![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3353
Oczywiscie film nie moj ;p Prosze o nie zdradzanie co sie stalo i jaki byl loot, niech kazdy sam sie przekona ![]() ![]() Film sciagamy poprzez klikniecie na Mirror 1, samo automatycznie juz Nas przekieruje do scaigania. Ostatnio edytowany przez Cyxell - 07-12-2005 o 15:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Sz-n
Gildia: Infernal Dynasty
Świat: Inferna
|
![]() Niezły film, sprytny plan, a co do lootu to mógłby być lepszy jak np golden helmet albo jak na elysi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Superaśne!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Mi sie podobal
![]() I takiep ytanie mam czy to prawda jak sie zbaije 666 Black ship w jednym tygodniu miesiącu to jest Orschabal? Ps:wilkie gz odwagi |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() NO. NICE. 1492?Czy ja dobrze widziałem hity jakie w blokera wchodziły?
![]() ![]() Juz myślałem ze draxido wziął lekcje od sarandiela z furory na temat ilosci przenoszonych Manasów ale drax~ nie gra chyba ostatnio za dużo i miał prawo nie mieć zbytniej ilosci MF. A tak wogle..Był tam w tłumie chociaż jeden polak? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Wielkie Gratz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Początkujący
Imię: Lord Karrak
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Gratulacje, dla graczy z Chimery, którzy jako czwarci (chiba) ubili Orshaballa. Przede wszystkim gratulacje dla Draxido za odwagę. Osobiście nie wiem, czy bym poszedł na taką akcję, zwłaszcza z redskullem (btw. ładnie go zjechał. W jakieś 10s 2k many poszło się rozmnażać). Gratulacje również dla blokera, chociaż na takim levelu to już praktycznie nie wyczyn, hehehe. No i na koniec winszuję loota, choć praktycznie jest to dość popularny item - za runy się zwróciło. ![]() Pozdrawiam, LK
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() Draxido sie slabo spisal
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aff, byłem akurat w pracy.
Co do Polaków to widziałem na filmie Elfgnoma, mowil ze 2 bp uh zuzyl na na uhanie blokera ![]() BTW. Przed Jaquera blokowal kto inny...Andrea Smith 108 Elite, padł 2 razy, ale z tego co wiem, to mu nieźle szło...więc myślę, że zasałużył na...brawa ? ^^ Co do Jaquery, to wcale nie miał łatwo, jak bolexus zauważył, wchodzily hity po 1400~ nawet, na szczęście chimera pokazała co potrafi. Jeszcze jedno...dla tych co nie wiedzą..na chimerze jest wojna, Draxido i Jaquera są po różnych stronach, ale chyba tego nie było widać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
|
![]() fajny flimik gratz da drax i jaquery nieźle się spisali, tylko jeszce lot mógłby być lepszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() No własnie tak nie wiedziałem czy ta wojna sie skonczyła czy co ale po dokladniejszym obejrzeniu poraz któryś filmiku to mniej wiecej zczaiłem o co chodzi
![]() 15:47 Draxido: its war here, but not right now A draxido wogle na chimerze gra czy na innych serwach łupie? |
![]() |
![]() |