|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: ty jesteś?
Stan: Początkujący
|
![]() Gdy powiększy na tibie większą część ekranu lub dam opcje fullscreen to ekran wyświetla róznokolorowe paski i tak samo w grach 3D co robić?
Danych technicznych nie pamiętam ale mam XP i przed poprzednia reinstalacją i instalacją SP2 nic niewyświtetlało tych pasków(no poza grą spellforce). P.S. Niezbyt mi działa ostatnio opcja szukaj- raz nieznajduję nic chociaż w jednym poście widziałem a raz tyle rzeczy że prawie w żadnym nie ma nic P.S.2 Przypomniałem sobie dane karty graficznej-Ati radeon 8500LE-128MB DDR 250MHZ Grafic Clock i memory clock Ostatnio edytowany przez wearjack - 28-11-2005 o 20:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Wolne Miasto Gdansk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 50
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Moze jak zainstalowales WinXP z SP2 to karta graficzna gryzie sie z sterownikami? Moj kolega tez tak ma ale w grach typu Quake i musi wymienic monitor. Sproboj na innym monitorze.
![]() Ostatnio edytowany przez Defiblirator - 28-11-2005 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: ty jesteś?
Stan: Początkujący
|
![]() Próbowałem od razu bo mam 2 monitory podłączone do kompa jak narazie nic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() a odinstalowywales cos ostatnio?jesli tak to moglo cos ci sie zrypac.przeinstaluj sterowniki.
P.S.Jak cos to zawsze masz format xD a przy okazji jak ktos sie zna na firewallach to mam pytanie: mam zone alarm i blokuje mi troche tibie(znaczy sie muli przez niego).mozna cos z tym zrobic czy zmienic program? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() A zainstalowales directx?
jak nie sprobuj ;]. Takze mozesz sprobowac zainstalowac najnowsze sterowniki do swojej karty. www.ati.com