|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() GMowie schodza na psy, ostatnia jakis zbanowal mnie za... pomaganie graczom!
Ktos podal link do jakiejs strony za pomoca ktorej mozna stracic konto, np. keylogger.No to ja odpisuje Lajuto: [email protected] next www for hack acount co wedlug mnie znaczy <link> nastepna strona do schakowania konta.Niech zbanuje ta osobe ktora umiescila ten link!!! until Dec 06 2005, 18:50:10 CET because of off-topic public statement O co mu chodzi? Prosze o szybka pomoc.Tutaj temat na www.tibia.com http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1037213 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Znając życie pisałeś to na Trade channelu...
Cytuj:
aVe
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Po pierwsze, na następny raz zanim założysz temat na forum tibia.com poducz się angielskiego, a po drugie, od odwoływania się od banów jest specjalny przycisk na stronie Twojego konta.
A za co dostałeś bana, to już Wieszok Ci wytłumaczył.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 29-11-2005 o 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() ALe czy ta osoba nie powinna tez dostac bana?!
A pozatym niech pobanuje lurerow a nie mnie za pomaganie innym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Project Warloria
Świat: Valoria
Poziom: 45+
Skille: dist 73
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() @up
Tak, dzisiaj GM iscen czy jakos tak na tradzie dal ze kazdy kto da jakis tekst nie zwiazany z handlem dostaje bana. Pewnie ten kto wyslal linka tym bardziej dostal bana.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Po prostu powinny przyjmowac innych GMow, jak bede odbanowany to nic juz na trad enie napisze o hackach itd,itp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() Od Bana zawsze się można odwołać...ale trzeba angielski znać i mieć argument porządny :p(ja miałem bana za wysłanie linku z pricelist z tego forum a chciałem na guild chat..ale to byl missclick..wytlumaczyłem i odsunięto mi bana)
boom! Ostatnio edytowany przez J0hny - 29-11-2005 o 19:27. |
![]() |
![]() |