|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
|
![]() No cóż moj znajomy z servera (Iridia) dał taką rozmowę z hakerem który namawiał do zalatwienia sobie "free" PACC. Rozmowa krótka ale widać że haker bał się wystawienia tej rozmowy ;<. Wcześniej znajomemu groził haker na.. 9 lvlu(lol) i cały czas bronił się gildią albo że ma kumpli...
![]() P.S. Postanowiłem zatuszować nick hakera żeby nie robić mu problemów. Ostatnio edytowany przez Kraiten - 27-08-2005 o 10:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Sexi...
najelpsze było to Cytuj:
down czy ja cie od idiotów wyzywam... nie będe gorszy IDIOTO STUL PYSK
Alternative. Ostatnio edytowany przez Koronowany rycek - 27-08-2005 o 18:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() @up
jestes az taki glupi ze nie mozesz tego zrozumiec? koles nie hackuje, jego kolezanka nie hackuje, tylko ona ma problemy a on jej pomaga... boze... co za idioci
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down taaa. Najlepsze bylo to jak chcialem dołączyć do gildii a tu mi mówią "ok daj mi swoje passy" ... Ostatnio edytowany przez Kraiten - 27-08-2005 o 10:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @up
co hakerzy nie wymyślą? ![]() @topic to są debile które gadają "FREE PACC WWW.costamcostam.PL" "MOZESZ WYGRAC C ARMA PACCA BOHY ITD. NA STRONIE www.jestesmy****ami.pl" ![]() albo wyłudzają passy...
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() nie wydaje mi sie zeby 51 rp w dobrej gildii hackowal...
moze sam byl hacked jak postowal adresy tych stron? ja tam wierze czlonkowi gildii w ktorej kiedys bylem bardziej niz jakiemus 14 druidowi.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up Żałuję że ludzie nawet na wysokich lvlach (czyli właśnie ten drugi rozmówca)wspomagaja hakerów ;/. Pewnie dlatego że hakerzy dzielą się itemami z protektorami ;/. Ale problem z tym gostkiem zostawiam mojemu znajomemu.
Ostatnio edytowany przez Kraiten - 27-08-2005 o 10:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Haha bekowa rozmowa..Hakerzy to naprawde nooby wspolczuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() az przykro bo na iridi zhackowali niedawno najlepszego polaka na servie royal demonic 104 pall tera to tylko 8 sorc -.-
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Oleśnica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thria Sestyzil
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 34
Skille: 69/69
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Ale nooby wżyciu czegoś takiego nie widziałem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
|
![]() Cytuj:
P.S niebylo mnie pobad rok bo skonczylem z tibia ale czesto tu zagladam i nieraz fajne polewki sa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: GdyNia
![]() |
![]() Ekhm, ja w tym nie widzę nic śmiesznego...
pozatym iż frajerzysz się z jakimś debilem co za 3 dni przestanie grać w tą gre. Po drugie: Cytuj:
Ehh, żal mi ciebie
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja? Umiesz czytać ze zrozumieniem? Pisałem że to mój znajomy rozmawiał |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bałem się? Zauważ że wczesniej mi grozili rookiem jesli to zamieszcze a zamazałem nick bo druga hakerka o to prosiała. Zresztą i tak gram tylko w OTS. -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: GdyNia
![]() |
![]() Cytuj:
Sorry nie zwróciłem na to uwagi, ale i tak ten twój kumpel z noobił się w moich oczach. Po jaką cholere wogóle zaczoł gadać z tym typem? ja takich idiotów omijam z daleka...a w dodatku 9 lv'ka .. :/
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Boje? Już wcześniej zamieściłem -.- Zresztą ja nie boję się głupiego rooka ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: z daleka
Stan: Na emeryturze
Imię: Turilot Hedis
Profesja: Paladin
Gildia: All Stars
Świat: Pythera
Poziom: 60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() czemu mówicie na tych idiotów hakerzy, przecież to lamerzy. Też mi wielki znawca bo wzioł od jakiegoś małolata pasy pod pretekstem wstąpienia do gildi i mu zmienił je. Jak jest haker niech sie wbije na konto bez poznania pasów.
Hakerzy- też jestem haker bo se sciągnołem uncoder do gg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Elblag
Stan: Niegrający
Imię: Binek
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 56
Skille: 22/26
Poziom mag.: 71
|
![]() Cytuj:
Zgadzam sie w 100% z Toba. To jest kpina nazywac takiego lamera hackerem. Pewnie podlapal sposob na jakims forum (bo watpie zeby sam na to wpadl) i teraz szpanuje. Po pierwsze i najwazniejsze hacker jest to osoba anonimowa, ktora nie chwali sie na prawo i lewo ze swoich osiagniec. Wiekszosc osob ktore wy nazywacie hackerami, srodowisko hackerow okresla jako script kiddies. Nie maja oni wlasnej wiedzy, wykorzystuja gotowe programy i uwazaja ze sa "mastah". Tak btw, co do sposobu z wyciaganiem passow za pomoca podrobionej strony tibia.com, jest to nic innego jak inzynieria socjalna.
either a fool or a coward. Whoever cannot take care of himself without that law is both. For a wounded man shall say to his assailant, "If I live I will kill you, if I die you are forgiven". Such is the Rule of Honor. |
|
![]() |
![]() |