|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mój problem polega na tym, że nie mogę się zalogować ani na tibia com ani do gry. Nie zmieniałem passów przez ostatni tydzień, lecz zmieniałem adre e-mail. po zaakaceptowaniu nowego konta mailowego, kazano zalogować mi się jeszce raz. Wpisuje wszytko po Bożemu, a ty zonk. Chasło źle wpisane...
Po jakiś 20 minutach zobaczyłem na stronie, czy spadło mi kilka leveli-nic, last login 11 48- mój login... nikt nie jest online na moim charze. Co się stało? Nie chcę tracić mojej pierwszej jako takie postaci, proszę o rozsądne odpowiedzi, a nie "chakli cie, pogoc sie z tym", lub "ahahahah noob nie wie ze chanenty lol wyjc s tego forum". @Aev Problem tkwi w tym, że acc lost nie działa na obu mailach? Jakiś bug czy jak??? Ostatnio edytowany przez lenio - 11-12-2005 o 14:04. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Nie jestem pewien, ale wydaje mi się że przy zmianie meila, wysyłane jest nowe hasło. Sprawdz skrzynke pocztową czy nic takiego nie dostałes. Ewentualnie użyj opcji "Account Lost", tam wpiszesz ten nowy email i wyślą Ci na niego nowe hasło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() uhumn n00b czlowieku czyta sie komunikaty na tibia.comto byś wiedział że bedzie nowe hasło na maila wysłane
You have control over My Body & ivaded My Mind But there is something a Sayans always keeps.... YOU FALL TO THE GROUND WITH THE SUDDEN RUSH OF POWER. AS YOU LIFT YOUR HEAD, YOU FEEL THE BLOOD FLOWING THROUGH YOUR VEINS. YOUR FADES...YOUR WEAKNESS BECOMES STRENTH...YOUR PAIN BECOMES ENJOYMENT & YOUR DESTINY IS TO BE THE BEST! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() naprawde dziwne to pieroństwo...
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Świat: Xerena
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Popieram Ahcarba. Nikt nie jest doskonały a forum jest do tego żeby ludzie pomagali. W tym momencie Xardasus Ty zachowałeś sie jak noob. A pozatym np. Jeśli on nie uczy się nie angielskiego to jak miał czytac? Pomyśl zanim palniesz głupote!1