![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Iława
|
![]() Przed chwilka sprawdzalem w spowniku skurutów używanych w ibi doszedlem do DS-dragon sword
sprawdzam na kazdej stronie i nigdzi nie ma tego miesz ja sam gram juz dlugo w tibie i jeszcze nigdy nie słyszalem o takim mieczu! ?( oprsze o odpowiedzi na moje pytanie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Na tej stronie w opisie skrótów niema napisane że DS to dragon sword, jest napisane że DS to Demon Skeleton(albo ja mam coś z oczami)
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Iława
|
![]() A czy ja coś wspominalem że ja oglondalem ten slownik tibijski w www.tibia.pl ??? ?(
na innej stronie sprawdzalem (sprawdzałem na www.tibia.end.pl !!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Ds - dragon sword - potężny miecz
lol... no to ladnie na tej stronce jest ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Powiem jedno , albo dwa
![]() 1. www.tibia.end.pl - najgorsza strona o tibi (antyreklama) 2. wszystkie pliki sa keylogerami nawet durny SD kalkulator !! |
![]() |
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() ROTFL!!!
Juz tłumacze... dragon sword - na tibia.de Dzoshu zrobił kiedyś świetny fotomontaż, i opowiadał jakoby w dwarf mines znalazł ten miecz w zdechłym dragon lordzie. Miał on chyba 44(albo cos kolo tego) ataku. Jednak szybko spece od faków znaleźli błędy, a sam autor się przyznał że to fake ![]() |
![]() |