|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Tutaj
Stan: Niegrający
Imię: Marros
Profesja: Knight
|
![]() Kiedy i z jakiej okazji po raz pierwszy zobaczyliście na ekranie tekst "You're hunted" :O ?? Ja go zobaczyłem dzisiaj po tym, jak jakiś koleś zaoferował mi 2k za Wolf Tooth Chain
![]() ![]() Na szczęście to 8 lvl pal więc jakoś to może będzie ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() A ja naszczęście takiego napisu nigdy nie ujrzałem... Może dlatego, że byłem uczciwym graczem? Niestety... przez nasilającą się ilość n00bów, którzy takie napisy pisali byle gdzie nie gram już w tibię... Tibia nie jest już grą RPG. Zaczyna się walka o najwyższy lewel, eq itp. Szkoda...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Ja raz zostałem pkniety 3 razy....: kolesiówa bez powodu mnie peknela zaczołęm ją wyzywać od bitch to mnie zabiła 2 raz
a potem jej kumpel ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() ehh
1- zwyzywanie faroka, larethiana, rahemu (wysmialem ich po tym jak na wojnie lve 76 royal, 61 elite , 53 master scigali mie z Veno do ab ja mialem 40 lv) 2 - p tym jak malo nie zabilem piccaro 3 - Po tym jak powiedzialem Rusbrusowi ze nie oddam MSa ;p (ofcorse i ja i on zartowalismy ;p) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2004
![]() |
![]() ja ostatnio kolesia zabiłem bo mi udupił summona (FD, ehh) to był 17 knight, więc bez trudu go udupiłem, wtedy jego koledzy mnie zabili 3 razy, po czym wysłałem im bp of SD i mnie zostawili w spokoju, ale i tak tamtym charem już nie gram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Miałęm 2x hunt u Del'Toro.
1. Dla zartów wyzywalem Mediote Del'Toro razem z kumplem, i on do nas powiedzial cos w stylu we are hunted for insuled me.... (ale zapomniał o tym) 2. Zabiłem white skull który okazal sie kolegą Exemota (Del'Toro), i Exemot mnie zabil i chcial 40K za cofnięcie hunta (zaplacone). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Mnie zabili 2 razy.
1)Gdy wyszedłem z rooka łaziłem żeby poexpić na wolfach itd koło cyców w MS,podszedł polak powiedział że chce zrobić test hit jak miałem jeszcze zielone hp skapowałem o co biega. 2)Miałem haka gościu sobie pozabijał(reda nie miałem) i jakiś 2 typków mnie zabiło potem mnie huntowali do czasu gdy spylałem uh i powiedziałem nabywcy że mam kłopoty i moge je stracić to przyleciał do kazo i zrobił porządek i mam spokój. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() No ja stoje sobie przed depo i gadam z qmplem nagle wyhodzi jakiś typed o 5 lvl wyższy odemnie i zaczyna lać qmpla...ja się wkurzyłem i zaczołem w niego grzac a dzięki moim skillom troszke oberwał i zaczoł krzyczeć że mam hunta....5 minut później zaliczył zgon i przepraszał przez 5 minut
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2003
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() ja zobaczyłem napis "You are hunted 4 ever". Kiedy sprzedawałem bp of HMM przechodziłem koło babki(Tina Exflare) koło niej leżał jakiś plecak i nagle ktoś go zabrał i mimo że wokół było masa ludu ona się przyczepiła do mnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2004
|
![]() mam na dzieje ze tekstu" You're hunted " nigdy nie zobacze 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() Ja mialem hunta bo jakis BR ukradl mi z BH BH shielda
no i go zabilem prawie ale oddal i przychodzi z kumplami a tu mnie prawie zabili ( mialem IH ) noi jakis 60 lvl idzie i ich zabic za to ze skull maja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() O hehehe. Mój 2 raz odbył się wczoraj
![]() 14:28 Dieggo del toro: hi 14:28 Myszcz: hi 14:28 Dieggo del toro: hey 14:28 Dieggo del toro: u are not del toro 14:28 Dieggo del toro: im gonna hunt u Heh, dzisiaj sprawdziłem kto to jest - lvl 3 ![]() Ja to mam szczęście do bycia hunted przez low(wer than me) levelowców ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() No ja niestety zobaczyłem taki napis tyle, że w wersji polskiej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() jakas noobka na 8lvlu po tym jak zabila mi trola a ja z trola z ktorym trenilem wyciagnolem wkoncu moj loot napisala ze juz nie zyje hehe rozne bezmozgi w tibie graja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() A ja zobaczyłem tylko raz... niezmojej winy, tylko z głupoty człowieczka. Otóż kulturalnie wychodze z kopalni dwarfów i spotykam jakiegoś paladynka na 13 poziomiku (wtedy miałem 18 lub 19), spytał sie mnie czy znalazłem jego ciało, odpowiedziałem że nie na to mi odpowiedział że jesli będzie puste zabije mnie
![]() Po 5 min stwierdził że ciało jest puste, i napisał "You are hunted", otóż już się nauczyłem że takich jak on trzeba poprostu olewać , ale niesamowicie lubie sobie rozmawiać z ludźmi czy napewno to przemyślał i czemu coś tam zrobił (fajnie czasem sobie pogadać z kimś kto cie okradł) ![]() Kiedy już mi zagroził swoją mocarną gildią (największy lv 16) przestałem gadać i więcej o nim niesłyszałem i tym bardziej niewidziałem obiecanego pala dynka na 72 lv który miał mnie zabić. Więc naszczęście 75% przypadków to straszenie. (W miare często pisze tu o lv (chociaż wiem że czasem wyższy lv niczego nie gwarantuje) ponieważ chce podkreślić pewnego rodzaju głupote itp. danej osoby) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Miałem podobna sytuacje jeste na trolach pod ab i koles knight na 25lv domnie czy mam jego zwloki jak beda puste to jeste hunted i byly puste za 5 min podbiega domnie i zaczyna mnie lac ja mialem w tedy 18lv i 57/57 i mi nic nierobi bylem w k set , g shield , fs , stell helmet i ja daje "?" a on hunted i mnie bije a ja nic , bije mnie juz z 1 min to ja zaczelem go lac gdzis po 40 chyba niemial sprzentu i juz mial reda i chcialem go zostawic ale niestety wyszedl hit za 65 i zabilem go
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Ja tylko raz zobaczyłem taki napis, jakiś mag na 34 lvl napisał mi takie cos i zaczoł bić z exori vis, 5 min poźniej odrodził się w świątyni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja sprzedawałem Uhy i jakiś koleś mówi że chce kupić to ja z nim gadam i mówie 2,8k ( do targowania) on 2,2k ja 2,5k only a on you are hunted. Wtedy jeszcze nie wiedziałe mco to znaczy więc go olałem. Za chwile pisze na klawiarurz dłuższy tekst do kolegi odwracam głowę i you are dead. ubił mnie chyba tylko 3 boltami. Zgadnijcie kto to???
![]() ![]() Blant 100lvl ( już większy) pallek ![]() Pytam się go za co a on za spylanie UH ow powyżej 2,5k fajnie, ale jak zginąć to z ręki dobrego gościa. Na szczęście tylko raz mnie zabił. |
![]() |
![]() |