![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() koment plx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() zara obejrze i dam edita
![]() @edit fajny hunt, maly loot i czasami troche za czesto szedliscie na tego draga, gratz eq a btw. potren troche ![]() Ostatnio edytowany przez Ice paladinq - 30-11-2005 o 18:21. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() a co do eqa to g arm i demonka byla pozyczona od shootera ktory wystepowal w tym filmie
![]() ale i tak thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() comentowac bo niewiem czy dac 2 czesc.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angoulemes
Profesja: Druid
Świat: Danubia
Poziom: 11
Skille: 17/16
Poziom mag.: 8
|
![]() Zara dam edita a l e najpierw zobacze. I tak będzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
młocie! pisze sie SZLISCIE debilu...omfg analfabeta Ostatnio edytowany przez Sefihi - 01-12-2005 o 12:28. Powód: lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() wlasnie krece 2 czesc. Niewiem czy zamieszcze ja na forum bo w przeciagu 48 minut zabilismy tylko 2 dragi.....
![]() PS.powiedzcie mi ile trwa tam resp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Film 7/10
Więc mozna obejrzeć. @Bloker Trening, Trening, i jeszcze raz trening. Wiem moze niektórzy nie lubią spedzać czasu na skillowaniu. Ale twoje skille i tój lvl to pewnien paradoks. Pomyśl o tym, chyba ze chcesz skonczyc na blokowaniu dragów? pozdro dla shootera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() skillowanie-moglblbym skillowac nawet calymi dniami lecz zazwyczaj niema z czym,najczesciej to trenie na ghulu zrobionym przez naszego shootera lecz on niezawsze ma chceci i czas
![]() @edit aha i jeszcze jedno powiedzcie ile trwa w tamtym miejscu resp Ostatnio edytowany przez Sumari - 01-12-2005 o 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Hmm resp nie wiem ile tam trwa filmik jest fajny chociaz nie lubie drag huntow....ale o tym skillowaniu....tez jestem w thais i na rotwormach w poblizu thais itp wyskilowalem te skille co widac obok .... to moj pierwszy powazniejszy knight i dla mnie to nic nadzwyczajnego te skille na rotach a duzo osob mowi ze oo na rotach to gratz... jak widac mozna i tez powiem ze nie tak trudno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki za comenty prosimy o wiecej mam nadzieje ze uzyskamy popularnosc i nastepne filmy bedziecie ogladac jeszczce liczniejsza grupka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() jak na ponad 80+sciagniec tyle komentow to za malo
![]() niewiemy czy dawac nastepne filmiki. a chce powiedziec ze szykuje sie vamp hunt poniewaz nabylem pacca. wiec moze byc ciekawie a w nastepny tydzien gdy wszystko pojdzie zgodnie z planem mamy zamiar wybrac sie na necro i to tylko odwaz zalezy czy damy to na forum ![]() |
![]() |
![]() |