|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: ...
Profesja: Elite Knight
Świat: kyra
Poziom: 51
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() Fraternitas ... Gildja , która była uwielbiana przez jednych , nienawidzona przez innyc , ale w kazdym budziła respekt. Z niewiadomych mi przyczyn upadła... sama gildja wciąż istnieje lecz odeszli z niej najpotężniejśi gracze tacy jak napszykład Sarven (jeden z nasilniejszych polaków na servie) , Kroonik itd... być może bylo to spowodowane powstaniem gildji Fraternitas Servants , która juz nie istnieje, być może jakimis kłutniami wewnętrznymi a może jeszcze jakis inny powód ...
jezeli ktos wie cos na ten temat więcej niech napisze , chętnie się dowiem czegos więcej
Dzien w którym powstaną barykady Ja po tej, ty po tamtej stronie Dzień w którym rozlegną sie strzały I staniemy sie bardziej czerwoni I staniemy sie bardziej czerwoni Lecz my nie będziemy pokorni Nie będziemy bezsilni i bierni Weźmiemy co bedzie pod reką I staniemy po stronie rebelii I staniemy po stronie rebelii Gdzie wtedy schowacie swe twarze? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Wodzisław Śl.
Stan: Na emeryturze
Imię: Zciulany Luftem
Świat: Inferna
![]() |
![]() Człowieku ty wogule nie wiesz co sie dzieje na tym servie więc jak ci coś takiego wytłumaczyc...
A pozatym tam juz nikt nie gra wiec niema ci tego kto wytłumaczyc... Przyczyna rozpadu gildi było to że char ezraela został sprzedany i tyle pozatym.. zrobili sobie nową gildie z całym starym składem + pare nowych...
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS Ostatnio edytowany przez luft - 02-12-2005 o 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wzbudzali strach, a nie respekt. Bo za co niby mają być szanowani? Za wspaniałe boty?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Tak właściwie, to jaka jest sytuacja polityczna na Infernie? Taka jak na Isarze za czasów świetności DT? - Ginie się za wysoki lvl?
I dlaczego Inferna "umarła" 31.8.2005? Ostatnio edytowany przez Berials - 03-12-2005 o 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja w sumie gran na infernie krutko , bo kolo 2-3 tygodni i wiem tyle co napisalem ;/
ktos pytal o sytuacje polityczna .... na infernie juz praktycznie nie ma polityki
Dzien w którym powstaną barykady Ja po tej, ty po tamtej stronie Dzień w którym rozlegną sie strzały I staniemy sie bardziej czerwoni I staniemy sie bardziej czerwoni Lecz my nie będziemy pokorni Nie będziemy bezsilni i bierni Weźmiemy co bedzie pod reką I staniemy po stronie rebelii I staniemy po stronie rebelii Gdzie wtedy schowacie swe twarze? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Shocky moj drogi forumowiczu, nie znam sie na infernie, ale apeluje do Ciebie : poucz sie troche ojczystego jezyka, i to pilnie, dziekuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Solec Kujawski
Profesja: Knight
![]() |
![]() on ma slabe stopnie z polaka i dlatego a jest wiecej osob ktore robia bledy piszac na forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Sz-n
Gildia: Infernal Dynasty
|
![]() Jeśli chodzi o fifiego to nie RP ale MS. Teraz dopiero po wyjściu z rooka zmienił se voc na palka i ma 32 lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie prawda bo gra swoim starym knightem ostatnio
![]() palem od 7.5 nie da sie grac ... Aktualnie sytuacja jest tak a że kronik & ska siedza cicho udaja że sie zmeinili i ściagają ludzi , wiekszość ludzi walczących z nimi za czasów frat~ jest juz na roku albo nie gra ci co interesowali sie sytuacja ale byli z boku obserwója dalej , ci co zniki jak tylko fifi na roku wylądował wrócili i grają... oczywiście spokój to tylko iluzja właściciele harów ulegli przetasowaniu wszyscy mający jakikolwiek z poprzednia władzą padła laska zBoKa i fifi na swoim najcie ogólnie to tylko przerwa przed następną łaźnią ...
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() A kiedy nastąpi odrodzenie tego poolaka bo coś nie widać ani nie słychać ja zbieram ekipe do walki z Kroonikiem i ekipom
|
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() A kiedy będzie to odrodzenie polaków bo ja zbieram ekipe na Kroonika i jego bande
![]() Ostatnio edytowany przez MayGyver - 08-12-2005 o 22:51. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tyle, że 95% twojej ekipy padnie na jego ue, a reszta na jego aimbocie. Miej tylko nadzieję, że ktoś przeżyje powyżej 20 lvl a jemu zabraknie sdków czy hmmów to wygrasz bo on ma takie pvp jak moja babcia
![]() Nie jestem pesymistą ale spójrz realnie. Czy to sie uda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() 40 lvl to też 20lvl+ tylko ten plus jest baardzo duży
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() teoretycznie to masz racje ... ale po1 pisząc 20 lvl + chodzilo mi o lvl od 20 do 29 .A w sumie jak bym chcial doczekac sie zywota spokojnego staruszka emeryta to bym pograla na non-pvp albo na zwyklum pvp ;] jak na moje to wlasnie po to jest ten sev seby zadymiac a jak nie to sie jakos bawić hehe
a tak ps: to kroonik wku*wia wielu ludzi i jestem przekonany ze nawet czlonkowie fraternitas juz maja go dosyc bo koles mowi ze jest juz pokuj na servie i koniec ramdom pk a tu nic. dalej jak glupial tak glupieje a lista jego fragów rosnie .... kiedys przyjdzie czas kiegy nawet on podziękuje ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
delphi osnam to twórca tibia suite KUMPEL kroonika A co do waszego ataku na neigo to kroonik wali ue po 550 +- 50 do tego sd 250+- 30 wieć w ciągu 4 sec moze cie skrócic o ponad 2k hp więc nie pierdziel że masz jakieś szanse bo nawet 100 lvlowy knight mógł by paść ... ja padlem w 20 sec.. (8 sec od włonczenia bota) A pzoatym kroonik to teraz albo nowy owner albo masowo sharuje ... Shocky@ nic nie wiesz ... nie wypowiadaj sie nawet ... Dankan@ ty sie ic odrodz ...
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() no w sumie tródno zebym wiedzial tyle co ty grając na tym servie z 3-4 tygodnie -.- a tak pozatym to ja sie nie napalam zeby zaraz zrookowac kroonika itp
chodzi mi o to zeby na tym servie bylo w miare dobrze jak ponoc kiedys bylo i zeby kroo nie czul sie panem serva, bo tyle akurat juz zauwazylem ze kroonik za takiego sie uwaza
![]() |
![]() |