|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() a tutaj macie fortece hyhy fajna tynameczylismy sie troszQ a pozniej podleciał taki **** silni zeby sie popisac siłą zabil wszytkie
![]() ** ** ** no i na tyle pozniej oni wzieli odremonotowali ją ale niewiem psozedłem nabijac ExP |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() No no no... super zajawka. Tez mam screena z forteca ale mam problem ze wstawianiem ich na forum... Ciekawe ile czasu wam zajela budowa?? Master Latka You see Master Latka (Level 19). He is a paladin. He is a Loyal Member of Death Row Academy ![]() ![]() ![]() ![]() You see Lattka (Level 14). He is a sorcerer. He is a Ziom of the Kara Musi Byc ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() tez lubie cos pobudowac a tego ****a co wam to
zniszczyl to bym z checia i usmiechem na ustach sliniac sie zPeKowal szmate jednago |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Niom ladne zdjatka, sie napracowaliscie, ja widzialem lepsza fortece, ledwo mozna bylo przejsc z jednego konca na drugi, byla ogromna!
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no wieć tak powiem wam ze ja tak duzo pracy niewłozyyłem w to bo ja mam 2 leve ręce
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() Ile wam to zajeloi ile parceli zescie stracili??
Bo spoko musze z kumplami cos takiego zmajstrowac |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hmmm parceli zabardzo niewiem ale jak chce ci sie to na screenie mozesz policzyc mniej wiecej ile trzeba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne nawet te ss. Czy grasz na jakim non pvp srvie bo jak nie to kilkoma f bombami można by was załatwić. Lepiej uważać.
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2004
![]() |
![]() Gratz ja tez robilem domki (ale mniejsze i nie tak dobre jak twoje) i przyszedl koles i mi rozwalil wszystko ;\ szkoda ze to secura to by dostal z belta w oko 8)
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() @ up
Bugi i rota ropneli z kanalow @ Topic Bardzo fajne te SS'ki - wiecej takich pomyslow i budowli! |
![]() |