|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
![]() niedawno gdzy jestem sobie przy depo podchodzi do mnie pan "x" i mówi że ukradłem jego kumplow morning stara. A ja nawet nie wiem kiedy to było a morning star wiem jak wyglada tylko dzieki temu forum bo go w grze jeszcze nie widzialem nigdy na zywo nawet. No i tamten koleś mówi że jest pewien że to ja bo mnie zapamietał... ale ja nic mu nie wzielem i on chce odemnie 437 gp. Nawet oddałbym mu kase zeby nie miec wrogów ale po co mam go utwierdzac w przekonaniu ze ja go okradłem jak już mu mówiłem ż e nic mu nie wziełem, A co jesli nagle ktos podejdzie i powei ze mu ukradelm BOH to co wtedy mam mu oddac 110k bo on tak powiedzial(bo tyle kosztuja na titani)
Koleś ma 10 albo 9 level a ja mam 20 - poradzcie prosze co zrobic...? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Łatwa sprawa. Jak gościu jeszcze raz będzie chciał od ciebie coś wyłudzić to zabij go i może się odczepi, a jak nie to zabij go jeszcze raz itd aż się odczepi
![]()
![]() |
#3 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Bosze... po co przejmujesz sie jakimis 9-10lvl'owcami. To pewnie jakies nOOby i nic wiecej. Czy jak ktos by podszedl i powiedzial ze ukradles mu jego k-seta tez bys uwierzyl i pisal o tym na forum?? Forum to nie kacik zalow. Ignoruj goscia a jak bedzie cie atakowal to zabij i tyle.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Jak ma niższy level to mu powiedz żeby spadał bo jedyne co może od ciebie dostać to po mordzie, albo daj mu ingora odrazu.
PS: gorzej jak ma kumpli 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() no wiecie szczerze mowiac teraz tez mnie to nie rusza za bardzo ale jak zacznie na forum rozsiewac klam o mnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Zawsze możesz kolesia postraszyć swoimi kumplami-realnymi badz fikcyjnymi.Napisz , ze jak się nie odczepi to idziesz po kolegę np. rycerz na 32 levelu.Albo wymyśl jakąś bajeczkę w stylu-to byl ktos inny,sam widzialem. 8)
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Gosciu sie odwali. O to sie nie martw 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() To nic, mnie oskarżają o dwa zabójstwa, których nie popełniłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() A to bydło. Niestety, takie n00bki zazwyczaj mają PRAWDZIWYCH 50-lvl kolesi. Gdyby nie mieli nie próbowaliby takiego czegoś przecież, nie? I lepiej ich nie atakuj. Nawet jeśli nie mają 50lvl kumpli to mają 8lvl. Przyjdzie 5 takich n00bków bedą cie blokować wkurzać i jeśli im sie uda red skull na tydzień czy ile tam.
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
![]() |
![]() He he mnie oskarżał koleś za to że zabiłem jego przyjaciela. Wkurzyłem się po jakimś czasie i zabiłem nOOba, już więcej się do mnie nie odezwał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Ja miałem troche gorszą akcje, jestem przy kazz a tu słysze "PK" a potem "Thief", później ich zobaczyłem i powiedziałem kill thief, no to ten co gonił tamtego niby thiefa przezucił się namnie i ja wtedy lece do ab krzycze "PK" a on "Thief" no i tak do depo dobiegłem (Ja 14 lv. 24 mlv. i on 22 knight) wkońcu pomógł mi kolega i już więcej tamten gościu nie pokazał się w okolicach AB.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() ty wczoraj mi golden arma ukradles!!!!!!! oddawaj natychmiast!! a tak serio to nie powinienes brac wszystkich takich gadek na powaznie. w przeciwnym wypadku do niczego w tej grze nie dojdziesz
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja miałem kiedyś taki wypadek, że miałem palka na titani na 18 lvl.Robilem se nowego palka i na 8 lvl zarypał mnie jakis mag(polak zresztą). Weszłem palkiem na 18 i zarąbałem gnojka koło depo. Dostałem czaszke, a jak się do mnie doczepili to powiedzialem "missclick" i nikt sie nie doczepił.Zawsze sie wszystkiego wypieraj, a będzie git.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Kiedyś miałem śmieszną akcje.Łowiłem sobie w ab w bug pen rybki,obok sie kręciła babka 34 knight,nagle podłazi i gada że jej podpieprzyłem bp rybek(lol),no to ja mówie że jak ku**a moge jej podpieprzyć bp rybek jak mam z eq 120cap uderzyła mnie white skull i jak się banda n00bów rzuciła to był odjazd z 30 osób ja ganiało na lv 8-12...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Hehe, ja sie spotkalem z 2 glupimi oskarzeniami. Najpierw mojego kumpla KNIGHTA na 10 lvlu oskarzyl ktos o rzucanie firebomb pod depo i sie rzucal ze zabije (jakby ktos nie wiedzial to do firebomby potrzeba 5 mlvl-na 10 lvl knightem mailby miec, hehe). Innym razem stalem sorcem a obo trenil jakis podejrzany knight z palem. Zabral mu speary i sie do mnie uczepil, ze zachylilem 30 spearow. Ciekawe skad ja mialbym cap na to miec na 15 lvlu
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() takie sytuacje nalezy ignorowac, a jak sie ma przewage silowa zabijac. jak jestes niewinny to nie daj sie zrobic w maliny.