Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-12-2005, 15:01   #1
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny Bedzie nowy 200 level

Dulokz na julerze juz ma 193 level wolno mu to expienie idzie ale w koncu uda mu się. Z teog co spostrzegłem jest kolegą Setzera Gamblera (w jego gildii owange vice-leaderem), jest brazylijczykiem, jest on elite knight. Szkoda że julera jest opanaowana przez brazylijczykow a nie polakow. (nie jestem rasistą)
Alanus Lutinum jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-12-2005, 16:02   #2
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Ehh... Co się z tą Tibią dzieje? Kiedyś 100 lvl to był wielki wyczyn, a teraz? Wszyscy expią tylko po to żeby być w Top, a nie żeby im się milej grało. Szkoda że już nie ma tak jak było kiedyś (czyt. jak ja zaczynałem).
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-12-2005, 16:04   #3
Virius the Master
Zbanowany

Virius the Master's Avatar

Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Wow, cool, super ALE LUDZIE- NIE PRZESADZAJMY! JUŻ CONAJMNIEJ 5 OSÓB MA 200 LVL! DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z PODNIECANIEM SIĘ TYM!

Teraz czekamy aż EO zrobi 300
Virius the Master jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-12-2005, 16:07   #4
MS_nake
Użytkownik Forum

MS_nake's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2004

Domyślny

I spox !! chodź z drógiej strony jest to zniechęcające dla dopiero co rozpoczynających graczy zaczynają : 1 lvl a istnieje taki setzer z 200 + lvlem
stary 01-12-2005, 16:17   #5
Koocur
Użytkownik Forum

Koocur's Avatar

Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: ~~WhItE sToK~~

Imię: Kootka
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MS_nake
I spox !! chodź z drógiej strony jest to zniechęcające dla dopiero co rozpoczynających graczy zaczynają : 1 lvl a istnieje taki setzer z 200 + lvlem

No to zaczynaja na nowym servie i wszyscy maja takie same szanse (mowa o ludziach uczciywych a nie ze 5 ownerami ) ;p
stary 01-12-2005, 16:26   #6
Seru :]
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Piła

Imię: Napol
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 31
Poziom mag.: 13
Wyślij wiadomość przez ICQ do Seru :] Seru :] ma numer GG 7064833
Oczko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Ehh... Co się z tą Tibią dzieje? Kiedyś 100 lvl to był wielki wyczyn, a teraz? Wszyscy expią tylko po to żeby być w Top, a nie żeby im się milej grało. Szkoda że już nie ma tak jak było kiedyś (czyt. jak ja zaczynałem).
Poczekaj na nowy świat i zobaczysz że zdobyć lvl.30 to potęga ^^
stary 01-12-2005, 16:39   #7
ripper
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seru :]
Poczekaj na nowy świat i zobaczysz że zdobyć lvl.30 to potęga ^^
30 lvl potęga? Nie rozśmieszaj mnie. Może przez pierwszy miesiąc, ew dwa miesiące. 100 lvle mnożą się w zaskakującym tempie. Powstaje nowy world, a postać sharowana przez 5 osób ma 100 lvl po kilku miesiącach.
stary 01-12-2005, 17:28   #8
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum
Dulokz na julerze juz ma 193 level wolno mu to expienie idzie ale w koncu uda mu się. Z teog co spostrzegłem jest kolegą Setzera Gamblera (w jego gildii owange vice-leaderem), jest brazylijczykiem, jest on elite knight. Szkoda że julera jest opanaowana przez brazylijczykow a nie polakow. (nie jestem rasistą)
`

Sorki ale nie moge... co nas obchodzi jakis nieznany nikomu brazylijczyk z 193 lvlem? Jeśli już możemy mówić o 200 lvl to polecam looknąć na server NOVA -> Undead Slayer chyba każdy wie że to nasz rodak
Uważam że on będzie next i osobiście z całego serca mu tego życzę

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-12-2005, 20:06   #9
ripper
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Massior
`

Sorki ale nie moge... co nas obchodzi jakis nieznany nikomu brazylijczyk z 193 lvlem? Jeśli już możemy mówić o 200 lvl to polecam looknąć na server NOVA -> Undead Slayer chyba każdy wie że to nasz rodak
Nie ma ŻADNEJ różnicy czy ten 200 lvl zdobędzie Brazylijczyk, Polak, Szwed, Rumun, Żyd czy kto tam Ci jeszcze do głowy przyjdzie. Pierwszy z tym 200 lvlem i tak nie będzie, a czy 6 czy 7 to chyba mała różnica. Mnie na ten przykład mało obchodził 200 lvl Bubble, Cachera, EO, SG, Seromontisa, więc tak samo mało jak nie mniej będzie mnie obchodził 200 lvl Undead~.
stary 01-12-2005, 21:29   #10
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Nie ma ŻADNEJ różnicy czy ten 200 lvl zdobędzie Brazylijczyk, Polak, Szwed, Rumun, Żyd czy kto tam Ci jeszcze do głowy przyjdzie. Pierwszy z tym 200 lvlem i tak nie będzie, a czy 6 czy 7 to chyba mała różnica. Mnie na ten przykład mało obchodził 200 lvl Bubble, Cachera, EO, SG, Seromontisa, więc tak samo mało jak nie mniej będzie mnie obchodził 200 lvl Undead~.
masz problem? nie obchodzi Cie? to wyjdz I nie rób ze mnie rasisty...

BTW. zanim ten koles z julery zdobędzie ten lvl to może go wyprzedzić wiele osób jak np Dagor Dragontooth (Antica) czy Eli Stormstriker(Aldora).

Jeden mach
Jestem w snach
stary 04-12-2005, 18:21   #11
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Domyślny

Cytuj:
`

A co mnie obchodzi jakis Seromontis, Bubble czy Eternal Oblivion? Nie znam ich...
A skoro dla was 100 lvl nie jest niczym szczególnym bo jest dużo 100 lvl i kilku 200, spróbujcie sami nabić 100 lvl, wielu z was co tak gada nawet 50 lvl nie miało. Tak więc nie mówcie, że 100 lvl nie jest wyczynem. Jeżeli ktoś gra uczciwie bez żadnych cheatów, acc sharingu itp, 100 lvl jest wielkim wyczynem, a to że jest wielu na tym poziome o niczym nie świadczy. Nie ma też znaczenia czy to br, pl, swe czy jakaś inna narodowość, bo w Tibii nie chodzi o zdobycie jak najwyższego lvl i bycia najlepszym. W Tibii chodzi o dobrą i przede wszystkim uczciwą zabawę. Znam paru 100 lvl, niektórzy są mili, tacy ludzie jak Solaile, Dokilo, Uncle Barry, Provident Prodegy czy Lutore z Galany.. A niektórzy to buce i chamy odnoszący się do ludzi bez szacunku i kultury, tak panie Burt Simpson, o tobie mówię (i nie tylko)...

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 04-12-2005 o 18:27.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-12-2005, 20:38   #12
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
A co mnie obchodzi jakis Seromontis, Bubble czy Eternal Oblivion? Nie znam ich...
A skoro dla was 100 lvl nie jest niczym szczególnym bo jest dużo 100 lvl i kilku 200, spróbujcie sami nabić 100 lvl, wielu z was co tak gada nawet 50 lvl nie miało. Tak więc nie mówcie, że 100 lvl nie jest wyczynem. Jeżeli ktoś gra uczciwie bez żadnych cheatów, acc sharingu itp, 100 lvl jest wielkim wyczynem, a to że jest wielu na tym poziome o niczym nie świadczy. Nie ma też znaczenia czy to br, pl, swe czy jakaś inna narodowość, bo w Tibii nie chodzi o zdobycie jak najwyższego lvl i bycia najlepszym. W Tibii chodzi o dobrą i przede wszystkim uczciwą zabawę. Znam paru 100 lvl, niektórzy są mili, tacy ludzie jak Solaile, Dokilo, Uncle Barry, Provident Prodegy czy Lutore z Galany.. A niektórzy to buce i chamy odnoszący się do ludzi bez szacunku i kultury, tak panie Burt Simpson, o tobie mówię (i nie tylko)...
N/C chyba każdy interesuje się losem najlepszych Polaków?? jeśli nie to powtórze Ci... WYJDZ

A tak na marginesie kto powiedział że 100 lvl "jest nieczym szczególnym"??? do czego Ty to mówisz? Każdy patrzy na tą gre pod innym kątem...Niektórzy czerpią z tego przyjemność, a inni grają by panować i być najlepszym (myślę że tych dwóch rzeczy nie da się połączyć ) jakbyś był np w top 3 expa ciekawe jakbyś się zachowywał Owszem ja również znam ludzi na wysokim poziomie i mogę przyznać Ci rację że są Ci mili i są Ci niebardzo I myślę ze samo odnoszenie się do innych na świecie non-pvp i pvp to jest całkiem inna sprawa...

I to jest thread o Julerze a nie Securze

Jeden mach
Jestem w snach

Ostatnio edytowany przez Massior - 04-12-2005 o 20:39.
stary 04-12-2005, 20:42   #13
nightwish_88
Użytkownik Forum

nightwish_88's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2005

Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
masz problem? nie obchodzi Cie? to wyjdz I nie rób ze mnie rasisty...

BTW. zanim ten koles z julery zdobędzie ten lvl to może go wyprzedzić wiele osób jak np Dagor Dragontooth (Antica) czy Eli Stormstriker(Aldora).
Czy Ci ludzie nie mają rl life? EO rządzi 112 swordingu to jest coś... nie wiem jak Wy ale ja wolałbym mieć 112 swordingu niż 200 lvl
nightwish_88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-12-2005, 20:53   #14
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nightwish_88
Czy Ci ludzie nie mają rl life? EO rządzi 112 swordingu to jest coś... nie wiem jak Wy ale ja wolałbym mieć 112 swordingu niż 200 lvl
Tu masz racje ale dam sobie głowę uciąć że on sharuje kilku braci gra na zmiane dobry sposób I think

Ale fakt jest faktem EO jest najlepszy ( dopuki go SEROMONTIS nie ścignie )

Jeden mach
Jestem w snach
stary 04-12-2005, 23:32   #15
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
N/C chyba każdy interesuje się losem najlepszych Polaków?? jeśli nie to powtórze Ci... WYJDZ

A tak na marginesie kto powiedział że 100 lvl "jest nieczym szczególnym"??? do czego Ty to mówisz? Każdy patrzy na tą gre pod innym kątem...Niektórzy czerpią z tego przyjemność, a inni grają by panować i być najlepszym (myślę że tych dwóch rzeczy nie da się połączyć ) jakbyś był np w top 3 expa ciekawe jakbyś się zachowywał Owszem ja również znam ludzi na wysokim poziomie i mogę przyznać Ci rację że są Ci mili i są Ci niebardzo I myślę ze samo odnoszenie się do innych na świecie non-pvp i pvp to jest całkiem inna sprawa...

Dziwnym trafem nie każdy, bo mnie interesuje bardziej moja postać, a nie ludzie, których nigdy nie spotkałem. Nie będę wychodził, gdyż nie jest to forum propagandowe, więc mogę być przeciw. Słyszałem to wiele razy że 100 lvl jest niczym szczególnym, tak więc mówię to. Jakbym był w top 3 expa to musiałbym zrujnować całą przyjemnośc z tej gry i rl, a zachowywałbym się tak jak zachowuje się zawsze bo mi nie zależy na byciu najlepszym. I bycie najlepszym a stosunek do ludzi ma ze sobą związek. Jest to temat o 200 lvl nie o julerze więc mogę podawać przykłady z całej Tibii. Btw Polacy z lvl 100+ których spotkałem to jedni z najgorszych hlvl noob w całej Tibii.
Any more questions? -.^

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 04-12-2005 o 23:34.
stary 05-12-2005, 14:06   #16
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Dziwnym trafem nie każdy, bo mnie interesuje bardziej moja postać, a nie ludzie, których nigdy nie spotkałem. Nie będę wychodził, gdyż nie jest to forum propagandowe, więc mogę być przeciw. Słyszałem to wiele razy że 100 lvl jest niczym szczególnym, tak więc mówię to. Jakbym był w top 3 expa to musiałbym zrujnować całą przyjemnośc z tej gry i rl, a zachowywałbym się tak jak zachowuje się zawsze bo mi nie zależy na byciu najlepszym. I bycie najlepszym a stosunek do ludzi ma ze sobą związek. Jest to temat o 200 lvl nie o julerze więc mogę podawać przykłady z całej Tibii. Btw Polacy z lvl 100+ których spotkałem to jedni z najgorszych hlvl noob w całej Tibii.
Any more questions? -.^
Powiedz mi... skoro temat jest o 200 lvlkach a Ciebie to nie interesi to po co się wypowiadać? I widze że temat zmienił się w opowieść o Polakach z 100 lvl Są różni ludzie i zapewniam Cie że NIE każdy Polak 100+ jest nOObem
Musiałeś źle trafić...

A skoro masz na uwadze tylko własną postać to skup się na niej i życze Ci żebyś zobaczył jak to jest mieć 100 lvl...

Cytuj:

Jeden mach
Jestem w snach
stary 05-12-2005, 14:38   #17
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Powiedz mi... skoro temat jest o 200 lvlkach a Ciebie to nie interesi to po co się wypowiadać?
Skoro to temat o 200 lvl mam prawo wyrazić moje zdanie na temat tej całej ekscytacji nimi -.^
stary 05-12-2005, 15:25   #18
Lass
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 06 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidunio
Świat: Galana
Poziom: 42
Skille: 68/66
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Tia, zróbmy o nich telenowelę...

Ivul skillz0r trejn mode on (till 75)...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dezewov
Mam 2501 lvl i mam mpa i noob legs i mjek sdfjklfdjn srape bac***eta heya banana hasdas i wymiatam zabije forum wasze moim sdekum i benzynow beolowioa
Lass jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2005, 15:54   #19
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lass
Tia, zróbmy o nich telenowelę...
Tia, z miłą chęcią bo byłoby na co popatrzeć

Jeden mach
Jestem w snach
stary 06-12-2005, 15:25   #20
Asthan
Użytkownik Forum

Asthan's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
Domyślny

Cytuj:

Mnie nie interesują najlepsi polacy ja niesprawdzam maniakalnie co dzien ile Sero~ zrobiłl exp nieobchodzi mnie to. Undead Slayer 193lv ale narazie nie expi z tego co widac zycze mu 200lv Iława małe miasto no wlasnie skoro to jest thread o julerze to poco nam informacje o Undead Slayerze?

Jeszcze troche i bedze pelno tematow o 200lv to sie zaczyna robic nudne pozatym moglbys uzupelnic o Dulokzu 1 taki lv w tibi byl cos teraz skoro granica zostala przełamana pojawia sie ich coraz wiecej

Cytuj:
Dlamnie 100lv nadal jest wielki wyczyn
Asthan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania