|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Pierw Ss z dragów i z hitów itp Zapraszam do komentowania i wklejania
loot z 1 draga ![]() pózniej wbilem 38 lvl i padlem -.- tutaj w dwa dragi wbilem ale juz 1 padl ![]() ![]() słabe hity ponizej 100 nie ujmowalem tym cho 120 itp na rózne guardy ![]() ![]() i jedno ze słabszych exori ![]() równo 100 ![]() i znowu slaby hit ![]() i best exori xD ![]() @down Moj best z bs 150 cos ![]() a z gs 190 ![]() @2x Down Ale dobijałem draga i nagle combo wyrwalem to ciężko sie uha tak juz padlem że uhem nie trafilem ![]() może jutro coś dodam Ostatnio edytowany przez Alcor Sake - 02-01-2006 o 19:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Świat: Neptera
Poziom: 23
![]() |
![]() Spox Hity dobre sski
![]() GRATZ HITU W guarda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() "2 razy prawie dead", wtf? Jak ty się Uhasz że na 37 lvlu prawie padasz na dragach. Mała rada; Uhaj się gdy HP wynosi różnicę max hp i hp które leczysz Uhem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ODrobilem lvl ![]() ![]() ![]() ![]() i tutaj Trapnolem loot thiefa i zarazem exp thiefa oddal mi wszystko + d-shield ![]() ![]() look bp niedlógo wkleje more a dokladnie jutro ![]() i czy tylko ja zauwazylem ze 2 liter brakuje w temacie ??xD @down On jesty noobem poznalem go już dobrze on nie miał laga 2 osoby go blokowaly jeszcze uciekal ale mana na exure gran mu sie skonczyla Zemsta jest Słodka ![]() Ostatnio edytowany przez Alcor Sake - 03-01-2006 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Master Fresh
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 40
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() nie ma sie czym chwalic, ze miales fart. Moze poprostu koles mial laga i deadnal, wiec nie mow, ze jest noobem nie znajac go.. rozumiesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
![]() |
![]() Juhu xD
![]() Grr tu nie uchwycilem exori po 120 ![]() ![]() juhu hit za 17 ![]() juhu 97 ;p ![]() teraz testy gfb 0.o ![]() ![]() tutaj bylo 120 z bs nie uchwycilem -.- ![]() a tutaj wasz dowolny comment ![]() ![]() Plx comment ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Alcor Sake - 04-01-2006 o 19:41. |
![]() |
![]() |