Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-12-2005, 20:31   #1
laki looq
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 12 2005

Domyślny Beznadzieja! ! !

Hm...niewiem czy to tibia.pl jest taka beznadziejna czy moderatorzy (niektorzy) niewiem z jakiego powodu skasowano mi temat w dziale gildi , w ktorym zbieralem ekipke na nowego serwa ten powod co tam dodal shinx czy jak on tam mial to w zasadzie niepowod (jak beda nowe serwy to sobie wystawisz posta) hm.... tylko takich tematow jest duzo a tylko muj skasowali dlaczego?
laki looq jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-12-2005, 21:03   #2
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Zacznijmy od tego, że dział Gildie jest od zbierania członków do gildii, wymieniania sie doswiadczeniami na temat gildii, a nie od szukania ekipy na nowy świat.
Po drugie - nie masz żadnych podstaw, aby sądzić, kiedy i czy wogóle powstaną nowe światy. Możesz sie co najwyżej domyślać, że tak się stanie.
Po trzecie - i najważniejsze - są/jest już temat/tematy o zbieraniu gildii na nowy swiat. Łącząc to z niewiedzą na temat ilosci i terminu powstania nowych światów dochodze do wniosku, że następny temat jest zbędny.
Po czwarte: to jest SPAM, a SPAM jest zły i nie chcemy go na forum.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One

Ostatnio edytowany przez Shinjix - 07-12-2005 o 21:05.
Shinjix jest offline  
stary 07-12-2005, 21:12   #3
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

I dorzućmy jeszcze zę od ubolewania nad skasowanym postem/tematem/whatewah jest temat przyklejony w dziale Inne

Dżizas!
$corcerer jest offline  
stary 07-12-2005, 21:14   #4
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

hehe... pierwszy dzien i juz Shinjix masz niezadowolonego klienta. Widze, z praca wre

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 07-12-2005, 21:26   #5
laki looq
Użytkownik forum

Domyślny Beznadzieja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lol czlowieku
po 1. Jezeli ten ktos kto zalozyl podobnego posta co ja sobie wszystko olewa i nic z tego niema to co ja niemoge sobie zalozyc podobnego posta? co mam czekac az ten ktos sie wkoncu odezwie i zacznie zbierac ekipe?
I wogule jaki ku.... spam? to co juz na tej tibi.pl niemozna nic wystawiac?
po 2. Jak to niejest na temat? gildia to gildia a ja chcem zebrac do neij czlonkow... jak to niejest do dzialu gildia to zrobcie nowy dzial zbieranie czlonkow do gildi na nowy serw lub cos podobnego....
A co do powstania new serwow to jestem przekonany ze napewno kiedys powstana nieobchodzi mnei kiedy ale powstana wiec o co ci chodzi? a ze zbieram sobie ekipe akurat w tym momencie to juz jest moja sprawa...

buehehe niedziwie sie ze nowy widac na calym forum prawie wszystkie tematy sa pousuwane przez Shjinx i to z podobnych banalnych powodow z jakiego zbanowales mnie... Wiec tibia.pl zastanowcie sie 100razy zanim kogos zrobicie moderatorem.......

Ostatnio edytowany przez laki looq - 07-12-2005 o 21:39.
laki looq jest offline  
stary 07-12-2005, 21:44   #6
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez laki looq
Lol czlowieku
po 1. Jezeli ten ktos kto zalozyl podobnego posta co ja sobie wszystko olewa i nic z tego niema to co ja niemoge sobie zalozyc podobnego posta? co mam czekac az ten ktos sie wkoncu odezwie i zacznie zbierac ekipe?
Nie moj problem. Ewentualnie napisz posta w tamtym temacie, ze przejmujesz inicjatywe i ty zbierasz ekipe. Nowe tematy sa zbedne i beda dalej kasowane. Jezeli nie, to za jakis czas dzial "Gildia" zmieni sie w "ekipa na nowy swiat". Jeden temat wam starczy.
Cytuj:
I wogule jaki ku.... spam? to co juz na tej tibi.pl niemozna nic wystawiac?
po 2. Jak to niejest na temat? gildia to gildia a ja chcem zebrac do neij czlonkow... jak to niejest do dzialu gildia to zrobcie nowy dzial zbieranie czlonkow do gildi na nowy serw lub cos podobnego....
A co do powstania new serwow to jestem przekonany ze napewno kiedys powstana nieobchodzi mnei kiedy ale powstana wiec o co ci chodzi? a ze zbieram sobie ekipe akurat w tym momencie to juz jest moja sprawa...
Gildia to gildia. Może powstac dopiero jak będzie nowy świat. A, ze jeszcze go nie ma to ^(czytaj wyżej). Pozatym to, że ty jestes pewnien mam w głębokim powazaniu. Prosze o DOWODY na to, ze powstanie nowy swiat. Bo domysly twoje i innych uzytkownikow nie sa dla mnie żadnym dowodem.

Cytuj:
Tak, tak, tak... widzialem twoich rodzicow Ładni panowie
Za to juz ci sie dostalo - to, ze jestes zly nie upowaznia cie do wyzywania mnie, mojej rodziny.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline  
stary 07-12-2005, 21:51   #7
laki looq
Użytkownik forum

Domyślny lol

ku... niewidzisz kreski??? to niebylo do ciebie tylko to byl smieszny txt. odzdzielilem go specjalnie kreska i kur.... mam przez ciebie 6pkt. karnych znowu banalny powud Shjinxa hehe tibia.pl powturze jeszcze raz patrzcie kogo przyjmujecie!!!
laki looq jest offline  
stary 07-12-2005, 21:52   #8
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Człowieczku opanuj się. Nie podoba się to odejdź, nikt Cię nie trzyma. A jak już zostajesz to się zastosuj, a od pretensji do skasowanych tematów, jak Scor wspomniał, jest przyklejony temat w Inne. Więc tam Cię na przyszłość odsyłam, bo co do tego tematu powód już znasz.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!

Ostatnio edytowany przez Raul - 07-12-2005 o 21:53.
Raul jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania