![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() Słyszałem że jakiś npc chyba na edron sprzedaje flying carpet(latający dywan)
Można go kupić u npc za 500k.Wiem że to ogromna suma ale słyszałem że nikt w tibii nie odważył się kupić tego czegoś.Dlaczego?Jest tyle bogatych osób i zamiast ładować się manasami możnaby kupić taki dywan.A kto wie?Może jest to ozdóbka ale rówenie dobrze może dzięki niej da się teleportować czy co?Napiszcie co wiecie o tym dywanie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Antica Pacera
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: "PoLsKa MaFiA" RIP ;-(
Świat: Od A do P ...
Poziom: 87
Skille: .......
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() O ile dobze pamietam jak powiesz ze kupisz to on ci odpowie ze niemasz licencji na latanie i niesprzeda.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sami jesteście noobami bo latający dywan można kupić od npc za 500k!!! nie chodzi mi o dywany jako środek transportu tylko ten co można kupić u npc!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Stalowa Wola
|
![]() ktos ci jakis bajek naopowiadal latajacy dywan to jakas bzdura -.-
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bajek bo mam kolegę na 134 levelu który jest w jednej z najlepszych gildii na dance i gadali o tym i wszyscy są ciekawi co daje taki dywan ale boją się wydać pół miliona gp.To właśnie niektórzy są noobkami że nawet nie wiedzą o czymś takim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() a uwierzysz we wszytko co ci powiedza ?? a wiesz ze ja mam MLS na 1lvl -.- nie badz naiwny jakby ktos MIAL ten dywan to bysmy o tym wiedzieli nie sadziesz?
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() To idźcie do npc a on wam zaoferuje dywan za 500k i sami zobaczycie.Nie wiem dokładnie gdzie on sprzedaje ten dywan ale potem jak będę wiedział to powiem.Kolega nie robi sobie jaj bo znamy się od urodzenia i codziennie się widujemy więc nie sądzę że klamal.W dodatku teraz sobie przypominam że jak chcesz kupić za 500k ten dywan to rzeczywiście npc mówi że musisz mieć licencję na ten dywan żeby kupić i cię olewa.Był kiedyś taki wątek na tym forum-teraz sobie przypominam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() dasz screena albo lepiej filmik z tym itemem to ci uwierze a jesli ci go nie chce sprzedac bo nie masz licencji to napewno taki item nie istnieje
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Głupia kłótnia o przedmiot, którego nawet nie można kupić... Mi kiedyś kolega opowiadał, że widział u jednego gościa Thunder Hammer. A na tym serverze i tymbardziej wtedy to było w 100% niemożliwe... Mówiłem mu tak... I później miałem zwałę z kolegi bo okazało się, że gościu mou wcisnął kit, że to Th a to było Fire Axe... Ja bym uwierzył tylko gdybym zobaczył,że masz kupiony LATAJĄCY DYWAN... A to niemozliwe... Morał? Zamknąć temat...
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() no przeciez napisałem posta abyście mi powiedzieli co wiecie o tym.Nie powiedziałem dosłownie że dywan istnieje tylko że można go kupić.Jakbym wiedział że ktoś ma dywan to bym nie pisał tu nieprawdaż?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
Ten dywan [jak juz wielokrotnie napisano] można teoretycznie kupić na Darashii. Nikomu się to jeszcze chyba to nie udało, więc prawdopodobnie to podobna historia co kupowanie rotwormów w Kazzo. Nauczylibyście się czytać a potem odpowiadajcie na pytania -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i pisałem a ktoś mi zażucił że jestem noobem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Antica Pacera
Profesja: Elite Knight
Gildia: "PoLsKa MaFiA" RIP ;-(
Świat: Od A do P ...
Poziom: 87
Skille: .......
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() suchyxxx suchyxxx jest offline
Użytkownik forum Data dołączenia: 21 10 2004 Domyślny noob Sam jesteś debilem bo flying carpet da się kupić za 500k u npc!!! Nie chodzi mi o tamte dywany do teleportacji za kasę.Więc jak się nie znasz i nie wiesz że coś takiego istnieje to się nie odzywaj noobie.To może i skończyeś temat ale ja nie taka pw zostalem lol ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
moze jakis dowodzik..
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maciejus pogromcus
Profesja: Knight
Gildia: Resercheas dragon ball
Świat: Julera
Poziom: 16
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
ROTFL po prostu niewiem już jak to powiedzieć! Wszyscy mówili że nieda się kupić tego dywanu! a nawet jak masz 500 k to na pewno wymaga jakiejś licencji pilota czy czegoś podobnego. Tak samo jest z kupowaniem rota.Idziesz i mówisz że chcesz rota a on ci na to że mósisz mieć licencję górniczą czy coś takiego. Pozatym niesądze by ten dywan jakieś moce dawał typu: latasz se np. z carlin lub edron na rookgard szpanujesz jakimś itemem, zabierasz se spike sworda i go sprzedajesz. Nie sądzicie że to po prostu było by już takie nudne że kolesie z rooka tylko czekaliby na kogoś z tym dywanem i chciali coś kupić. I to właśńie jest typowa gra: wiele zagadek wszyscy się trudzą nad jej rozwiązaniem a nikt nie zrobił taka prawda
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @marcepanowy: nie przeginasz troszke??
![]() Latający dywan jak na razie, nie istnieje! ![]() ![]()