|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Problem polega na tym, ze gdy probuje wypalic plyte DVD z danymi komputer zawiesza sie po czasie 20sec do 3min i trace plytke. Uzywam programu
NTI CD/DVD MAKER gold(tylko taki dostalem przy zakupie kompa), nie wiem czy jest zly itp i czy ew. ja cos zle robie, wszystkie sugestie sa bardzo mile widziane. Ps: Wlasciwie jak sie sprawdza czy naped ma mozliwosc wypalania DVD? :< Przy zakupie pisalo wyraznie, ze ma mozliwosc, ale teraz to nie wiem... ;/
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A jak zachowuje się dvd rom? wariuje jakoś? i jeszcze jedna prośba, podaj nazwę nagrywarki.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Gdzieś na napędzie powinno pisać, że to nagrywarka DVD (na przodzie napędu albo na naklejce na obudowie napędu). Poza tym napisałbyś w jakim systemie działasz (95, 98, ME, 2000, XP Home, Xp Prof), podałbyś też nazwe i model napędu. Spróbuj odinstalować ten program i zainstalować np: Nero Burning Rom (www.underpl.org) i sprawdź czy na nim uda Ci się nagrać płytkę dvd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Nie "gdzieś na napędzie" tylko normalnie, z przodu, powinien być symbol DVD i napis R/RW.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Już się spotkałem z takimi napędami, na których z przodu niema żadnych oznaczeń dlatego napisałem "gdzieś"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |