|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Oto mam taki problem: Wtedy kiedy był jeszcze Test-Server, no to ja się zalogowałem swoją postacią na testa , była kolejka i niechciało mi się czekać, więc wyłączyłem Tibie. Nastęmpnie prubowalem wbić do normalnej Tibii i się nieudało ponieważ po wpisaniu "Passów" pisało Account disebled for five minutes. Please wait 5 minutes. No dobra pomyślałem sobie że to coś u "Cip-ów" Test server minął i ja ściagnełem Tibie 7.6 i chciałem się zalogować na tego chara i znowu pisało Account disebled for five minutes. Please wait. I tak od Test Servera niemoge wejść do Tibii. Bardzo mi zależy na szybkiej odpowiedzi.(To niechodzi o jakiegoś 20 druta, tylko o 37 Palla z bohami
![]() PS. Na stronce też pisze Account disebled for five minutes. Please wait 5 minutes. Help blzz (Sorry za błędy ortograficzne xP) PS 2. Niewiedziałem gdzie to umieścić no to tutaj zamieściłem xD ![]() PS 3. Zamieszcze to też w innych działach 0.o i sorry za tak dużo PS XD
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
![]() |
![]() A sprawdzałeś czy w opcjach nie ustawiłeś na gre w test serverze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2005
|
![]() a moze potwierdziles zmiane e maila ? na stronce .... bo wlasnie tak jest gdy zatwierdzasz zmiane e maila... potem wysylaja ci nowe haslo na nowego maila
|
![]() |
![]() |