|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
|
![]() Cześć! Chciałbym sie pochwalić moim życiem, które prowadze na świecie Harmonia. Na początek taki mały wstęp.
To eq mojego najlepszego kolegi z ...Tibii... ![]() Poźniej dodam więcej z huntów i adv. Narazie dziękuje ![]()
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D Ostatnio edytowany przez Misio_bobo - 13-12-2005 o 12:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2005
|
![]() fajne eq xD
![]() ciekawe jaki voc ma ta postrac xD dawaj dalej ss'y ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Wawa
Imię: Xantarek
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 45
Skille: 73/71
Poziom mag.: 5
|
![]() eee noi co to ma być ? kilka ss na kotrych jest to samo...
Tylko myszką kilkasz inny itam ... bosh... N/c I co podniecisłeś się jak pokazałeś ten eq ? -.- Dalbyś ss z huntów itp...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heheh dzięki.
Tutaj niestety ![]() ![]() ![]() Tutaj już na DL-ach. ![]() ... i rozdanie expa ![]() ![]() Jak narazie to tyle... Czekam aż skończą naprawiać ![]()
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Ładne..Ładne nooo nie dziwie się ze tylko 200+ exp z masterkiem 100 i 100= knightem..
![]() ![]() Btw : Patrzałem na tibi.com i why nie grasz swojim 50+ lvl...Maybe chęc na sorca;D? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak Czarodziejka Doris :* Pozdrowienia dla niej
![]() Dziękuje za komenty.... more plx ![]()
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Sanok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 27
Skille: 22/25
Poziom mag.: 54
|
![]() Bardzo fajne ss'y, szczeólnie ten z Dragon Lordem, gratuluje odwagi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ello Wam!! Pozdrowienia dla Funmana, Chmurki i wszytskich kumpli
![]() Pierszy raz mi sie coś takiego przytrafiło ![]() ![]() ![]() Kilka ss: ![]() ![]() ![]() Prosze o komenty... teraz bede mial troche więcej czasu na gre bo mam noge w gipsie ![]()
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D Ostatnio edytowany przez Misio_bobo - 14-12-2005 o 08:32. |
![]() |
![]() |