|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Imię: Monere
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Inferna
Poziom: 12
Skille: 20/19
|
![]() Jak sama nazwa wskazuje mile widziane tu są only posty nt. rowerowe.
Zagadnienie numer 1: Proszę jakichś mądrych ludzi o podpowiedź: chcę kupi na allegro oponę na zimę ( na śnieg ). W tej samej cenie z wysyłką 38zł mam dwie opony: Schwable Space 26x2.3 i Kendę Knarly 26x2.1 nie iwme co mam wybrac. Z tego co wiem Kenda ma bieżnik ,,bardziej wystający" ( sory za niefachową nazwę ) nic więcej nie wiem. Bardzo proszę aby szczególnie wypowiadali się ci co jeżdzili w śniegu na takich oponkach
I w końcu rookgaard zapanuje nad całym światem tibii. W końcu zbierze nas się tak dużo, że podołamy wszystkim przeszkodom. Stoczy się wielka bitwa rooku z mainem. Będzie dużo przelanej krwi. Wszyscy, którzy zdecydują się walczy w imię rooku zostaną nagrodzeni. To oni będą mieli wieczną chwałę. Walczyc z jedną ze stron będą również stwory rooku. ROOKSTAYERZY BĘDĄ JAK ŻOŁNIERZE Z WESTERPLATTE. W KOŃCU ODZYSKAJĄ ,,NIEPODLEGŁOŚC". ![]() ![]() ![]() ROOK VS. main |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobo i Dr.om z tego co slyszałem i czytalem (mialo byc grupa Parkour) to juz wiecej grup modkowie nie zalaza...a jak chcesz na forum rowerowe to:
www.bmx.pl www.google.com -> forum rowerowe.
![]() |
![]() |
#3 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Jest dużo for dla cyklistów. Polecam udać się tam.
|
![]() |