|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na emeryturze
|
![]() Co tu dużo gadać... to trzeba zobaczyć xDDD Filmik jest zrobiony z samych ss-ów ale i tak wydaje mi sie że jest w miare dobry... to jest druga wersja tego filmu.... pierwszej niestety nie moglem zamiścić bo jedna osóbka sie nie zgodziła
![]() ![]() http://rapidshare.de/files/8189843/Movie*****.html __________________________________________________ ______________ ...to co przezylem to moje i nikt mi nie odbierze, to co zdobylem to bronie bo w to najbardziej wierze, pytasz kto ja jestem?? mow mi Polak Wiekszy... jaki znak moj?? dwie zacisniete piesci... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Noooo... Gratuluję filmiku!! Jak na 1 raz jest super
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Opole
|
![]() A wiecie co ja wam powiem? xD filmik fajny a wiecie dlaczego? bo ja tam byłaaaam =D I rzaden zboczuch ze mnie xD!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Musze stanowczo zaprzeczyć xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD __________________________________________________ ________ ...to co przezylem to moje i nikt mi nie odbierze, to co zdobylem to bronie bo w to najbardziej wierze, pytasz kto ja jestem?? mow mi Polak Wiekszy... jaki znak moj?? dwie zacisniete piesci... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: My OtS
![]() |
![]() No spoko wmv... szkoda ze nie dałeś zadnych urywkow filmikow czy cos ale i tak 9,5/10 LP roX
![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie dałem urywków filmowych dla tego że mój komp za wolno ogarnia i filmiki były by złej jakości. Thx za note tylko że cos mało osób go chce ogladać ![]() ![]() __________________________________________ ...to co przezylem to moje i nikt mi nie odbierze, to co zdobylem to bronie bo w to najbardziej wierze, pytasz kto ja jestem?? mow mi Polak Wiekszy... jaki znak moj?? dwie zacisniete piesci... Ostatnio edytowany przez Ihuar - 03-12-2005 o 15:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() Tu tego.... Fajny filmik
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
It doesn't even matter" czyli nie chodziło o mój koniec tylko że na końcu to wszystko nie bedzie miało znaczenia ![]() _________________________________________ ...to co przezylem to moje i nikt mi nie odbierze, to co zdobylem to bronie bo w to najbardziej wierze, pytasz kto ja jestem?? mow mi Polak Wiekszy... jaki znak moj?? dwie zacisniete piesci... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Zivux
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 34
Skille: 20/24
Poziom mag.: 42
![]() |
![]() Fajny Filmik jak na pierwszy raz ... ja w swoim pierwszym WMV również mam same zdjecia bo nie wiem jakim programem film nagrac zeby Movie Maker go czytal . Zycze sukcesow i nastepnych advancow. 3maj sie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() I znowu cisza... dacie te commenty czy nie xD? w przygotowaniu juz mam 2 filmik
![]() ![]() ______________________________________________ ...to co przezylem to moje i nikt mi nie odbierze, to co zdobylem to bronie bo w to najbardziej wierze, pytasz kto ja jestem?? mow mi Polak Wiekszy... jaki znak moj?? dwie zacisniete piesci.... Ostatnio edytowany przez Ihuar - 19-12-2005 o 20:11. |
![]() |
![]() |