|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Podobają Ci się grafiki? | |||
Tak! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 43.88% |
Mogą być! |
32 | 32.65% |
Nie! |
23 | 23.47% |
Głosujących: 98. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Witam!
Znów coś nowego na stronie tibia_pl.galernik.com można kupić koszulki Tibia.pl do tego dojdą później kubeczki, można teraz kupić też tam podkładki pod myszkę itp. Jak kto chce ![]() Jeśli macie jakieś własne grafiki, które chcielibyście aby tibia.pl umieściła na koszulkach podajcie je w tym temacie, osądzimy które się nadają a które nie. grafiki jakie teraz są dostępne do nadruku wykonał Tomek Zych! Drukować możemy je tylko my! Jakiego typu grafik od Was oczekujemy? Coś prostego może być komiks najlepiej czarnobiały 9np. na kubek) jakieś linearty, choć w zasadzie mogą być też inne dowolne style. Jeśli prace będą dobre to się zastanowimy, nie wklejajcie paitowych przeróbek. ![]() Ostatnio edytowany przez bosal - 20-09-2005 o 21:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() hmm... widze ze Tibia.pl postanowila wiecej zarabiac na swoim serwisie, coraz wiecej pomyslow, jesli chodziu o grafiki to mysle ze te z napisem Tibia.pl sa lepsze od 3 pozostalych, bardzo dobry pomysl, jak wiadomo wieksze zyski - wiecej konkursow... prawda?
![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 20-09-2005 o 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaraz sie zacznie wychwalanie... ale jak tibia.org.pl miala kubeczki to oczywiscie lecialy bluzgi... omg
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Tu sie powoli komercyjnie zaczyna robic...
![]() |
#5 |
TecHadmin
|
![]() no wiadomo ze na konkursy no i rozwoj... jak widziecie sporo sie dzieje a bedzie sie wiecej jeszcze dzialo, koszulki to juz od dawna mialy byc zobaczcie sobie temat kiedy byl stworzony. na razie newsa nie dajemy bo musimy to wszystko jescze potestowac i koszulki dopracowac moze wiecej wzorow dac no i jescze tibiapl.com musimy podpiac tibia.pl i inne domy ;]
@Matek wlasnie nie komercyjnie przeciez zaden dzial nie jest paltny wszystko jest za free, a na konkursy to skad kase brac jak nie z reklamy? glowne reklamy ma hoster to my mamy na dole i po lewej i tyle w zasadzie... teraz z tymi subdomenami moze lepiej bedzie bo to inny hosting bedzie Ostatnio edytowany przez bosal - 20-09-2005 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Tak sie zastanawiam bo Drom zawsze pisal takie tematy... powiedz bosal... przydzielili cie do tego "dzialu promowania" Tibia.pl czy powoli wracasz do nas?
P.S Tibia.pl chyba juz dawno powinna wiecej zarabiac na sobie, nie wiadomo jeszcze czy inwestycja w koszulki itp sie zwroci, jakie te "bajery" zdobeda popularnosc, a wiec czekamy ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 20-09-2005 o 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
TecHadmin
|
![]() ja juz dawno wrocilem... ale nie zawsze jestem ale staram sie zajmowac strona techniczna, grac nie gram
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() o.O musze sobie takie cos sprawic
Btw Co wy na to zeby na odwrocie koszulki napisac Np Bubble albo Cachero tak jak pilkarze czy siatkarze maja ![]() jakby cos takiego bylo mozliwe to wchodze w to plx i oczywiscie za taki bajer by sie dodatkowo placilo. @down jak nie chcesz to nie bierz -.- a btw juz sie pytalem i raczej takiego czegos nie zamierzaja dodawac wiec i tak dupa. A czemu bezsensu? Wlasnie fajnie by tak bylo -.- ;p Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 22-09-2005 o 17:16. |
![]() |
![]() |
#10 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Fajne te graficzki, ale jak już dajecie maga to przydały by się inne profesje
![]() Ja niestety nie zamierzam się obkupywać tymi zabawkami, żal mi kasy ![]() p.s. co to za "Durze miniaturki" ? Miniaturki są domyślnie małe więc... ![]() ![]() aVe
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() A ile by koszulka kosztowała?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
TecHadmin
|
![]() klikasz na wzror i pojawia ci sie menu powielacz.pl na dole wybierasz na czym ma byc nadrukowane na podkladce koszulce czy cyms innym i tam masz cene
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Chryste panie! (i to heretyk tak mówi!) Na moich oczach rośnie kult tibii.pl...
Pathetic~
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
![]() |
![]() Koszulki ujda...
Ale imo zbyt dziecinne wzorki ![]()
Czasem boje sie, gdy ide ulica, ze jakis psychol mnie zabije a ja nie zdaze sie pozegnac... Ostatnio edytowany przez Belvedor - 22-09-2005 o 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
![]() |
![]() No wiec... Mowiles, ze mozna dawac swoje "grafiki" (lol). Mi sie troszeczke nudzilo, wiec zrobilem "cos".
![]() Bez smiechu plx...
![]() |
#19 |
Fallen Angel
|
![]() A ja zaluje ze nie widze propozycji z konkursowego tematu...bylo tam wiele IMHO ciekawszych grafik...najlepszy byl Tabaluga
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: kraina miodem i mlekiem płynąca
Imię: Zeus The Franklin
Profesja: Sorcerer
Świat: Ocera
Poziom: 9
Poziom mag.: 2
|
![]() koszuli mi przypadły do gustu może jak będe przy kasie tp kupie :d
p.s. jak mi się będzie nudzić do wrzuce jakiegoś grafika ![]()