![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2005
|
![]() Oto oblicze niektorych graczy Isary, a w śród nich nasz najwspanialszy zawsze honorowy i mężny Sozemego the second ktory kiedys walczyl jak lew zeby zabic szwedow a teraz?! Prubuje wymusić itemy od pewnego brazylijczyka. Sami ocencie to zachowanie -.-!
http://rapidshare.de/files/9464716/Running.rec.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 82
Skille: 86/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zawsze było wiadome że aby sobie spokojnie pograc na większym lvlu trzeba dezerterowac wcześniej czy później i nawiązywac znajomości z grupą ,,trzymającą władzę" (lub płacic) ale jak znam historię, i podobne przypadki koniec końców kończy to się ubiciem danego delikwenta przez ,,oprawców" Nie potępiam działań Sozemego.. mam nadzieje że dobrze kombinuje swój plan i nie da się udupic...w przyszłości z powodu swoich postępowań mających świadczyc o oddaniu się ,,szwedzkiej" sprawie.
![]() ![]() *With great power comes great responsibility. ____________________________________________ "One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all And in the darkness bind them" ____________________________________________ Persistence will be greated. ____________________________________________ Bloodbrother in sword to Przemoprymass. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ładna ucieczka. Nie wiem jak onie nie byli w stanie zabić 45 knighta. 91 ms, 100+ rp i 100+ ek są w stanie walnąć kombo za dużo więcej niż ten knight ma max. Exori soza to ~250-300, ue histana do ~500 i sd tego dupka to ~200. Więc jaki problem było go zabic? Wynika to ze słabego pvp tychze "zbirów". Nietrafiony e-beam etc. Podoba mi się tutaj postawa Athaniela, który starał ci się pomóc. Z chęcią jak zrobie może sobie 30lvl moim drutkiem to odwiedze mr Histana z 2 FE i aimbotem. Sprawdzimy jak się chłopak spisze
![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
co do tej ucieczki to obejżyj sobie filmik z acko , 45najt ucieka przed cała guldią unit i po zniknęciu pz'a ucieka do dp ![]() a tak btw. to bic 100 lvlem + 45 najta w sumie to chyba za nic (?) to szczyt noobostwa i power abuserstwa .. aha i jeszcze jedno wątpie żeby sozemego walnął 300 w człowieka z exori ..takie 250 max ..i to tez jak dobrze wejdzie ![]() Ostatnio edytowany przez Draconis Dragontooth - 20-12-2005 o 21:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() autor filmu mial szczescie ze szedl na quest i wzial duzo uhow, inaczej by mu sie skonczyly przed dojsciem do dp, a co do atakujacych go osob dlatego go nie zabili ze chcieli go przeczekac i walic bez uzycia sd, explo i innych droższych sposobów, sorc jak pisal nie chcial miec unjustifa dlatego nie walnał ue albo seri z sd
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na emeryturze
Imię: Felux Zarius
Gildia: Brotherhood
Świat: Isara
Poziom: 65
Skille: 84/51
Poziom mag.: 17
|
![]() PvP jest po to żeby pkować
Jak jest ci źle to idz na no-pvp? A pozatym Sozemego zawsze miał taką nature ; ale chciał by jego przyjaciele mogli grać więc walczył.. Ostatnio edytowany przez Felux Zarius - 21-12-2005 o 06:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Bradwen Hellscream
Profesja: Knight
Poziom: 96
Skille: ogromne
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Wiecie co ?. Jedne co mi sie nie podoba w tej calej sytuacji.. to fakt ze wpie*****cie sie w nie swoje sprawy... jego postac , jego czas , jego wybor.
a co do tego ze kiedys walczyl po tej 'dobrej' stronie.. kobieta zmienna jest xd :*** Soze ( powodu zmiany mojej decyzji co do jego zachowania nie musicie znac ; ) )
posiada moc, co ? Ostatnio edytowany przez Bradwen Hellscream - 21-12-2005 o 06:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak tylko ze oni nie chcieli go zabic bo tak to juz dawno by to zrobili.. oni tylko chcieli wymusic od niego rzeczy.. bo tylko z tego zyja-.-
A co do Sozemego to on walczyl wczesniej przeciwko PA na isarze a teraz?-.- Poczul ze ma wladze i o to skutki.. -.- P.S A moze Soze sam sie wytlumaczy z tej sytuacji?!-.- Czekamy.. Ostatnio edytowany przez Walsuś Kiepski - 21-12-2005 o 10:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() Stary serwer. Cioty nie maja z czego żyć,runy są drogie,looty z huntów kosztują malutko to typki terroryzują słabszych.Z tego co mi sie zdaje to oni go chyba nawet nie chcieli zabic.Ale gosciu i tak se juz nie pogra chyba...Być moze cos im ten 45 zrobil w przeszlosci i mają powód zeby go huntowac,ale gdyby tak było to by nie pisali juz na wstepie PAY ARMOR tylko by go u***ali i dopiero kazali placic.W sumie to nie mój serwer i mnie h*j obchodzic powinno co tam sie dzieje
Ostatnio edytowany przez Bolexus - 21-12-2005 o 08:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Bolexus: Być moze cos im ten 45 zrobil w przeszlosci i mają powód zeby go huntowac
Niee.. watpie oni tylko za nic bija bo nie maja kasy i wymuszaja.. Ale bardzo mi sie podobala postawa Athaniel'a ktory pomogl mu uciec od nich.. Gz dla niego.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
|
![]() Cytuj:
![]() A odnośnie twojego pomyłsu z fe... Jestem pewien, że Histan nosi przy sobie co najmniej kilka ssa, więc ani aimbot, ani 2 fe nic, by nie zdziałały, bo jemu wystarczyłoby tylko wciśnięcie jednego hotkeya ;>
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2005
Lokacja: LW
Poziom: 101
Skille: 97/95
|
![]() @up :
Ten kolo wali z ue w ludzi po 700+ ? -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Mmm Według mnie i tak soze zaatakowal nie sprawiedliwie szedl sobie oni powiedzieli kill a on sie żucił btw. Athaniel bardzo ladnie sie zachowal ale rozwalil mnie tekst tego goscia ktory powiedzial ze Nowym zyciem athaniela jest pz >.> 106rp do 140 ek ktory jest w najsilnijszej gildi; s
"Nobody will ever need more than 640Kb RAM!" -- Bill Gates, 1981 "Windows 95 needs at least 8 Mb RAM." -- Bill Gates, 1996 "Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion B.G. dzięki swojemu produktowi jest najbogatszym człowiekiem na świecie. No cóż – za błędy się płaci... Cytuj: <rori> co powiedzial jezus diablowi kiedy diabel kazal mu zmenic kamien w chleb? <cAnz> You have not enough mana" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() cala gildia na 1 goscia i nie mgoa dac rady :/ szczyt noobostwa atakowac za nic . Brawo dla broniących sie panow za postawe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Isara ? Jak tam sie placi gdy ktos wbije 50 lvl +
tak to jest.. no coz.. postawa godna idioty lub nooba Soze to idiota i tyle -.- widzialem klótnie na ich topicu tera wiem jaki to pa Athaniel zrobil na mnie wrazenie nie kazdego stac na taki gest.. Tylko pogratulowac takie postawy ![]() Your koro~
Alternative. Ostatnio edytowany przez Koronowany rycek - 21-12-2005 o 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2005
|
![]() NA ISarze tak jest odkad byla Isaras Finest i PG. Niedawno bil mnie 105 r i 97 rp i zdolalem uciec nawet 100 lvlowi ceizko zabic jest 40 wiec niesmiejcie sie z Histana i Nibbora bo mieli red skule i chcieli zeby wykonczyl Soze!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() Heh Isara to Isara
Powiem ci Soze ze strasznie sie zmieniles -.- zadajesz sie ze szwedami ktorych bylym celem bylo zaj**** cie... i to wlasnie przez takich jak ty ludzie rezygnuja z Isary -.- Gratz gratz ciekawe komu bedziecie sprzedawac itemy z huntow jak nikogo nie bedzie
900Kb?? nie przeginaj Ostatnio edytowany przez Mateq - 21-12-2005 o 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Felux Zarius
Gildia: Brotherhood
Poziom: 65
Skille: 84/51
Poziom mag.: 17
|
![]() Wiecie co?
Odpierd**ta się od Soza. Jego char jego sprawa. Nibbor , Bapupa , Swift etc~ pkuja codziennie pare razy A jak Sozemego zabija raz na jakiś czas to robicie wielkie ale -,- Soze :* Ostatnio edytowany przez Felux Zarius - 21-12-2005 o 14:25. |
![]() |
![]() |