|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Może elementy strategi to za dużo powiedziane
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Może Ultima Online, ale nie jestem pewien. Można mieć domy, ale czy osady zakładać to nie wiem.
Na darmowych serwerach można grać za darmo, ale najpier trzeba kupić grę, w jakimś komputerowym sklepie. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Nie chodzi mi o wynajmowanei domków tak jak ma to miejsce w tibi. Tylko poprostu zwiedzam sobie swiat gry, znalazlem fajne miejsce, niedaleko wody, potworków poprostu mi sie podoba i buduje tam wlasny domek - chodiz o gre w ktorej jest wieksza sfoboda. Zna ktos taka????
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Taaa... ja znam
www.marcoland.org (ew. www.marcoland.com) ![]() To gra przeglądarkowa. A tak swoją drogą to całkiem niezły pomysł i aż dziw bierze że nikt jeszcze nie zrobił takiej gry (może poza WoW albo UO, ale nie wiem bo tych gier na oczy nie widziałem). Może znalazłoby się kilku programistów-zapaleńców (może nawet na tibia.pl) którzy stworzyliby zespół, powiedzmy DIKSoft, albo bardziej z polska: HÓJSoft ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Geeze...Ulrek, czy ty masz jakies problemy w domu? Twoj sposob wyslawiania sie conajmniej mnie ZASTANAWIA...
Mi kolega opowiadal ze jakis gosc w UO zarabia RL kase za BUDOWANIE DOMKOW, czy jakos tak... Podobno jest calkiem bogaty ![]()