|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Imię: Agriel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Scum of Society
Świat: Obsidia
Poziom: 30+
Skille: nvm
Poziom mag.: 45
|
![]() Jak wiadomo od kilku dni gildia Boom organizowała się do utworzenia rebelii przeciwko gildi Next Generation ,jednak to dopiero dziś członkowie booma odważyli się wyjść z dp na oficjalne starcie.Członkostwo Yunichiego w Boom'ie
to właśnie on zdobył dziś dwa fragi dla tej gildii. Jak ta sprawa potoczy się dalej ,myślę że przekonamy się w ciągu kilku najbliższych dni . @ Najnowsza wieść :11.12 NG opuścił kolejny silny członek -Gal'axy(98 rp) szanse powoli się wyrównuja w NG zostało już tylko 29 członków , przy czym liczba członków Booma wzrasta - jest ich już 42 ![]() Udało mi się przeprowadzić wywiad z członkiem gildi NG Kiroyem Wind A oto on: Agriel: Co jest oficjalnym powodem rebelii Boom'a przeciwko NG? Kiroy Wind: no więc tak, my zabiliśmy Yunchiego oni zrobili gildie więc jest wojna ![]() ![]() Agriel: Czy traktujecie ta wojne powaznie? czujecie jakies zagrozenie ze strony booma? Agriel: czy uawzacie to za chwilowy konflikt ktory trzeba stlumic ![]() Kiroy Wind: Oni zaczeli wojne wiec poniosa za to konsekwencje Kiroy Wind: a co do wojny to moze jest jakies "zagrozenie" ale zachowania typu zdobycie 2 fragow i mowa o wygranej wojnie jest conajmniej smieszna z ich strony Agriel: z tego co mi wiadomo dzis wbili 3 fragi i fraga na Xarabku ktorego uwazaja za czesc Ng Agriel: bedzie jakis odwet? Kiroy Wind: wbili 2 fragi ![]() Agriel: w takim razie kto padl? Kiroy Wind: a frag Xarabka dodany do fragow jest idiotycznym Kiroy Wind: poniewaz sam Xarabek myslal o dojsciu do Boom Kiroy Wind: ale zostal bezpodstawnie zabity wiec w poszukiwaniu odwetu doszedl do nas Kiroy Wind: w takim razie my powinnismy dodac frag Yunchiego tez ?:> Kiroy Wind: padl Mannow i Dragon diver Agriel: i jeszcze vinarre Agriel: ktorego tez uwazaja za czlonka Ng Kiroy Wind: padl tak samo jak Xarabek czyli jak to Yunichi powiedzial " Za szpiegostwo" Agriel: aha Agriel: a kto padl ze strony przeciwnej? Kiroy Wind: wiec my myslac jak Boom mamy bardzo duzo fragow Kiroy Wind: prosze spojrzec Anty speed ![]() Kiroy Wind: Yunichi Kiroy Wind: Proxel Kiroy Wind: Dark Dranzor i wiele innych Kiroy Wind: dokladnie jest 2:2 Agriel: z tego co mi wiadomo to gdy za duzo czlonkow NG jest online Boom pztuje bojac sie wyjsc, czy to jest prawda? Kiroy Wind: W chwili obecnej moge powiedziec otwarcie ze to my siedzimy w pz Kiroy Wind: ale tylko tymczasowo Agriel: czyli rozumei ze macie jzu obmyslona strategie i "przewaga" booma nei potrwa dlugo :> Kiroy Wind: dokladnie Kiroy Wind: poprostu troche zostalismy zaskoczeni gratulacje dla Boom opuszczenia ich pz po 3? dniach ![]() Kiroy Wind: no ale niema co mowic ![]() ![]() Agriel: a czy nie obawiacie sie tego ze boom zdobywa bardzo szybko sprzymiezencow? Kiroy Wind: maja oni przewage liczebna, ktora tez stanowi wielka role w wojnie Kiroy Wind: ale w wiekszosci sa to ludzie miejacy 0 pojecie o walce Kiroy Wind: sa to luzdie ktorzy nigdy razem nie grali/walczyli Agriel: a Ng to zgrana paczka :> Kiroy Wind: co rownoznaczy z slabym zgraniem Kiroy Wind: tak bym to ujal ![]() Kiroy Wind: my sobie ufamy nawzajem w 100% Agriel: duzo ludzi uwaza cie za zdrajce i "szpiega" co o tym sadzisz i czy masz im cos do powiedzenia:> Kiroy Wind: 22:18 Cron De'Thor: zdrajca Kiroy Wind: 22:18 Fidiasz Osman: zdrajca Kiroy Wind: kocham spam mojegu prv ![]() Kiroy Wind: ale ja bylem zawsze z Ng i na zawsze zostane Kiroy Wind: jak juz pisalem na forum to jest cos wiecej niz dopisek przy nicku Agriel: wiele osob ziroytowane jest rowniez faktem iz Raxilon zostal wyrzucony/sam odszedl z ng i pozniej zostal zabity za nic, co tyna to? Kiroy Wind: jak 3/4 Obsidi wie obecnie gra piaty?moze szosty? owner tego chara Kiroy Wind: Pierwszy byl z nami na Arcani Kiroy Wind: to bylo powodem iz byl w Ng Kiroy Wind: ale po haku parokrotnie owner zostal zmieniony Kiroy Wind: Z tego chara lecialy wyzwiska w strone Ng jak i wiele innych obelg w nasza strone Kiroy Wind: w koncu jak miala powstac wojna wszyscy wielcy wojownicy powiedzieli ze oni nic nie wiedza tylko Raxilon wsyzstko organizuje wiec padl Agriel: a za co tak wlasciwie padl anty speed , byl wielkim znajomym NG ktory takjakby zostal nabity w butelke Kiroy Wind: o ktorym jego dedzie mowisz w tym momencie ![]() Kiroy Wind: moze zacznijmy od pierwszego Kiroy Wind: to bylo przez przypadek (dzieki za bohy itp ![]() Kiroy Wind: co do drugiego deda Kiroy Wind: to na poczatek chcial bym Kiroy Wind: pogratulowac czlowiekowi zabitemu przez noob chary czlonkow ng Kiroy Wind: chlopie zastanow sie troche ![]() Kiroy Wind: zostal on zabity za to ze nie chcial pomoc w zabiciu Fosila Agriel: hmm .. wiec uwazacie sie za ludzi o swietnym PVP i niebojacych sie niczego? Kiroy Wind: a 3 dead Kiroy Wind: spowodowal atak na Vixiego jak i idotyzm z jego strony poniewaz wyzucil mi loota wartego 10k w miejsce Kiroy Wind: gdzie niemozna go bylo wydobyc Kiroy Wind: Anty speed uwazal sie za dobrego kumpla Mannowa Kiroy Wind: gdy Mannow poprosil go o pomoc odmowil stwierdziwszy ze polakow nie zabija Kiroy Wind: zdenerwowalo to go gdyz ten pare razy wybawil go z klopotow Kiroy Wind: ale to inna historia Kiroy Wind: Fosils padl poniewaz bal sie walczyc na wojnie Kiroy Wind: z gildia Lessy~~ nie pamietam dokladnie nazwy Kiroy Wind: i nie wiem dokladnie o co chodzilo Kiroy Wind: ale wiem ze Fosils byl tak zwany "chiken" ![]() Agriel: a co spowodowalo odejscie czlonka NG Tartarra Wind i przejscie na przeciwna strone? Kiroy Wind: jego RL koledzy stanowia duzo czesc gildi Boom sadze ze to Agriel: troche zeszlismy z tematu ![]() Agriel: nie wiezycie w to ze Boom da rade "przepedzic" NG z tego servera i jestescie przekonani ze stlumicie rebelie? Kiroy Wind: tego jestem pewien akurat w 100 procentach ![]() Kiroy Wind: To juz ja mam wieksza wene tworcza jezeli chodzi o wymyslanie powodow ![]() Agriel: no dobrze wiec ostatnie pytanie Agriel: jakie jest Twoje zdanie na temat wojny? Kiroy Wind: Gratulucje inteligencji polakow ktorzy sa zadowleni ze spamowania mojego prv przez cale dnie ![]() Wywiad z Raxilonem - Członkiem boom'a Agriel: Co jest glownym powodem wojny? Raxilon: Z tego co mi wiadomo glownym powodem wojny jest rasism szerzony przez ludzi z NG a takze ich power abuserstwo... Agriel: I uwazacie ze macie szanse pokonac NG? Raxilon: Po tym co wczoraj pokazalismy, 4 fragi w bodajze godzine, mamy szanse wygrac... Agriel: 4 fragi? a mianowicie na kim? Raxilon: Mannow,Xarabek,Dragon Diver x2 i Vinnare Agriel: Xarabe padl gdy nei byl czlonkiem gidli jeszcze a Vinnare wciaz nim nie jest Raxilon: ALe supportowali Ng... Raxilon: Co jest rownozczne z tym, ze nieoficjalnie sa/byli w ich szeregach Agriel: a co powiesz na temat wczorajszego odwetu NG w nocy podobno wiele osob z Booma padlo...? Raxilon: Jako ze wczoraj wylogowalem sie okolo godziny 23, nie moge na ten temat za duzo powiedziec Agriel: a co stalo sie powodem przejscia Gal'axego do Booma ? Raxilon: Ale To samo co sklonilo nas do walki przeciw NG, zapewne mial dosc ich rasizmu i PA, a takze domyslal ze po wypowiedziMannowa, ze NG bedzie go trzymac tylko do anihilatora,a potem beda starali sie go zgnoic.. Agriel: hmm w ciagu kilku ostatnich dni zdobyliscie wielu sprzymiezencow , co jest powodem wyrownania szans Agriel: macie na to jakis przepis czy zglaszaja sie ludzie chcacy walczyc przeciwko pa? Raxilon: Ludzie sami sie do nas zglaszaja, nawet ci ktorzy poczatkowi chcieli byc neutralni... Agriel: ostatnio obilo mi sie o uszy ze w waszej gildi sa osoby ktore maja pierwszy raz 50+ lvl i nie jestescie zgrani Agriel: myslisz ze to moze byc powodem waszej porazki? Raxilon: My nie przegralismy, moze przegralismy bitwe, ale wojna ciagle trwa ![]() Agriel: wiec rozumiem ze macie obmyslona strategie jak wykurzyc NG z obsidi? Raxilon: To pytanie do leaderow Boomu ![]() Agriel: jest na dzis planowane jakies starcie? czy te wczorajsze wyjscie z pz bylo tylko dlatego ze malo ludzi z NG bylo online Agriel: :> Raxilon: Wczorajsze zagranie bylo w pelni zaplanowane i przygotowane. Agriel: a co bylo powodem twojego pierwszego deda od NG? Agriel: podobno feero i inni podburzali do wojny a pozniej cala wine zrzucili na Ciebie czy to prawda? ![]() Raxilon: Nie Agriel: no wiec dlaczego padles? Raxilon: Glownym powodem ataku NG na mnie, byly matactwa kiroya Agriel: jakie matactwa? Raxilon: Wiesz, od 2 dni rozglaszalem ze chce byc neutralny, kiroy na guld chacie prowokowal nas do ataku na vixiego, kiedy niezgodzilem sie,a ci co sie zgodzli padli, kiroy przekonal NG ze wprowadzam nastrone Anty-Ng-owskie Agriel: i to jest rowniez powodem twojego dojscia do Booma? Raxilon: Ma sie rozumiec ![]() Agriel: a jakie jest twoje osobiste zdanie na temat wojny? Raxilon: Wg. mnie to ze owa wojna sie rozpoczela jest bardzo dobrym symptomem, moze dzieki tej wlasnie wojnie wypedzimy rasistow zObsidii ![]() Agriel: ale to przeciez nie jest wojna PL vs Swe i ludzie z NG nie sa rasistami skoro trzymia z niektorymi polakami, czyz nie? Raxilon: To jest Twoje zdanie, Mannow po moim deadzie kiedy zapytalem o powód odpowiedzial mi, ze ten dead nie bedzie ostatni, a onosobiscie wypedzi polakow z obsidii Raxilon: Czy nie jest to przejaw rasizmu? Agriel: jezeli tak powiedzial to rzeczywiscie jest to przejawem rasizmu Agriel: ale co z Kiroyem ? Agriel: przeciez z nim trzymia Raxilon: Kiroy byl z nimi "od zawsze" Widac uznali go juz za swojego ![]() FRAGI Fragi zamieszczone są tutaj : http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1048391 Ostatnio edytowany przez Agriel II - 10-12-2005 o 18:24. Powód: fragi:P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Padniesz kilka razy i bedziesz retired bye.
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() @Yunichi
Jak Ci cos nie odpowiada w moim wywiadzie to czemu nie pozwolilem aby Agriel zrobil go z toba? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kiroy Wind - 09-12-2005 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Kiroy z kilkami pogladami towimi sie jednak nie zgodze (mam do tego prawo )
1. Raxilon kilka ownerow po hacku ? coz racja ale juz keidy sie wszystko ustabilizowalo to czy bylo kulku ownerow?.. 2. Fosils padl za biernosc w walce, hmm coz troche w to watpie gdyz nabil red skulla przy mnie , owszem na jakims noob charze... 3.Spamuja ci przedewszystkim lduzie nie bedacy w Boom z tego co zauwazylem , retza to sa wlasnie takie pojedyncze texy jak "zdrajca' czy tez w najblizszym czasie spotkasz sie pewnie z "pedal co polske sprzedal" a ja nadal jestem w rosterce boom czy ng? czy mzoe oalc ta wojne? hmmm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Imię: Kiroy Wind
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() @Up
Po dzisiejszym dedzie Mannowa moglbym spokojnie na 1 rece policzyc ludzi ktorzy NIE pisali do mnie z wyzwiskami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Elite Knight
Poziom: 67
Skille: 80/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Kiroy urzekla mnie twoja historia ... jestes szpiegiem zlodziejem klamca.... chyba wiesz czemu jestes.... (h*jem)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() ej ludzie zejdzcie z Kiroya walczy po ktorej stronie chce, z chlopakami z NG gra 2 lata wiec odejscie od Ng i walka po stronie BooM to byla by zdrada. W tibia nie ma narodow sa GILDIE i to nie narody walcza ze soba tylko GILDIE
pozdrawiam Kiroya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Garim racja
![]() i po co kiroy mialby odejsc od NG skoro to sa dobrzy kumple i isc do gildi noobow. Zastanowcie sie w tibi niemusi polak byc z polakami.
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() w boom nie sa sami poalcy a w ng nie ma samych szwedow wiec jak mozna mowic o wojnie pl vs swe? Teraz wszyscy na kiroya najezdzaja ale jesli stalo byu sie ze ng wygra to juz tak nie beda najezdac ... w przypadku gdy ng wygra to juz nikt nie ebdzie mgol ich powstrzymac jesli beda przesadzac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Drunka
Świat: Titania
|
![]() Wiem tylko jedno:
Jak NG wygra to opustoszeje server i nikt już się nie będzie mógł przeciwstawić jakimkolwiek decyzją i posunięciom Next Generation. Ja to nazywam scenariuszem Morgańskim. Jeżeli wygra Boom, to napewno to nie będzie jutro ani za tydzień, wojna potrwa długie miesiące po kórych będą problemy z odbudową ekonomii i zasad panujących na expowiskach. I tak źle i tak nie dobrze... ciężka sytuacja dla wszystkich graczy Obsidii. Nie pozdrawiam nikogo ponieważ może to zostać wykożystane przeciwko mnie ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Imię: Raxilon
Poziom: 67
Skille: 80/77
Poziom mag.: 5
|
![]() btw. Kiroy, a moze pochwal sie w wywiadze jak to okradles mnie na jakies ~400k? A co do milionow ownerow Raxilona, pisz co chcesz, przyjaciol ktorzy sa przyjaciolmi jak czegos chca nikt na Obsidi raczej nie potrzebuje.
Pochwal sie swoimi ownerami cwaniaczku. ~Kuglarz/white wolfs: Heh, zobaczcie inne serwery, na saphirze gralo ng i odeszlo bo za malo osob tam gralo, jak sadzicie - dlaczego? Wycieli wszystkich to poszli na nowy.. Na arcanii dostali to juz nie graja. Tutaj waldorio i paru innych mowilo, ze tez ma zamiar pojsc na nowy bo ten im sie juz "znudzil"(nie maja konkrencji, heh?). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() to niech s*******aja
![]() a co do wypowiedzi Kuglarza ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Imię: Xenezis
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 122
Poziom mag.: 69
|
![]() Waldorio : Dec 10 2005, 14:47:43 CET Killed at Level 103 by Yunichi and by Gal'axy
Hail Boom ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() taa ale jezeli boom sie nie zmobilizuje i nie obmysli taktyki moze byc krucho .. moim zdaniem czy wygra NG czy Boom to itak bedzie PA
Ostatnio edytowany przez Agriel II - 10-12-2005 o 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
|
![]() Divilonia
Dec 10 2005, 13:41:58 CET Killed at Level 54 by Yunichi Waldorio Dec 10 2005, 14:47:43 CET Killed at Level 103 by Yunichi and by Gal'axy Bralem udzial w obu akcjach i oto co moge powiedziec : Divilonia nie umie sie uhac, nie byla nawet w trapie, a padla bardzo szybko i latwo. Natomiast z waldoriem jest inna sprawa ![]()
-nZo- mą jedyną miłością... -nZo- mym przeznaczeniem... -nZo- mym jedynym pRo klanem... Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !! Ostatnio edytowany przez Hellraider - 10-12-2005 o 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Belchatów
Imię: Grigori Kiepski
Świat: Isara
Poziom: 74
|
![]() w sumie nie wiele wiem na temat tej wojny , ale z tego co wiem jest dokladnie tak jak mowi Raxilon, po częsci rozumiem Kiroya ze po dluzszej znajomości z gildią NG jest wciąż z nimi, ale wymyślanie powodów do zabijania/huntowania typu "nie chciał sie bić" jest śmieszna. I co do tego czy NG stara się wypedzić Polaków z Obsidii to osobiście myśle, ze to prawda i w pełni popieram gildie Boom. I zdanie Kiroya, że to gildia Boom rozpoczeła wojne jest bzdurą, gdyżnie doszło by do niej gdyby nie jak to powiedział Raxilon rasistowskie zachowania ze strony NG, oni tylko postawili opór, słuszny oczywiście. Dzisiejszy frag na Waldorio, jest dowodem tego że jednak Boom ma jakieś pojęcie o walcei zabijaniu;]
Pozdro[;
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
|
![]() omfg o czym wy gadacie rasistowie zachowania czy jak wy to gadacie to jest tylko gra... a wy *******icie jakby niewiem co sie stalo na kazdym swiecie sa co chwile wojny... a co do tego kto wygra to Boom moze se jedynie pomazyc o wygranej w CH** noobowkich polaczkow co przeszkadzaja
![]() NG i tak wygra ta wojne ![]()
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-nZo- mą jedyną miłością... -nZo- mym przeznaczeniem... -nZo- mym jedynym pRo klanem... Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !! Ostatnio edytowany przez Hellraider - 10-12-2005 o 22:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum