|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mam linuxa Mandrake 9.2. Chcę zainstalować Tibie pod linuxa. Po rozpakowaniu i uruchomieniu poleceniem ./tibia
pokazuje mi sie następujący komunikat: ./tibiawish: error while loading shared libraries: libtk8.3.so: cannot open shared object file: No such file or directory Nie mam pojęcia co robić. Proszę o pomoc i nie odsyłanie do google.pl
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Zainstaluj biblioteki TCL. Nie odesle Cie do googla, odesle Cie do rpmfind.net
![]() http://rpmfind.net/linux/rpm2html/se...mit=Search+... Jesli tam nie znajdziesz odpowiedniego rpma dla swojej dystrybucji i architektury to zawsze mozesz sprobowac apt-get ![]() Albo google.pl/linux ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Własnie mi się Windows niechce włączyć ciągle sie zacina przy wejściu na pulpit i jak daje na "zadania" to widze że używa połowe mniej pamięci niż przedtem !!!
Więc... proshe was pomóżcie mi zainstalować Tibie na linuxa bo umre z nudów bez Tibi !!! A dziś sobie bym pograł bo ide na imprezke ! I może jak wróce bedzie wolna chata ![]() BŁAGAM POMÓŻCIE !!!
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Ehhh...
Poszukaj najpierw na forum. Opis uruchamiania Tibii pod Linuksem znajdziesz tu: http://tibia.pl/thread.php?threadid=...eid=1&page=1#1 |
![]() |
![]() |