![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Dzierzgoń
Imię: Tomuszom
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom: 83
Poziom mag.: 66
|
![]() Prezentuje mój dzisiejszy adv
http://rapidshare.de/files/9857618/42mlvl.rec.html |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
Imię: :)
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 43
|
![]() Pozwole sobie strescic ten cały film, żeby go czasem nikt nie sciągał tak jak ja to uczyniłem. Nie wiem jaki cel mial ten film, bo advanced jak sama nazwa tematu wzkazuje nie jest rzadnym wilekim adv.
No to zaczynamy. Akcja zaczyna sie w Kazo i tam sie konczy. Film trwa 2 min 5 sek. Koles wychodzi z dp gada jakies pierdoły czekajac az załaduje mu sie mana. Wychodza jacys ludzie z dp a autor filmu dalej gada pierdoły. Gdy mana osiągneła wystarczajacy poziom drogi pan przywołuje monka, którego zaczyna bic pall stojacy obok. W tym samym czasie awansuje on na 42 mlvl i tak sie konczy swiatowa produkcja Ocena: -10/10 UWAGA!!! Film przeznaczony dla ludzi o mocnych nerwach
![]() Ostatnio edytowany przez Sacred Platinum Dragon - 26-12-2005 o 19:24. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Chcial sie pochwalic, ja od poczatku wiedzialem ze to bedzie taki film i celowo go sciagnalem.
![]() |
#4 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
@topic Zamnknę go prewencyjnie, bo zaraz pojawi się tu masa noobów piszących ze film jest beznadziejny.