|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
![]() |
![]() Recovery key to remedium. Poczytaj sobie, nawet na tibia.pl jest o tym poradnik. Oto link: http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=168020
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jeśli pozmieniał E-maila i passy to na twoje konto E-mail powinno przyjść potwierdzenie, Chyba że je także ci Shackował.
Jeśli nie wiesz co to Rekcover key, to pewnie jego nie zakładałeś....
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Początkujący
Imię: Lord Karrak
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Owszem jest szansa, że odzyskasz. Tą szansą jest recorvery key (niestety, aby go użyć, trzeba było go najpierw hmmm... 'zrobić', kiedy miałeś dostęp do swojego konta). Natomiast sposobem jego 'zrobienia', użycia itp., podał kolega Chimney.
Swoją drogą, Masz naprawdę zapłon... żeby hakcjer, albo ktolowiek inny (nawet Ty), zmienił adres e-mail trzeba czekać 30 dni (nie pamiętam dokładnie), aby ten adres naprawdę został zmieniony. 'Co tu robić? Co tu robić? Co tu robić? Trzeba się pogłowić, lecz cholera mózg, ani w przód, ani wstecz.' Pozdrawiam, LK EDIT @up nie dość, że mnie wyprzedził, to jeszcze poprawił (odnośnie ilośći dni oczekiwania na zamiane mejla). Wprowadzam poprawki do swojej wypowiedzi.
Ostatnio edytowany przez Lord Karrak - 25-12-2005 o 21:59. Powód: Buont... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() haker to niemiła sprawa - miałem knighta na 15lv/3mlv i wiecie co?!ktoś mi sie whakował... ale sie wk****łem!!! miałem prawie 3K
![]() ale teraz od nowa se gram i jakoś idzie... jeśli tobie też wywalił ten ************ haker itemki to nie ma rady, graj od nowa (chyba że masz kumpla co da ci jakąś ,,broń'' scale armor solider helmet copper shield, leather boots i dżinsy) wtedy możesz spróbować od nowa... mi nie wyszło ![]() (jeśli ktoś chce mnie pomścić [THX ![]() Polish Army - nie gildia ale HeadQuartess hakerów!!! watch out!!!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |