|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: szamotuły
Stan: Aktywny gracz
Imię: rekin lord vader :P
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() mam pytanie-czy moze mnie ktos zhakowac po ip.?(jeden noob mnie straszy ze jak mu nie dam pograc przez 1 godzine to mnie zhakuje...[mam zmienne ip. wiec to uytrudnia sprawe chyba??]) nie wiedzialem gdzie to wstawic wiec dalem tu...
plx o szybkom odpowiedz edit.dodaje-ze on twierdzi, ze zaplacil koledze 40zl a on mi sie wlamie w windowsa i ma jakis niby program do delate postaci... rteraz na gg mi powiedzial, ze dokladnie o 17.20 strace konto bo urochomil juz..."program" uwiezyc mu??teraz odemnie chcial,zebym mu sprzedal k-legi po promocyjnej cenie...
Oryginalnie napisane przez Ula Guardia Natalka! Mialas dodac jeszcze Tatantule w Carlin. A więc tak: Pewnego dnia gdy było jasno, Natalka na Private napisała mi że jest plada Tarantul w Carlin (ja byłam na Foldzie).Dużo Tarantul! Ludzie się bronią pełno trupów?Co się dzieje? Aż tu nagle idę se do depo ze sklepu magicznego a tu nagle Tarantula!!! Omajgat!Zwiałam gdzie pieprz rośnie.A po TARANTULACH zostało jedynie wspomnienie... Ps: Więcej nie pisze bo mnie nadgarstki bolą po lekcji pianina Ostatnio edytowany przez rekin lord vader - 26-12-2005 o 09:57. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Nowy Dwór Mazowiecki
Imię: Max Crusher
Profesja: Knight
Gildia: Takeda-no Bushido Kai
Świat: Xantera
Poziom: 61
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wykwalifikowany haker to dałby radę przez IP wbić się do kompa ale wątpie czy taki 10-latek (wnioskuje z jego propozycji
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Jeśli zna się na rzeczy - da radę, jeśli jest totalnym amatorem - nie da rady.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Imię: Eragon De'zavi
Profesja: Paladin
Gildia: Brak
Świat: Keltera
Poziom: 15
Skille: 47/35
|
![]() Niemartw sie takimi osobami..sam miałem doczynienia z wieloma takimi ale tutaj on chce cie tylko nastraszyc bo osoba dobrze znajace sie na hackingu pewnie sie niezajmują takimi bzdurami.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
![]() |
![]() Jak by sie chciał naprawde włamać to by nie mówił ci tego tylko by to odrazu zrobił...