|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ostatnio w venore na PANDORI zaatakowały ... nie nieszczury ... mnie tam nie było ale wiem że była otra jazda ... elfy scauty ! ...
Jak już mówiłem mnie tam nie było ale kolega na 60 lvl mi mówił co sie dzieje no i tak, pod depo zginęło tylko 2 osoby (bo tam wszyscy byli i szybko pozabijali elfy ![]() Wsułczuje pewnemu 40 lvl który wlogował sie natychmiast po rozpoczeciu ataku (i nie pod depo) atakowało go 10 scautów walczył dzielnie (wiem bo mój kolega) Ale niemiał szans bo niemiał na sobie zbroi i elfy brały mu po 40 hp co każdy strzał ![]() ![]() PS. sorki za błędy ale dyzlektyk ![]() Ostatnio edytowany przez LORD DIABLO - 21-12-2005 o 10:21. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Eee.Miło że cip soft który tyle się naobiecywał najazdów znowu pomyślał o pandoryjczykach,ale z tego co wiem najazdy elfów a venore są słabe,a elfy chyba nawet nie mogą wejśc od góry
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 21-12-2005 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Wchodzic niemogą ale często się już pojawiają na górze
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Taa najazd elfów rox... Sytuacja z Secury: Msg o najezdzie, utani hur i do wyjscia biegne, patrze, tam pelno ludu 0 elfów, po chwili, next spawn, gfb,bolt,sd czysto, trwalo to nieco ponad sekunde, next spawn, to samo, next spawn i koniec. Taki był np najazd na Securze...
Btw. Nie radze byc w trakcie najazdu jakims mniejszym lvlem bo można załapać debuga ![]() |
![]() |