Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-10-2005, 16:04   #1
Xeltix
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice

Xeltix ma numer GG 20143712
Domyślny Terroryzm na Infernie

Jak powszechnie wiadomo po shackowaniu przez Delphiego Osmana i expieniu na Filthy'm Ragonie , Inferna stała się światem mordu i wielu złych rzeczy . Gildia Fraternitas przez długi czas toczy wojne z gildiami Oblivion Order oraz Bandits. W Fraternitas jest obecnie 2 polakow Sarven oraz Kan Isiltinuviel gildia ta od dluzszego czasu robila mass pk na ludziach Kroonik i Ezrael zabijali praktycznie kazdego kogo spotkali na drodze śmierci ulegli tylko czlonkowie gildi oraz dobrzy providerzy run\burst arrows . Wielu graczy odeszlo w zapomnienie i nie gra juz na tym świecie , dawna znana polska gildia Infernal Elementals obecnie gra na Saphirze wchodzi czasem na Inferne na pk chary i zabijaja ludzi dla zabawy. Jednak kilka dni temu Ezrael oglosil z Kroonikiem ze to koniec mass pk i nei chca niszczyc wiecej Inferny oglaszając to na forum tibia.com http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=988306 . Wielu graczy sądzi ze to koniec klopotów Inferny ale nigdy nie można ufać ludziom którzy zabili tyle osob bez zadnego powodu . Ja sądze ze Inferna raczej nie ma przyszlości , choć gram tam.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-10-2005, 18:10   #2
Gold'Ciaper
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xeltix
Jak powszechnie wiadomo po shackowaniu przez Delphiego Osmana i expieniu na Filthy'm Ragonie , Inferna stała się światem mordu i wielu złych rzeczy . Gildia Fraternitas przez długi czas toczy wojne z gildiami Oblivion Order oraz Bandits. W Fraternitas jest obecnie 2 polakow Sarven oraz Kan Isiltinuviel gildia ta od dluzszego czasu robila mass pk na ludziach Kroonik i Ezrael zabijali praktycznie kazdego kogo spotkali na drodze śmierci ulegli tylko czlonkowie gildi oraz dobrzy providerzy run\burst arrows . Wielu graczy odeszlo w zapomnienie i nie gra juz na tym świecie , dawna znana polska gildia Infernal Elementals obecnie gra na Saphirze wchodzi czasem na Inferne na pk chary i zabijaja ludzi dla zabawy. Jednak kilka dni temu Ezrael oglosil z Kroonikiem ze to koniec mass pk i nei chca niszczyc wiecej Inferny oglaszając to na forum tibia.com http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=988306 . Wielu graczy sądzi ze to koniec klopotów Inferny ale nigdy nie można ufać ludziom którzy zabili tyle osob bez zadnego powodu . Ja sądze ze Inferna raczej nie ma przyszlości , choć gram tam.
Nie wiem wiele ale wtrące swoje trzy grosze. Widziałem kilka filmików z Inferny i stwierdzam ze Ezrael z kumplami perfidnie uzywają botów , a z nim to przeciez nieproblem puscić serie sd i koleś pada tym bardziej jak to robi więcej osób , a wiec mniejmy nadzieje ze Gm jakoś dowiedzie że umie zadbać o porządek i zbanuje lub skasuje macro userów!!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-10-2005, 12:53   #3
luft
Użytkownik Forum

luft's Avatar

Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Wodzisław Śl.

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Inferna
luft ma numer GG 3265138
Domyślny

Ile razy mam powtarzać że Gm to ich kumpel?
Demon helmet filthiego lerzy aktualnie w chacie hara Gma..
A całe to info to sciema jeśli ktoś w to wierzy to powinien iśc do psychiatry
bardziej bym liczył na to że sie wytłuką miedzy sobą (pierwsza bitwa juz była)
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS
luft jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-10-2005, 15:35   #4
Resthin
Użytkownik Forum

Resthin's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: 3City

Domyślny

Infernia byla juz stracona od dawnych czasow kiedy to Ragon dal dupy Kroonikowi , a ten poczol sie bogiem. To ze h lv pekowali slabszych wiadomo bylo od dawna i ludzie sie do tego przyzwyczaili, ale problem z aim bootem byl powazniejsza sprawa, co 3..4 sorc / drut mial ten programik i nawet z przewaga w lv ciezko bylo uciec miotaczowi sdkow. Fakt faktem ze nasza polska ekipa dobrze sie trzymala i jak by zostala to duzo zeczy przebieglo by inaczej. Konczac swiat byl hardkorowy i byl by taki gdyby nie glopia elita tego swiata.
Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem

Ostatnio edytowany przez Resthin - 24-10-2005 o 15:38.
Resthin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-10-2005, 18:45   #5
brayano
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Ostrów wlkp

Stan: Początkujący
Poziom: 100
Domyślny

Teraz Fraternitas toczy wojne z Amaranth. Dzis padlo juz wiele osob, przed chwila w carlin byla niezla sieczka. W wojnie padlo juz wiele osob m.in. Ezrael zabil go Larloch Doomspell, ktory po chwili i tak poniosl smierc
brayano jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-10-2005, 22:20   #6
Kartezjusz
Guest

Domyślny

No i co to daje, że Ezrael padł? ;/ Niby fajnie, ale w odwecie zabili Nahakiego, Larlocha, Karthorsa, Fenixa i Bruca al nightiego. To chyba dużo za dużo, a do tego Sarven zwiał. Wiadomo także, że Szwedzi, Polacy i Niemcy mają teraz lagi na Infernie więc to mógł być powód smierci Ezraela (mam nadzieję, że nie). Natomiast Thoredian i reszta są z Holandii więc grają bez nich, a skoro tak popadali przeciwko zlagowanym to źle wskazuje :/ Jakbym miał wybierać Ezraela, czy Thorediana to czasami żałuje, że Infernal Elementals przestało tam grać...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 25-10-2005, 10:50   #7
Tolarian Mage
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Iława

Gildia: Unique Unit
Świat: Harmonia
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
Domyślny

nahh ja nie gram na inferni obserwuje jednak statystki tego serwera i mam pytanie do grajacych.

czy jest o juz martwy serwer i czy oprocz wojen cos sie tam dzieje?
Tolarian Mage jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-10-2005, 18:35   #8
luft
Użytkownik Forum

luft's Avatar

luft ma numer GG 3265138
Domyślny

Up
Server to zimny trup , jakie wojny? <breht>

Polacy na infernie byli do niczego i od samego poczatku dostawali baty
nie licząc tych paru (ostani został sarven) dupolizów ;p

Jak bym mial wybierać pomiedzy zBoKiem Ezraelem i IE to wolał bym sie zrokować bo taki wybór to brak wyboru...

Ragon nie dał dupy kronikowi tylko dostał pacca i runy za pomoc w "wojnie" przeciwko ID i to niebyło wcale tak dawno ,a inferna była stracona od samego początku i tak sie dłurzej trzymała niz ten 2 e pvp
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS

Ostatnio edytowany przez luft - 25-10-2005 o 18:37.
stary 26-10-2005, 06:44   #9
Nightchill
Guest

Domyślny

Nie gadać mi tu, że to martwy świat. Dzieje się, oj dzieje... Stało się to, czego się można było spodziewać. Macie najnowszego niusa:

Kroonik:
I surrender!

I wanna play here, Me & Sarven will help kill Ezrael & all fraternitas!
After Fraternitas is gone we want to be left alone.

HAIL Amaranth
  Odpowiedz z Cytatem
stary 26-10-2005, 07:19   #10
Cobesh
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: 100lica

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Domyślny

Inferna zawsze była dziwnym serverem, a po expieniu na regonie gra tam straciła najmniejszy sens. Ja sporo wczesniej przeniosłem sie na Eternie i jestem z tego zadowoliny.
Cobesh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-10-2005, 22:54   #11
luft
Użytkownik Forum

luft's Avatar

luft ma numer GG 3265138
Domyślny

night~
wierzysz we wszystko co ci mówią?

a że sie dzieje to sie zgadzam tylko chodzi o to że gdyby ludzie sie dowiedzieli co sie tam dzieje to by im szczena opadła a ilość ludzi grających w tibie spadla by z 40 tys. do 10 tys.

ps. filmik z "bitwy" umieszonny na tibia.de
http://rapidshare.de/files/6834619/f...s_ama.rec.html
na filmie moża zobaczyc gma ezraila i spułe i ich fenomenaly aiming
(0 chmurek , chity w tych samymch odstępach czasu)
oczywiście że z botem tylko szybkostrzelnośc zostałą lekko zmiejszona...
gosicu nie był mistrzem ale na tibia.de pisał że mu mycha padła...

Down@
był jakiś temat (i to nie 1) gdzie sie wypowiedziała wieksza ilośc graczy z inferny to go skasowali...
bo tutaj tematy lubia znikać...

Ostatnio edytowany przez luft - 29-10-2005 o 14:44.
stary 29-10-2005, 09:47   #12
Ignatius
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Radom

Imię: evil
Profesja: Druid
Poziom: 8+
Poziom mag.: 8+
Ignatius ma numer GG 6552745
Domyślny

zrobcie nowy, aktualniejszy temat.

@night~
kroonik żartował
nie mów, że nie skumałaś dżołka ;>
Ignatius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-10-2005, 20:11   #13
Szmatex
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez luft
Up
Server to zimny trup , jakie wojny? <breht>

Polacy na infernie byli do niczego i od samego poczatku dostawali baty
nie licząc tych paru (ostani został sarven) dupolizów ;p

Jak bym mial wybierać pomiedzy zBoKiem Ezraelem i IE to wolał bym sie zrokować bo taki wybór to brak wyboru...

Ragon nie dał dupy kronikowi tylko dostał pacca i runy za pomoc w "wojnie" przeciwko ID i to niebyło wcale tak dawno ,a inferna była stracona od samego początku i tak sie dłurzej trzymała niz ten 2 e pvp
Ekhm... o ile dobrze wiem, to Dolera trzyma sie calkiem niezle (polak jest 1 albo 2 w lv) w przeciwienstwie do inferny...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 30-10-2005, 10:00   #14
luft
Użytkownik Forum

luft's Avatar

luft ma numer GG 3265138
Domyślny

Niechodzi o lvl tylko jakośc gry na infernie w miare normalnie mozna bylo grac jeszcze w czerwcu
a na infernie polak jest chyba na 5 meijsciu wexpie co z tego jak nie gra?
stary 30-10-2005, 10:04   #15
Dziki Świstak
Użytkownik Forum

Dziki Świstak's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2005

Domyślny

Osobiscie polecam server Dolera , odkad shackowana tam 2 najsilniejsze osoby : Ron Para i Bon Para, skonczylo sie mass pk, o to wszystko zadbal pewien h-lvl, neistety, zrokowano go, ale jego czyn nie poszedl na marne, pkowanie na dolerze zmalalo o 75% takze jesli macie dosc inferny ladujcie sie na dolere
stary 02-11-2005, 23:45   #16
Xeltix
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice

Xeltix ma numer GG 20143712
Domyślny

@luft
Sarven gra i bedzie gral
@up
Ani Dolera , ani Inferna nie ma najmniejszej przyszlosci
stary 03-11-2005, 15:25   #17
Criz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Sz-n

Domyślny

A jeszcze kilka miechów temu to była kraina mlekiem i miodem płunąca(czasem tez krwią) i nic nie zapowaidało takiej katastrofy jaka jest dziś. Szkoda, że już nie wrócę tamtych czasów:/ Ale było naprawdę zaje***cie a jakaś tam dolera nawet do pięt nam nie dorastała
Criz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2005, 00:07   #18
luft
Użytkownik Forum

luft's Avatar

luft ma numer GG 3265138
Domyślny

Szupa
Racja co ak to ale to był wyjątkowy świat...

Xeltix
nie mówiłem o sarvenie...
sarven to <autocenzura> który sie trzyma tego kto zrobił na nim wrarzenie...

i masz racje bez kogos odpowiedzialnego pilnującego realnego porzadku na servie pvp enf neima sensu (idoci zapominaja że to jest rpg..)
stary 07-11-2005, 14:26   #19
Resthin
Użytkownik Forum

Resthin's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: 3City

Domyślny

Jak wspominamy to wspominamy . MI sie najbardziej podobala bezradnosc wszystkich scamerow i nobkow, co prawda w depo czuli sie dobrze , ale poza, nie bylo nawet 10 % ze fiknie do ciebie , zabierze loot baga , zabije potwora do skillowania......bo w wiekszosci lamki sie wylogowywaly jak widzialy lv~30 i to wlasnie bylo najpiekniejsze. ( te 10 % to chary do zabawy, ludzi 50 + lv , ktorzy puzniej cie zabijali, a argument zawsze sie jakis znalazl ). Moze kiedys zrobia jakis e pvp ( choc wydaje mi sie to niemozliwe ) i beda tam grali normalni ludzie.
Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem
Resthin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2005, 20:27   #20
Criz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Sz-n

Domyślny

Wydaje się to niemożliwe bo jest niemożliwe... Chyba, że sam stworzysz taki server i będziesz pozwalał się zalogować tam ludziom, których znasz ale nawet to nie uchroni przed n00bowaniem(nigdy nie wiesz co tkwi w ludziach) A co do wydania nowego pvp enforced to nawet jest możliwe(i w tym się tu nie zgadzam z luftem(i w jeszcze jedenym - że skasują jakiś świat... chodziło tu o infernę)) ale ja tam i tak nie będę grał(na 99%) :/
Criz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania