|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Hmmm przypuscmy ze to bedzie taki malutki poradniczek.Zalozmy ze idziecie sobie( wielu z was zapewne chodzi na łowy w znane miejsca ale znajdzie sie wielu co z dreszczykiem przemierzaja swiaty) widzicie dziure.No i............wlazicie do niej.A tam tadammmmm niespodzianka.Ktos zlurowal jakies powiedzmy srednie stworki takie ktore osobno stanowia dla was sredni problem ale otoczyly Cie i w zwarciu daja Ci okolo 15 sekund zycia.No wlasnie co zrobi przemyslany i silny strateg a co zrobi niedoswiadczony gracz(chyba bedzie czekal na smierc) i jakie runy wtedy warto miec albo co uzyc,co zrobic jak sie ich nie ma.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz zalezy od profesji jkom grasz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
Imię: Elvey de'Cloud
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 118
Poziom mag.: 68
![]() |
![]() Jak jestes pacc-em to wklepujesz magick rope <ten czar nie jest po to zebys liny nie nosil tylko wlasnie na takie sytuacje>
A jezeli chodzi o runki to gfb, fb, <a jezeli knight to exori> Ja mialem taka sytuacje kiedy pierwszy raz bylem na poh-u to wpadlem <do zaslonietej> dziury z 2 gs ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() No w takiej sytuacji pierwszą zasadą jest niepanikować,
najlepiej jest mieć przy sobie ze dwa gfb, jeśli masz pacca wystarczy użyć magic rope, a jeśli nie masz nic z tych żeczy musisz sprubować jakoś wypchnąć potworki i sprubaować wyjść chociaż jest to trudne, sam dzisiaj uniknełem śmierci dzieki ostatniemu sposobowi był to cud bo zostało mi 20 hp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() NAjlepiej miec tez uhy albo ihy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() albo miec kolesia ktory zostanie na gorze i ropnie nas po chwili gdy juz zrobimy rikon na dole
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() No ale mi wlasnie chodzilo jak jestes sam bez pomocy bo ropnac to nie problem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam nigdy sie nie ruszam z miejsca bez paru runkuw z uh i hmm to zazwyczaj one ratuja nas gdy znajdziemy sie w takiej sytuacji. A ajk masz pacca to wiadomo magic rope
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ja jako rezerwe mam przy sobie zawsze 2 bpki uhow i bp hmm. Bez tego nawet z depo nie wychodze
![]() Kiedys mi sie zdarzylo wpasc palkiem do dziury z gsami na PoHu. Byla to zasluga pewnego sprytnego noobka, ktory twierdzil ze chce ropnac loota kolegi. Zgodzilem sie mu pomoc bo palka mam na odstrzal ![]() ![]() |
![]() |