|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() mam knighta 16lvl skills 48/44 (wiem, wiem, wlasnie trenuje) i chcialbym sie nim wybrac na tiquande, chcialbym wiedziec gdzie sa crocodyle i potwory kture moge pokonac, moje eq:
crown helmet knight armor plate legs sandaly fire sword dragon shield PS: mam 3 mlvl ale juz niedlugo bedzie 4 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Poziom: 62
|
![]() @topic użyj opcji "szukaj" to znajdziesz a nie zadajesz takie pytania jak byś niewiedział gdzie jest to znajduje się pomiędzy "Nowe posty" a "Szybkie Linki"
![]() @edit Gdzie znajdę danego potwora ? Ostatnio edytowany przez Crazy-Frog - 29-12-2005 o 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() sorry, zle sformulowalem pytanie, chodzi mi o to z jakimi potworami sobie poradze na tiquandzie, i czy w drodze do tych potworow nie spotkam takich kture mnie moga dednac, np. elephanty albo lizardy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Chełm
Imię: Potito Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Children of Chaos
Świat: Refugia
Poziom: 60
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
|
![]() z takimi skilami i eq to pokonasz krokodyle i slimy i różne podobne badziewy... nie warto tam isc z takim lvlem i skilami. Lepiej poskiluj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Świat: Inferna
|
![]() Zaczniemy tak.
Na pólnocy: spory resp slimow, swamp trolli - w otoczeniu terror birdow ktorych nie zabijesz, bardziej na prawo jest wioska małp gdzie napewno sobie nie poradzisz. Południe: Dworce - huntowanie nie oplacalne chyba ze z dwarven ringiem i jakims palkiem bo czesto gonisz 1 dworca i na ekranik wpada 10 voodo i poprostu ***nia za czesto z poison storma a przy twoim hp jest to smiertelne. W dodatku duzo tarantuli ktorych sila porownywalna jest z terror birdami. Wschód: Hydry i Słonie, dalej lizardy i przejscie przez Darashie. Wiec, raczej nie doradzam z twoim lv/skillami, podciagnij to mniejwiecej do 30lv, 65/65 i dobrej dwuręczniej broni ( Z fire swordem równiez mozesz zostac ale większe grupki potforków beda sprawiać ci problemy poniewaz bedziesz je wolno/slabo bił ). Miejsc z samymi croco i slimami nie odnotowalem zawsze znajdzie sie nam cos "na ogonie" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera