|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam takie pytanie dot. GH, mam Facc gram na serwerze Harmonia:
1.Czy cena 3 k za 2x4 kratki jest prawidłowa +łóżko? 2.Czy Leader Guildi ma jakieś prawo do wejścia do mojego pokoju i zabraniu kilku rzeczy? 3.Co warto zainwestowac w 31 lvl knighta, eq: steel helmet, c-shield, fs, k-armor,p-legs,-l-boots?
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tashanek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Frag Masters
Świat: Celesta
Poziom: 50+
Poziom mag.: 5
|
![]() Co do twojego knighta, ja na tym levelu mialem crown seta. Ja by zainwestowal w lepszy helmet. Reszta jakoś ujdzie.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() W lepszy czyli jaki? devil czy warrior a może crus?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 1. Nie rozumiem pytania ale ogolnie rzecz biorac ja za 3k mialem 70 sqm domek.
2. Lider gildii moze cie nawet nie wpuscic do GH bo w rozumieniu klienta to jest jego domek i od niego zalezy czy ci da invita. 3. Kup Crusader Helmet Tyle na ten temat.
![]() |
![]() |
#5 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() 1. Ceny pokojów w gh są różne- jeśli grasz na starym świecie, gdzie kupic gh graniczy z cudem to takowa cena jest ok. Jesli grasz na świecie nowym, gdzie wiele gh wolnych, to już trochę. Harmonia nowym światem nie jest, więc wydaje mi się, ze ta cena jest poprawna.
Kolejna sprawa to zaludnienie gh- jesli w gh z 450 sqm mieszka 5 osób to nic dziwnego, że nawet mały pokój będzie drogi- przecież liderowi musi siępokryć czynsz. 2. Lider ma zawsze prawo wejść do jakiegokolwiek pokoju, ale jeśli zabierze sobie coś z niego (złodziejstwo) to coś już jest nie tak. 3. Proponuję kupić, ew zaczekać na 35 lev (quest) crown helmeta. Później doradzam ulepszyć zbroję i tarczę.
![]() |