|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Więc chciałem wam przedstawić tragiczną historyjke która dzisiaj mnie się przydażyła...
Wstaję rano przed 8:00 (nie chciało mi się spać) włączam tibie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() zrezygnuj z tibii bo za bardzo sie w nią angażujesz... gra to ma byc rozrywka, przyjemnosc... a w tibii raz na rok cos znajdziesz to sie ucieszysz... wiekszosc czasu grania to marnowanie swojego cennego czasu na chodzenie i expienie. co ci to da ? temat do rozmowy z kolegami ? no w sumie tak, ale i tak z tego wyrośniesz i przestaniesz w to grać. jeśli nie to pomogą ci w tym koledzy którzy powiedzą że jestes dzieciak i grasz w jakies glupie gry. posłuchaj ich i znajdz sobie jakies inne zainteresowanie poza tibia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kipzowt najpierw ukazuje wam tibie jaka dobra zabawe, niby ze gadacie sobbie z kolegami itd a potem robi lagi i padacie i placzecie a to wszystko po to ...... zeby opanowac wasze mozgi i portfele!!!! strzezcie sie zemsty Kipzowtu...
a tak na serio to Tibia za bardzo wchodzi w mentalnosc polskich dzieciakow...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() ja miałem podobną sytuację, idę wczoraj drogą i na pasach kurde kick...normalnie tak się wkurzyłem bo mi 3 lvl spadły i straciłem legi xD
nie trzeba się podawać, raz się na szczęście, a raz nie ... wiele razy o sekundy się spóżniłem by wziąć loot z deda ... Dont worry, be happy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
![]() |
![]() He he jak powiedziałem że idę pkować to poszedłem i z 2 ofiar miałem fire sword, dark armor, devil helmet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() ROTFL. I co się dziwisz??Wiadomo,skoro oni padli,to coś się musiało stać.Nie padł by 60 knight od rota.
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Badziewna historia z błędami ortograficznymi. Jaka szkoda że wszytko to co założyłeś na siebie akurat spadło. /cry a river~
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Troche niewiarygodna historia, ale jeżeli było tak naprawdę, to masz chłopie pecha. No ale cóż, fortuna kołem się toczy, raz nad wozem raz pod wozem i co tam jeszcze chcesz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
|
![]() ktos kto znalazl caly ten loot to mial dopiero farta xD
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Kiedyś jak przyszłem do kolegi i grał w tibie, to poszedł na Fibule trochę poexpić, pozabijał pare rotów i wraca a tu Ds na red Hp. Kolega zaczął uciekać przed nim ale ja mu mówie żeby go z HMM dobił. Zabił tego Ds'a idzie niżej patrzy... ciało. Ja mu mówie pewnie tak jak zwykle jakiś noob tu zginął na Ds'ie i w ciele będzie tylko plecak, parę gp, lina, łopata, jakieś robaki itp. Otwiera... !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja dawniej grając znajdywałem różne kuszące ,bardziej wartościowe itemy w ciałach zabitych ludzi ,ale zawsze oddawałem je właścicielą i teraz ciesze sie ,ze moglem pomóc innym bo i tak kiedys skonczymy z tą grą ............. (prawda
![]() ps.ja tez chcem opowiedziec jakąś historie ;D No więc zaczne od tego ,że to były moje pierwsze kroki na Tibii.Wędrowałem sobie tu i tam ,aż przypadkiem trafiłem na cyklopy ![]() ![]() No ale nie było wyjścia.Śmiało z pełnym życiem bez problemu go ubiłem.Wydawało się to dla mnie aż za łatwe ^^.Wypadł p-set i kilka runek ff.Poszedłem do Ab i przez następne kilkanaście minut było spokojnie ... ale wkoncu zaczął się do mnie burzyć jakiś mag.Oczywiście był to kumpel poprzednika ^^.Nie mogli nic mi zrobić płóki moich 3-ech protektorów stało sobie koło mnie.Na duelu trenowaliśmy łowiąc rybki ,w tym czasie przyszedł ten sam mag ,tylko że tym razem jeszcze z napakowanym kumplem ![]() Spotkaliśmy Baltazara ,który zechciał nam pomóc i przepędził ich aż na ice islands do ich domków (wyspy pk ;x).W rzeczywistości ta historia troche inaczej wyglądała ... pozatym na koniec rozegrała się fajna wojna ,ale ja juz nie wiem co tam się działo ,ponieważ nie miałem pacca a to rozgrywało się głównie na edron ,a skończyło się tak ,że niedobitki uciekali z miasta do miasta statkami ,ale kasa w koncu sie musiala skonczyc ... :} ps.Dragon Shielda nie odzyskałem ,ale oni też go nie mieli ...... nie mieli juz nawet postaci na mainie .... a wszystko przez to ,że jakiś koleś padł na cyklopie i nie umiał się z tym pogodzic ![]() THE END Tibia wielkimi krokami zbliża się do ...hb... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Chciałbym jeszcze pozdrowić najwspanialszych ludzi ,takich jak :
Kapitan Planeta,Dark Xardas,Tolezupe,Bakus,Dio of the Knight,Kali of the Moon oraz Lapajko ![]() A także wszystkich kumpli z Tibii ,oraz nie istniejącą już gildie Family of Destiny FRIENDS ABOVE ALL~~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
![]() |
![]() Niezłe historyjki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Elite Ashadir
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Skille: 33/25
Poziom mag.: 3
![]() ![]() |
![]() Ja nie miałem żadnyh historyjek o zabieraniu loota itp, ale miałem taką :
Jak byłem WIELKI noob działo sie to : Ide sobie raz przez dp i zrobiłem ostatniego uha (to było innym charem) a więc -sell bp of uh itd... A ja mam w dp 2k. Gościu mi muwi, że sprzeda mi knight armor za bp of uh i 3k. No to ja mu muwie że mam bp of uh i 2k ![]() A on ok. Potem ide expić na cyclopah (miałem 13 level) i ten sam gościu od kturego kupiłem mnie zabił. Oczywiście że wypadł muj wuwczasowy skarb knight armor i pare runek hmm ![]() LOL ![]() hodzić z k-armem na 13 levelu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
![]() |
![]() Miałem podobną sytuację do poziomki... Kupiłem c armor palkiem za 21 k i knight armor potem podniecony poszedłem na cyce próbuje je walić ale zapomniałem boltuw
![]() ![]() |
![]() |
![]() |