|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() moze mi ktos powiedziec jak napisac dobry temat w tym dziale i zeby nie zostal skasowany
prosze o pomoc tataness bo zauwazylem ze ona mi tematy kasuje i pomoc $orcerer pozdro Inter Slayer ![]() prosze o pomoc i nie skasowanie tematu tylko odpisanie bo ja nie dawno na te forum przylanczylem sie ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Nieobecny.
|
![]() Generalnie przestrzegaj FAQ jak zadawać pytania ( rtfm.killfile.pl ) - dbaj o to, żeby temat mówił cokolwiek o sobie, jakoś naprowadzał, a nie "help plx!!11"
Przydałoby się też, żeby nie był wtórny, nie prowadził w linii prostej do flame'a (tak jak tematy o religii czy wojnie Linux vs. Windows), pasował do działu i forum (ludzie, proszę, to nie jest forum techniczne, nie pytajcie się nas jak naprawić problem ze sprzętem) ani nie był w stylu "fpisójcie siem plax!!" jak tematy z tekstami "comment" czy "co myślicie o <cośtam>" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() a ja zalozylem temat blog27 szajs czy nowa era muzyki i niewiem dlaczego zostal skasowany odpowiedz $orcerer
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Nieobecny.
|
![]() Pozwolisz, że zacytuje:
Cytuj:
Pomijam kwestię interpunkcji, bo ona w tym tekście nie istnieje (a jak sie ktoś nawiasów przyczepi, to niech się czepi tramwaju). Na takich ziomków jak twój kumpel jest oddzielny temat w "Inne". Temat stricte w stylu "comment plx" i "wpisujcie się plax", pewnie poprowadziłby też do flame'a, bo o gustach się nie dyskutuje, ale mało osób o tym wie, a jeszcze mniej pamięta. Zostawię ten temat na otwartym, może ktoś jeszcze ci wyjaśni, dlaczego tak a nie inaczej. Na przyszłość pamiętaj też, że od skasowanych tematów jest odpowiedni przyklejeniec w Inne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A kasuję tematy. Po pierwsze, żeby utrzymać jakikolwiek poziom intelektualny... marny ale zawsze.
Poza tym czytam wszystkie tematy ktore kasuje - od poczatku do konca, i niektore poprostu kasuje bo nie da sie ich przeczytac, ze wzgledu na brak interpunkcji lub przeklawiaturzenia. Co do tego 'jak pisać'. Powiecie, że nuda, ale po przeczytaniu regulaminu tibia.pl Regulamin forum.tibia.pl i tego artykułu, RTFM dogadacie się już na każdym forum. W internecie obowiązują zasady tak jak w normalnym życiu. Nikt was nie zrozumie albo nie bedzie chcial sluchac jak bedziecie gadac od rzeczy, z pelnymi ustami lub przecinkując wulgaryzmami. Nie chcę, żeby tematy były jakimiś super ach-och wypracowaniami, ale żeby wam odpowiedzieć, musimy to jakoś przeczytac ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() a gdzie ten dział inne jeśli można się spytać
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
ROTFL!!!! chyba powinienes isc do okulisty! Nie widzisz dzialow jakie sa po wlaczeniu forum czy co??
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() widze chyba pisze w dziale inne a $orcerer mowil ze jest jeszcze inny dzial inny
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nieobecny.
|
![]() |
![]() |
![]() |