|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mikes of Jamera
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Night Soldiers
Świat: Jamera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Proszę tutaj wszystkich członków gildii NIGHT SOLDIERS na jamerze o zamieszczanie swoich ss-ow... Moze ja zacznę:
Dzisiaj wybralem sie do kazz na guardy, niestety dedlem... SS-y zacząłem robic po dedzie, kiedy już odzyskałem eq... Jednak lvl i mlvl zleciały w dół... HiHo ![]() Trudny Quest ![]() ![]() Tu już akcja: ![]() Test Exori Mort (Best Hit ![]() ![]() "po dedzie wole soldy" ![]() Sold deda ![]() Hity za 42: ![]() ![]() I na koniec Loot (jestem 30k expa w plecy i 2.7k gp do przodu ![]() ![]() btw.. jeszcze raz prosze o dodawanie zdjec do tematu ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Fajne zdjęcia tylko gdyby reszta gildi zaczeła wstawiać zdjęcia było by o wiele ciekawiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm.. niestety w chwili obecnej wiekszasc nie jest online... a ci co sa sa do tego sceptycznie nastawieni -.-'
Ostatnio edytowany przez MMS - 28-12-2005 o 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znalazlem kilka nastepnych screenow z tomb huntu z monkiem...
i scarab deda ![]() ![]() Life ring from ghoul ![]() ![]() Kolejny ghoul pod ostrzalem ![]() ![]() Niestety tu nie pomyslalem o tym ze na -2 sa stalkery -.-' monk dednol ![]() Lootpic ![]() I advance na larvach: ![]() Niestety nikt z gildi nie zamieszcza screenow, moze wiec zmienie nazew na "Mikes Thread" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzis powinny byc juz ss-y od czlonkow gildi.. wybieraja sie oni na gs hunta
![]() ![]() Kilka scarabow ![]() 1st scarrab zginol smiercia tragiczna ![]() ![]() Jeden z lepszych hitow: ![]() Tu juz Welcome Kazzo: ![]() Spoko Screen (mi sie bardzo podoba ![]() ![]() Kici Kici monku ![]() ![]() My Best Exori Mort!! ![]() Tutaj taki sobie screen... nie wiem czemu go umiescilem ![]() ![]() A tu już niespodziewany advance ![]() ![]() Słaby Loot ![]() ![]() JESZCZE RAZ NALEGAM ABY GILDIA ~~NIGHT SOLDIERS~~ WKLEJAŁA TU SWE ZDJECIA.~. Ostatnio edytowany przez MMS - 29-12-2005 o 13:10. |
![]() |
![]() |