|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ziomek Knajcik
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 65+
Skille: 79+/77+
Poziom mag.: 6
|
![]() Siemka mam kilka pytań co do outfitów i addonów nie chodzi mi o to co do nich potrzebne bo to wiem. Chodzi mi o to co sie stanie gdy sie skończy pacc wiadomo addony do outfitów pacc znikną zostaną podstawowe i mam pytanie do podstawowych . Jeżeli mam wszystkie addony do podstawowych outiftów i skończy mi isę pacc czy one zostaną i uaktywnią sie przy następnym paccu.
Czy nowo zdobyte outfity np. Piracki zostanie mi kiedy skończy sie pacc ?? . ~Pozdro 700 ![]()
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Najpierw warto powiedzieć, że istnieje bajer z outfitem, czyli jeśli masz PACCA, ubierzesz się w PACC outfita, to gdy ci się PACC skończy, nadal będziesz to ubranko posiadał do puki jego nie zmienisz...
Tak samo zapewne będzie z Addonami. Jeśli ci się pacc skończy to stracisz możliwość ubierania się w paccowe ubranka i paccowe addony, które odzyskasz przy zakupie pacca. NIE WIEM, czy stracisz możliwość dodawania/usuwania paccowych Addonów!
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() @Wieszok Outfity znikaja po tym update...
@up Gz.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2006
|
![]() Jakie sa addony dla facc ???
Czy facc moze miec addona : plecaczek i ten kpelusz z piurkiem ??? Prosze o odpowiedź |
![]() |
![]() |