|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Przeglądam listę upomień(na której sam jestem
![]() i patrze xxxxx upomienie za wznawianie starych tematów itd.Skoro to jest zabronione to nie lepiej wprowadzić specjalną blokadę np.30 dni bez pousta temat automatycznie zamknięty.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Sek w tym, ze obecne forum nie ma takiej opcji.
Co do wznawiania tematow: jezeli ostatni post w temacie byl w okolicy wrzesnia, a nagle ktos sie dopisuje po 7 miesiacach z tekstem 'zgadzam sie' albo 'nie macie racji, ebomba nie blokuje GSa' to takie zachowanie nie jest akceptowalne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nikt ważny
|
![]() jednak są wątki, których kontynuowanie po dłóższym okresie miało by sens.. chodzi mi głównie o dział OTS i Twórczosć w których założyiel tematu odgrywa znaczącą rolę lub też tematy z działu zdjęcia (topice takie jak np "Zdjęcia od Zagłady"
![]() Jednak muszę przyznać że dominują odwieżenia typu "zgadzam sięz przedmówcą" "Extra dajce tego więcej".... jednak czymby był ideał gdyby nie można go było porównać z czymś zupełnie odwrotnym?
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Co do wznawiania starych tematów to delikatnie mówiąc nie zgadzam się z tym, że wlepiacie upomnienia o takiej treści w tej sprawie. Pomijając jużte przykłady typu "Zgadzam się", które rzeczywiście są odwzorowaniem głupoty piszącego, to samo wznawianie tych tamatów chociażby sprzed roku jest jak najbardziej wporządku. Zawsze można pociągnąć temat dalej i włożyć coś nowego do dyskucji, a opcja szukaj + stare tematy pozwalają na tworzenie bardziej klarownego forum. Na innych forach występuje zupełnie odwrotna zależność: więcej ludzi tworzy nowet tematy o rzeczach opisywanych bardzo dawno temu i w ten sposób zaśmieca forum, bo wystarczy użyć opcji szukaj i pisać w starym topicu.
Tyle ode mnie. Howk
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Jesli temat sie dalej rozwija to zwykle zostaje i nic sie nikomu nie dzieje, jesli komus sie zdazy odkopac jakis niewiadomo jak stary temat bez potrzeby to albo kasuje nowe posty zeby temat spadl spowrotem na dol, albo kasuje caly temat. Upomnienie ktore ja wstawilem swojego czasu z dopiskiem "Odswieza stare tematy" odnosilo sie do osoby ktora w dziale zdjecia zaczela odpowiadac na wszystkie tematy od najstarszych, wszystko w stylu: Super zjecia albo Nie widac zdjec. Ps. Po nastepnym update znikna z licznika postow te ktore zostaly nabite w dziale zdjecia, wiec zacznijcie sie przyzwyczaajc do tego ze nagle niektore osoby moga miec kilkaset postow mniej na liczniku.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() well.. czytajac liste upomnien przy wielu chce mi sie smiac
![]() ale coz. mozna by powiedziec ze jakie forum tacy moderatorzy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Nikt ważny
|
![]() hmmm posty z działu zdjęcia nie będą się juz liczyć?
Straszne! ![]() mi i tak to niepotrzebne a ta decyzja sprawi, że dużo wojowników stanie się pewnie żakami albo wogóle status przybysz będzie panował na forum ![]() ![]() tak poza tym to to upomnienie wynika zapewne z tego, że takie wznowienie tematu sprzed kilku mie sięcy to dzieło najczęściej przybysza( choć szybko zmiania się w wyższą rangę ^^ ) nawet jeśli nie ograniczy się tylko do czegoś co nie można nazwać zdaniem to post zazwyczaj słóży tylko jednemu... żeby zwiększyć ten licznik więc to niemal na pewno nie będzie post wnoszocy coś do dyskusji. A co do działu zdjęcia.. to przecież niemal wszystkie wątki się powtarzają ( dragi demony hero necro i tak w kółko) w aktualnych postach mozna to znaleść a jeśli nie ponieważ topic ukazuje np buga no to trudno ( chyba że autor zdobędzie jeszcze jakieś zdjęcia z innej niesammowitej sytuacji i wstawi je do starego topica żeby noego nie potrzebnie nei zakłądać to wtedy rozumiem ![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
APEL DO WRZUCAJACYCH ZDJECIA: Nastepnym razem zastanowcie sie, co Wasz dragon hunt, hero, BK,cyklop, GS mial w sobie takiego nietypowego, zeby wrzucac kolejne zdjecia ze z tymi potworami. |
|
![]() |
![]() |