|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Takie eq i bez aola... i jeszcze jedyne runy jakie mial to uhy OMFG ja bym z takim arsenalem w p secie nie biegal wiedzac, ze swift, bapupa lub inne pa lubia se popkowac
btw wypadlo mu cos z eq? ![]()
-nZo- mą jedyną miłością... -nZo- mym przeznaczeniem... -nZo- mym jedynym pRo klanem... Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !! Ostatnio edytowany przez Hellraider - 17-01-2006 o 01:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Kolega sie uhac nie umie :S a poza tym jak chodzi w takim eq to moglby sie postarac o AoLa ... Ale chociaz dobrze ze eq nie oddal zydowi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Czlowieku ...
Blocker ktory sie wogole nie uhal -.-? przylecial jakis sorcer 100+ i mysli ze ucieknie do depo ... ![]() no i radze kupic aol chyba ze sa takie ceny jak na danubi ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze nie wiesz nic o blokowaniu... Po drugie o uhaniu się też nic nie wiesz... Po trzecie o walce ze Swiftem też nic nie wiesz
![]() ![]()
Come along follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark that we need to proceed Carry on, give me hope, give me strength Come with me and I won't steer you wrong Put your faith and your trust as I guide us through the fog To the light at the end of the tunnel We gonna fight, we gonna charge, we gonna stomp, we gonna march Through the swamp, we gonna mosh through the marsh Take us right through the doors |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @PA Przecież ten serwer jest pie*******ty. Po co tam grać wogle? to sensu nie ma....Rozumiem PA w stylu "Leave or die" ale na wstepie odrazu nawalać typa i jeszcze kazać mu płacić? Isara is isara :/ 09:18 Bandzior Medske: pay 09:19 Bandzior Medske: pay Na początku myślałem ze on to do Swifta mówił ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
900Kb?? nie przeginaj Ostatnio edytowany przez Mateq - 17-01-2006 o 11:58. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Imię: Dagenoth
Świat: Arcania
Poziom: 94
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() omg... dawno tak zalosnego filmiku nie widzialem... o ile do shootera nic nie mam bo wszystko dobrze robil to knight powinien sluzyc jako nauczyciel nieblokowania ;p
tyle rzeczy zle robil ze az nie wiem od czego zaczac i nie wiem czy wszystko zapamietalem i tu napisze... i nie tlumacz ze gral tak bo mu sie nudzilo bo nuda nie tlumaczy braku znajomosci blokowania... ma tracic 3x wiecej run i 3x wiecej czasu bo mu sie nudzi?!?! sluchaj... po 1 uciekal od gsa... po 2 stawal czasami tak ze dostawal jednoczesnie od 2+ potworkow... po 3 nie bil spiderow ktore go bily przez co ataki gsa ladnie w niego wchodzily... po 4 powinien stawac miedzy gsem a shooterem to ten drugi tak czesto by sie nie przerzucal... po 5 nie znal expowiska na ktore poszedl... przyklad widzimy w momencie gdy nie wiedzial gdzie temple... chyba pierwszy odruch jak cie ktos bije to krzyczysz ze zaplacisz ale jednoczesnie biegniesz do pz ;p po 6 takie eq i brak aola... znalazlbym jeszcze wiecej zarzutow ale nie chce po nim do konca jechac... jak widzisz ja (o zgrozo master sorcerer a nie knight) wiem o blokowaniu (tak mi sie wydaje po obejrzeniu tego filmiku) wiecej niz twoj kolega... zreszta nie chce mi sie juz wiecej o tym pisac a ci radzilbym nawet tego nie czytac bo: po 1 humorek sobie popsujesz po 2 klawiaturke zniszczysz piszac po raz kolejny ze tracisz tyle runek (i czasu... 1 gsa bic w 5min?) z nudow... po 3 po raz kolejny stracisz czas ktory moglbys spedzic na odrabianiu expa na trollach ;p tak tak, na trolach... twoim best expowisku...
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Żywiec
Stan: Niegrający
![]() |
![]() rehost plx (***ane rapidshare) >.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Niesamowity pokaz braku umiejętności >.<
Najlepszy na tym filmie jest zdecydowanie Swift, szkoda że to nie on kręcił ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Venore
Imię: Nefrel Bayer
Profesja: Elder Druid
Gildia: Maggot Corps
Świat: Refugia
Poziom: 43
Skille: rod/24
Poziom mag.: 49
|
![]() Jak mozna biegac z gsem?? Powinienes stac w miejscu a shooter lutowac.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
|
![]() Lol... Do swiatyni mogl biec ,blisko mial
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Cytuj:
![]() Ech, jak ja widze takie typki co to atakuja osoby o ~100 lvl nizsze od siebie, to chcialbym zeby sie spotkal z np. EO, ciekawe co by wtedy cwaniaczek zrobil... No coz, ale to jest Isara (a ja myslalem ze to na Danubi jest beznadziejnie)
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Imię: Dagenoth
Świat: Arcania
Poziom: 94
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() hehe... wiekszosc zjechala matka (czy jak mu tam ;p) za jego (lub jego kumpla) "skilla" to sie obrazil, poplakal i prosi o usuniecie posta ;p so noobish...
![]() |