|
|
#1 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 05 10 2005
|
O to moj filmik jak huncilem na rotach na rooku:
http://rapidshare.de/files/10575778/rot_hunt.rec.html http://www.megaupload.com/?d=VXO9NF6F Jak kto obejzy niech da kommenta plx. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zbanowany
|
filmik nic specjalnego... zeby chociaz jakis loot byl ciekawy a tu nic... ;/
jak juz umieszczasz filmy na tibia.org.pl to nie dawaj ich tutaj, bo tutaj to jest wstyd łamać regulamin tibii i używać programów do otrzymywania światła. NIE POLECAM ! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zbanowany
|
Moje filmy narazie tylko tobie sie nie podobaja wiec wiesz...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
o.O niewiedzilem ze z 11 distem ubijesz rota z luku, w sumie fajny filmik ale slaby loot z rotow xD
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zbanowany
|
Dzieki przynajmiej jestes normalny a nie tak jak ten typ co sie czepia ze uzywam full light hacka
![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
jak juz pisalem w innym temacie 80 % użytkowników to idioci, więc powiem Ci, że się do nich zaliczasz, bo to jest tak jakbyś sie chwaliła na lewo i na prawo, że ukradłaś samochód. To było złamanie prawa w RL , a używanie light hacków w tibii jest łamaniem Tibia Rules. Ale skoro jeśli uważasz, że masz jest to powód do domu albo chociażby rzecz której nie powinno sie ukrywać to mogę Ci powiedzieć, że jesteś w błędzie. Zmień to. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zbanowany
|
Eh ty na serio masz cos z glowa
1. To jest tylko gra 2. Powinines sie leczyc poniewaz ukradziony samochod a light hack to zupelnie cos inneg 3. Zrob se odpoczynek od tibi dobrze ci radze bo swirujesz |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Andrychów
Świat: Nova
Poziom: 93
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
Light hack obnaża tylko twoją głupotę, ponieważ przez takie "programiki" prawdopodobnie zostaniesz w przyszłości ZHACKOWANY!
I nie będzie mi przykro...
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Legnica
Świat: Obsidia
|
---> Mila babka
Powalajace argumenty, w pelni przekonalas mnie do swoich racji. Chyba masz z 10 lat albo rzeczywiscie jestes idiota. Jesli chodzi o filmik to naprawde nic ciekawego glownie dlatego, ze nic nie widac. Jest tak ciemno, ze jedyna ciekawa rzecz jaka zauwazylem to, to jak mialas z 2hp (chociaz i tak nie wiem gdzie byl wtedy atakujacy ciebie rot). Nie wrzucaj wiecej takich filmikow. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Elune priest
Profesja: Elder Druid
Gildia: Edoras Defenders
Świat: Azura
Poziom: 40
Skille: 20/23
Poziom mag.: 50
|
Mila babka... HAHA Gobi fajny nick
filmik to ten...no...fajny cYa in game![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
@Mila babka
Nastepny dzieciak... o.0 Po 1 to wlasnie... przez takie light hacki zostaniesz w przyszlosci prawdopodobnie shakowana i zrobisz beznadziejny temat w nieodpowiedznim dziale ze Cie shakowali i co maszz tym robic o.0 Nie sciagac takich programow... Po 2 to tez juz to zostalo powiedziane ze to lamie Tibia Rules... dostaniesz bana i zonwu zrobisz beznadziejny temat w zlym dziale ze dostalas bana ico teraz o.0 Dziecko... dorosnij najpierw a dopiero udzialaj sie na forum... o.0 @topic Filmik jak filmik.... tyle ze nic nie widac o.0 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: ~Matiz
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 38
Skille: 76/75
Poziom mag.: -6
|
Z tym light hackiem to jest w 100% prawda - krecenie filmikow z light hackiem nie ma ZADNEGO sensu, bo ludzie beda wystawiac negatywne opinie dlatego ze nic nie widac, ale jesli chodzi o porownywanie Light Hacka i Kradziez samochodu - to to nie jest dobry przyklad...
Ja osobiscie skonczylem z wrzelkimi nielegalnymi programami (MC wlacznie), poniewaz uzytkowanie takich programow jest bardzo niebezpieczne dla wlasnego konta. Po za tym - co to za gra?...
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
@topic
Filmik bardzo mi sie podoba Prosilbym o wiecej filikow @offtopic A co was to interesuje, ze uzywa light hacka? To jej sprawa czy zostanie zhakowana czy nie... Chociaz bylo by lepiej bez, no ale coz kazdy ma to co chce Pilnuj sie na przyszlosc, Powodzenia |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Barlinek
Stan: Rookstayer
Imię: Paralizatorr
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: szukam gildi rooka
Świat: harmonia o,o
Poziom: 6
Skille: 14/14
|
lol ale kolesiuwa noob o boshe zamiast pod katane luk polozyc -.- jeden hit i by lezala zamiast poczekac na hp to ta sie krecila lag i dead x( xD wiecej takich filmów
wiecej life by sie przydalo i by bylo cool ![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: loL?
Świat: lol?
Poziom: lol
Skille: lol
Poziom mag.: lo
|
Cytuj:
1.To jest najgorszy hunt jaki widzialem 2.Down to u ciebie rodzinny czy ty tylko taki jestes? 3.A tak wogole to nie spamuj jakims idiotycznym filmikiem na forum bo idiotow juz pelono tu jest razem z tobą
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Imię: Blood Spellcaster
Profesja: Druid
Gildia: Bacatranes
Świat: Shivera
Poziom: 32
Skille: 19/22
Poziom mag.: 35
|
Przeczytalem opinie i jakos niechce mi sie filmu ogladac =P pozatym... ale ciekawe bic rota 5 min...
|
|
|
|