|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahahahahahaha
Widzieliście tego n00ba (bo ban z takim określeniem mu dali) Tak właściwie to ciekawe dlaczego forumm tibii.xx jest leprze ?! Jestem zwolennikiem tego forum !!!! przywiąrze się, zrobię wszystko zeby go nie likwidowali, nigdy !!!!
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Ciezko powiedziec...
bo jesli mowa o "systemie" forum, to nie ma tu szczerze mówiąc AŻ TAKIEJ różnicy. BO gdyby było forum z wbudowanymi grami FPP, Photo shopem 7.0, mikrofalówką i odkurzaczem - a nie miałoby userów - byłoby niczym To raczej chodzi o klimat - a tu cięzko oceniać... tzn punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja wam powiem, że szybko działacie - moment i wykasowane n00biarskie tematy gościa !!!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() @Slaajt no i jest się czym podniecać??
@Dobo a kiedy ta mikrofalówka będzie bo ja bym coś zjadł <_< (zmieńcie emoty ![]()
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Przy wyborze emotek wystarczy kliknac przycisk 'wiecej'.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Ta mikrovolka by się przydała
![]() Póki co macie Adobe Photoshop 7.0 CE PL -> http://blizniak.pcz.czest.pl/~ukasz/...shop_70_PL*****
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() gdyby IRC mi nie padł, to byłby kolejne zamienniki |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ontopic:
Teraz wszyscy z tego n00ba się brechtają. Offtopic: P.S. Super te emoty - I WANT MORE plx plx ![]() P.S. 2 Tło emota "Eek" jest widoczne na szarym tle forum, ale tu już chyba wiecie...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Piszę w tym temacie bo szkoda miejsca na następny...
A więc: Dodano: 20-04-2004, 16:03 CIPy znów coś kombinują, nie dając nam grać... Tym razem jest to jakaś poprawka, dotycząca karania za łamanie regulaminu Tibii. Nie zmieni to jednak niczego w samej grze. A co się zmieni, to zobaczymy już za jakieś 1,5-2 godziny. dodał: slimacek Jak dla mnie to skandal !!! A piszę to tylko dlatego, że oftatnio pojawił się post, że niby tibia.xx the best g***no prawda !!! To chamscy oszuści i wcale tego nie kryją !!! Ja bym im chyba jakiś proces wytoczył ! I na dodatek piszą, że - tu cytuję "znów coś kombinują, nie dając nam grać..." Jak oni mogę w ogóle pisać nam grać !!!! Grrrr... Skandal !!!
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Oh nooby sa i bedda!!!Ale trzeba jakos ich tepic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
|
![]() Nooby są jak czyraki na tyłku. Niegdy nie dadzą spokoju jak sobie usiądziesz.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ech...A teraz prosze o wytlum,aczenie O CO CHODZI? Piszesz 'widzieliscie tego nooba costamcostam' pomijasz kompletnie gramatyke i nic nie kapuje... Jaki noob??? O co ci chodzi???Na ktorym forum bo mowisz tak bezsensownie ze nie wiem???
@Noobs:To tak jakbys probowal wytepic wszystkie kroliki albo Chinczykow...Za duzo ich zeby wogole probowac...(odnosnie krolikow-za szybko sie mnoza ![]()
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dalibyście już spokój z tępieniem tych n00bów - już mi się to powoli przejada jak widzę teksty: "bij n00bów, będziesz wielki" albo: są jak czyraki, chwasty itd.
Tak, też jestem n00bem, bo nie wiem jak sprawdzić zawartość worka podczas "Trade". Może mnie ktoś oświecić jak to zrobić ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Monoskar, chyba się źle zrozumieliśmy. Noobostwem nie jest niewiedza jak otworzyć baga na trade, ale np. chodzienie za kimś i pytanie się o coś. Noob oznacza lamera, a nie idiotę.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A może n00b, albo idiota, to ktoś kto pisze posta, potem sam go cytuje w poście poniżej (tak to widać u mnie) i mimo to nie udziela odpowiedzi na pytanie: "jak sprawdzić zawartość worka na Trade" ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Worek powinien ci się "otworzyć" automatycznie. Tak przynajmiej dzieje się z bp'ami.
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od nośnie forum tibii.xx.pl:
Postaci Sprzedam/kupię/zamienię postać. Moderatorzy Archarius, slimacek, Moderatorzy Czy to nielegalne ? ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2004
|
![]() Ehhhh, nie wiem dlaczego sie czepiacie? Ja osobiscie najpierw znalzlem sie na tamtym forum, bo to forum kolegi.
@Slajt Daj sobie spokój, nie masz tak naprawde zadnego powaznego argumentu czy oskarżenia. Jak Ci sie nie podoba tam to sie nie odzywaj i siedź tutaj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |