|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Czy nie uważacie, że ci kibice Legii, którzy napadli na piłkarzy Lecha Poznań wczoraj podczas wręczania Pucharu Polski nie są idiotami?? Pobili piłkarzy i członków PZPN-u, wyrwali im puchar z rąk... zwierzęta nie ludzie. A kibice Lecha zachowali się bardzo dobrze na pierwszym meczu finałowym, który odbył się w Poznaniu. Atmosfera była idealna, już powoli ludzie myśleli, że przełom, ale niestety grupa ograniczonych umysłowo kibiców Legii wszystko zepsuła. I nie wiem po co im to było, cała Polska jest przeciwko nim, wiadomość się rozeszła w tempie błyskawicznym, ludzie jeszcze bardziej nie lubią Warszawy. Czy było to potrzebne?? No cóż, była przegrana, ale jeszcze będzie szansa. To zachowanie było niehonorowe, zero szacunku.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Takich ludzi powinno sie trzymac w klatce! To nie kibice! Mam nadzieje ze juz nigdy ich na stadion nie wpuszcza... Do Legii nic nie mam, ale to zachowanie ich kibicow mnie wnerwilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Oni przecież tylko po to tam pojechali. Nie można oceniać tak pięknego miasta jak Warszawa, tak wspaniałej drużyny jak Legia i jej świetnych kibiców po paru idiotach, którzy wcale mecza oglądać nie chcieli!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Według mnie Poznań jest ładniejszy od Warszawy
![]() Kibice nie wytrzymali bo Legia ma mało sukcesów poza tym chcieli być sławini ale i tak: ![]() ![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2004
|
![]() NIEee ja ich uwielbiam Ale bardziej piłkarzy !! C C CWK CWKS LEgia !!
Co myśle o Wisle ?? GWIAZADA BIAŁA ZNAK peda.. (przepraszam za słownicto) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Kto rządzi ? BKS Stal bielsko - biała 9ale w siatkówke kobiecą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Takich debilowatych ludzi nie powinno sie wpuszczac na mecze. Sam mieszkam w Stalowej Woli, mój ukochany
![]()