|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
|
![]() Pisze jeszcze raz bo tamten temat się zepsuł czy coś o_O Wiec mam problem bo mam nagrywarkę która może nagrywac z prędkościa 52x a od jakiegos czasu w Nero pokazuje ze moge nagrywac z maxymalną prędkością 24x (dam sobie głowe uciąć ze wczesniej było do 52x), w opcjach nie znalazłem niczego co by mogło to zmienić, prosze o pomoc ! :/
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wydaję mi się, że po prostu płytki na które nagrywasz nie mają takiej prędkości.
A poza tym nie można nagrywać żadnej płyty z prawami autorskimi bez zgody autora xDxDxD
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
|
![]() Nie, są to płyty 52x :/ Nie CD-RW zwykłe CD-R
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Wiesz, niektóre rodzaje płyt mimo, ze mają napisane prędkośći rzędu 52x to i tak moga byc nagrywane tylko w mniejszych prędkościach, bo mają jakiś konflikt z nagrywarką, więc może to tutaj lezy przyczyna. Po prostu masz płyty, które nie bardzo chcą z nagrywarką współpracować :-) Spróbuj na innych płytach, jesli nie pomoże, to się zgłoś ponownie o pomoc, coś się poradzi :-)