|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Stone'Bezel
Profesja: Knight
Gildia: Jestem wolnym Łowcą Smoków XD
Świat: Fortera
Poziom: 12
Skille: 36/36
Poziom mag.: 2
|
![]() A więc zaraz moderatorzy i wy powiedzie urzyj magicznego przycisku "szukaj" szukałem znalazlem ale to co tam było nie satysfakcjonowało mnie nie uzywam poradników itp ale mam jedno pytanie bo mam zamiar w 2 dni z 21 na 30 wbic sorrcererem . Wszedize pisza gdzie epxic ale te rozwiazania sa powolne . moze mi ktos powiedizec jak expic szybko i przy tym moge tracic duzo kasy . chodzi o szybkiego expa i nie musza zarabiac moge byc nawet duzo na miniusie
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Wiesz...już dawno chciałem to napisać, ale jakoś się powstrzymywałem. Padło na ciebie.
W tej grze nie ma szybko. Dlatego tak dużo czasu trzeba, żeby wysokie skille nabić, dlatego tak dużo czasu trzeba, żeby poziom nabić. Poradniki mają cię tylko ukierunkować. Albo sam się nauczysz, albo nic nie zrobisz. Ta gra jest nastawiona na zwolniony rozwój postaci. Poradniki cię tylko gdzieś nakierują. Więc jak marzysz o "od zera do bohatera" w jeden dzień to zapomnij. Jesteś pod złym adresem. (A jak mażysz jeszcze o tanio, to proponuje zrobić własnego rpega, gdzie za zabicie wilka awansujesz z 1 na 100 poziom i masz najlepsze eq) A co do twojego pytania: http://www.erig.net/xp.php Przelicz sobie ile musiałbyś zabić danych potworów i ile ci by to zajęło. Dla przykładu: zasponsorujesz sobie 12h hunt na dragach? ![]() Btw: Szukaj ![]()